"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 775
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро от мен!
Климентина, голямо сладурче ти е детенцето! Наистина изглежда по-големичък, но не виждам нищо лошо в това. Wink
Зелено човече, ние продължаваме с масажите за запушените сълзни канали. Започнахме ги преди повече от месец. Когато се образува жълт секрет, слагам и капки. Надявам се до 6 месеца да се отпушат, че да не се налага лекарска намеса. Като цяло има периоди, в които секретират по-обилно и други, в които са спокойни.

# 451
Добро утро,
Здравейте , ние на 21.02 бяхме на консултация док каза , че Юли е 7 кг. 62 см. , ядем на 4 часа по 150 мл. както пише на кутията , но не наддава ли твърде бързо ?
колко хранения на 4 часа имате, ние още сме на три и го натискам на 120 мл., кога въобще се започва с 4-часовия режим ЗА БЕБЕТАТА НА АМ, ако те успокоява моят е по-едър от вас и в това няма нищо странно, после се регулира всчико, мацката ми беше дребна, злояда, сега е най-високото дете в класа си  Peace
уебинарът ще ге пропусна, ние имаме изградена схема за захранване вече, само чакаме

# 452
и ние сме на АМ , давам по 120 мл. на 3,5-4 защото на 3 часа не иска да яде плюе шишето и реве, мине ли половин един час и си изяжда всичко.

# 453
  • София
Сега съм на тема люлка...

чудя се между тези модели... моля споделете мнения, знам че много от вас си купиха вече...

newsm78

# 454
тези не стават ли само до 9 кг.  newsm78 , нашата е с по-други крачета, по-масивна, ама не мога да изровя линк

# 455
  • София
да,
до 9 кг са
не съм срещала за повече кг...  newsm78

# 456
мисля, че всики са до 9 кг. , нашата е с други крачета, ето я и нея
 http://kasida.bg/fisher-price-bebeshka-liulka-rainforest-open-to … wing-33-3085.html
доволна съм, подарък ни е, но не бих си я купила сама при все, че сме над 7 кг. , vanina_nina всичките ни неща са на Фишър Прайс, която и да вземеш няма да сбъркаш  Peace

# 457
  • Beyond the Frontiers

Сладур Mr. Green

Сега съм на тема люлка...
чудя се между тези модели... моля споделете мнения, знам че много от вас си купиха вече...

Аз си мисля, че по-скоро е време за активните гимнастики. Wink

# 458
  • София
имаме активна гимнастика... не е на фишър праис, но пак върши работа.. но бебето повече от 30минути не се застоява там...

# 459
ние май си правим активна гимнастика в кошарката-много сме ограничени с мястото в къщи Blush

# 460
аз още се чудя за тази активна гимнастика,ако ще се заглежда само по малко и после и на нея да и търся място....

# 461
пак казвам, наблюдавайте децата и преценявайте, всичко е до дете, каката не се заглеждаше, не й беше интересно и минахме само с шезлонг, а сега бебо много се радва на всичко - активна, люлка, шезлонг, е ако нещо не допадне и не влезне в употреба, веднага го засилвам в продавалника, много мразя натурии вкъщи
вероника аз вечер разглобявам и сутрин сглобявам активната, през деня стои на леглото ни

# 462
аз гледам малкия, че нищо не му задържа интереса повече от 5- 10 минути, в шезлонга се застоява, но играчките над него не ги гледа и затова се чудя:)
но може да взема една, току виж пък му харесала
иначе на леглото си гледка някъде в пространството и си се хили, на какво и аз не знам

# 463
  • София
Здравейте,момичета!Пиша ви от Токуда.Приеха ни вчера с диагноза Остър бронхиолит.Питах как се получава това нещо-казаха вирусно е.От баткото се зарази.Все си мислех,че ще удържи фронта,но не.Правим на 4 часа инхалации с Вентолин.Дадоха ни и антибиотик.С баткото таквиз изпълнения не съм имала.За крехката и възраст това и е втори антибиотик.Пфу.Но да се оправи детето,това е най-важното.

# 464
  • София
Marsa

Уф, тези вируси... направо ужасни...
Стискам палци да се оправите час по-скоро...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт