"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 785
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
всичко ще е наред Marsa, щом сте взели мерки навреме и сте в болница мъничката ще се излекува бързо
какви симптоми имаше, че отидохте в болницата?

# 466
  • София
Много кашляше и много секрети.Температура ту имаше,ту нямаше.До 38,3 е вдигала най-много.Отидох при педиатърката.Тя чу със слушалките,че не са чисти гърдите и ни даде направление.

# 467
  • Варна
Бях започнала да си мисля, че коликите отшумяха и ето от вчера отново с пълна сила  #Crazy #Cussing out Twisted Evil Започнах с БиоГая тоя път, но чета че ефекта е след натрупване, вие как ги давахте?
Снощи започнах и успокояващия чай на Хип - ми действа си! Който има проблем да пробва. Така заспа, че не можах да го накърмя, много стабилен сън имаше. Дано ефекта не се изчерпва скоро!
Лелеее, тия медицински козметики много скъпи  Shocked ooooh! Thinking

# 468
Марса бързо да се оправяте.
И моето хлапе е с хрема но мисля че е овладявам вече .Най голям ефект видях с детският  витамин ц в ноздрите

# 469
  • София
Marsa, стискам палци бързо да се оправите и да се прибирате вкъщи Praynig

И Пресиян си кашля от време на време през деня, но нашата педиатърка каза, че гърлото и гърдите му са чисти, затова нищо не му давам  Rolling Eyes

# 470
Ninotka ето тук може да прочетеш за хемангиомите.http://www.biberonbg.com/info/petna.htm#%D0%A5%D0%B5%D0%BC%D0%B0 … E%D0%BC%D0%B8%29:.На нас ни се появи на около 1 месец,беше много мъничък като глава на кървица,сега е като зрънце леща,офф дано не расте повече Praynig
 За люлките мисля че има и такива до 13кг.
Marsa Желая Ви скорошно оздравяване.
 Вчера Нина цял ден не спа,беше едно друсане, хранене, пак друсане.Така и не разбрах какво и беше,но заспа чак в 23ч.За сметка на това пък днес само спи,от сутринта се хранихме 2 пъти в полузаспало положение и тя още е в леглото.Ейй, ден с ден няма, незнам как ще правим режим Crazy

# 471
  • София
Марса, бързо оздравяване  Hug
Зелено човече, мерси за инфото. Предполагам, че ще е интересна лекция, само да не забравя в този час и ще го гледам. Скоро и това захранване ще ни дойде до главата, така че повече инфо по въпроса, по-добре.
Ех това време тамън се беше леко пооправило и хайде пак, дано е временно явление.

# 472
Марса,  скоро да се прибирате вкъщи! Hug Съжалявам, че се е стигнало до бронхит Sad Аз точно заради тази задна хрема и хриптящата кашлица бях на път да купя инхалатор. Така ми препоръча педито, но УНГ-то ме отказа, че за бебе не ставало. Сега като чета, че сте на инхалации се чудя дали да не си взема все пак. При нас хриптенето спря преди 4-5 дни, но с каката на градината нищо не се знае Sad
Ватци и вие бързо да се оправяте. Аз само с витамин Ц не посмях да пробвам за хремата. Четох доста противоречиви неща. Миналата седмица УНГ-то ни изписа някакви нови капки- не са адреналиновите, нито коларгол. Трябвало да пресушат секрета за седмица, но  още има. Не е обилен и не са жълти сополките. После може и с витамин Ц да пробвам...
Мишела, от сума време се чудя дали да не го взема този чай и сега ти ме убеди Wink

# 473
Здравейте,мами Hug Hug Hug
влизам с бърз въпрос-днес при второто акане в памперса имахме слуз-кафеникава на цвят,иначе Ради е спокоен-нищо по-особено като състояние или нервност,случвало ли се е досега на някого и ако да-на какво би могло да се дължи...........
Чипче Hug Hug Hug-дано се включиш-при Дивнето как бе в началото........
Ох,доста се притесних Confused Confused Tired

# 474
  • София
влизам с бърз въпрос-днес при второто акане в памперса имахме слуз-кафеникава на цвят,иначе Ради е спокоен-нищо по-особено като състояние или нервност,случвало ли се е досега на някого и ако да-на какво би могло да се дължи...........
На кърма ли сте? Да не си яла нещо по-специфично?
Наблюдавай го, ако  е еднократно, няма страшно според мен.

# 475
  • София
Аз все съм се чудила защо половината майки в квартала имат инхалатори.Аз не знам с какво ги ползват в домашни условия и при какви случаи.Тук слагат в инхалатора физиолог.разтвор и вентолин.Незнам обаче в какво съотношение.Капките за нос са Ксилометазолин.Пише,че са за деца над 2 год. Confused.
абе гадна работа.Все си мисля,че веднъж почне ли се влизаш в едни порочен кръг от разболяваници,но дано да не съм права.

# 476
На кърма ли сте? Да не си яла нещо по-специфично?
Наблюдавай го, ако  е еднократно, няма страшно според мен.
не,за съжаление Tired Tired-на АМ сме-Hipp Organic 1

# 477
Сега съм на тема люлка...

чудя се между тези модели... моля споделете мнения, знам че много от вас си купиха вече...

newsm78

Моята е първата. Страхотна е. Хаби си батерии обаче.
Вече Дивна си стои в активната гимнастика, заспа сега дори в нея.
Вчера я оставих до гъбката й-една такава, която се люшка. Тя се завъртяла към нея ня 90 градуса, и си гледа. ММ се прибра и влиза при нея и казва "ама тя се обърнала и си гледа гъбката". Детето само показва кога и за какво е готово. За сравнение - Катето започна да се заиграва доста по-късно от Дивна.

Мечкони, следи изпражненията. Знай, че може да е единичен случай. Слузта не е проблем. Може да я има - тя е нормална. Кръвта наблюдавай. Ако е черна, значи е минала през стомаха, т.е. най-вероятно е устата, например ако суче, а зърното на майката е разранено. Ако е розова или кафява, може да е от напъването, да се е разранило дупенцето. Само ако е алена бързо да се тича към лекара. Почакай и си наблюдавах изпражнинята. Може да си пазиш памперсите-за всеки случай.  Peace Hug
Марса, съжалявам за вас! Бързо да се възстанови мишлето и да ни пишеш от вкъщи Hug!

Трябва да си избера миялна. Старата ни Индезит беше страшен боклук и махнаме. Сега се чудя. Та моля, ако някоя от вас ползва - да сподели. Знам, че не е това мястото и спамя, но понеже ми е важно...

# 478
  • София
chip4e

А каква е активната ви гимнастика?

# 479
marsa, правят се инхалации със физиологичен разтвор в домашни условия, когато няма друг предписание. Моя колежка прави инхалации на детето си с лайка и сода също. А как се държи бебчето по време на инхалациите, успяваш ли да задържиш маската. Има ли приставка з анослето отделно, за да се втечни задната хрема?

Общи условия

Активация на акаунт