"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 793
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
klimentinaa колко хранения имате, вечер каква пауза правите? Ние също сме по 150 мл. и правим 5 хранения. И аз се чудя дали не наддаваме много, но си иска, голям лакумник е моя бебок.

# 481
  • София
Няма приставка за нослето.На инхалатора има маска.Определено не и харесват инхалациите.Дърпа се и плаче.Като спи обаче минават по-лесно.

# 482
Marsa ,бързо да оздравявате!!!!Сигурно е ужасно,да ти е болно такова малко човече.Скоро да се прибирате и никакви болести вече Hug Hug Hug

# 483
# 484
  • София
Марса, скоростно оздравяване ви пожелавам и бъди силна  Praynig

За люлките, според мен ще е добре, ако има къде да пробвате. На нас ни дадоха и Ники повече от 5 мин. не иска да стои в нея и надава страшен рев.

Чипче, аз имам съдомиялна на Бош и съм много доволна. Малко съм пристрастна - всички уреди са ми Бош. Моята е за пълно вграждане на 45 см. Ако те интересува ще потърся и ще ти кажа кой модел е.

# 485
  • София
Marsa  Hug

И нашия татко се кани да й вземе люлка и ги разглеждах вчера. Аз съм малко скептична, още една вещ, която да прескачаме, а като я гледам  едва ли ще стои кой знае колко вътре. Иска си внимание Светлето. Най-доброто забавление е да гледа батко си докато играе (и той я включва в игрите, спасява я от пирати и чудовища).

Голямо улеснение е това слинга (когато не е сърдита и стои вътре, де) Simple Smile. Качвам я в колата, като стигнем я прехвърлям в слинга и кеф ти пазаруване, кеф ти разходка. И две свободни ръце. Аз я нося в поза за новородени, да питам майките, които ползват, от кога мога да я слагам и в по изправено положение? И как се разгръща за кърмене? Нещо ми е много оплетено отпред. За сега я кърмя в колата.

# 486
  • София
chip4e

много е хубава гимнастиката...

# 487
klimentinaa колко хранения имате, вечер каква пауза правите? Ние също сме по 150 мл. и правим 5 хранения. И аз се чудя дали не наддаваме много, но си иска, голям лакумник е моя бебок.
5 хранения на 3 часа напоследък по много малко по 100мл средно на хранене,Последното е след баня към 21ч.Заспива м/у22.00-23.00 до към 7 суртинта.Не се буди през ноща.Този месец беше наддала 600гр.

# 488
Аз да се похваля. Бях при док днес да ми направи профилактичния преглед след раждането (миналия месец по същото време отидох, но ме попита имам ли оплаквания и като отрекох ме прати да си ходя и да се върна сега, накарах го само шевовете да види). Огледа извътре с нещо подобно на микроскоп (даже имах видимост на един екран и ми беше доста интересно да видя какво има там Mr. Green), взе цитонамазка (и това ми се видя интересно как се прави Laughing) и направи мануален преглед с едната ръка, докато с другата натискаше по корема ми (явно за да достигне нещо). После ме погледна и с вагинален ехограф, направи ми снимки на яйчниците и матката - всичко е наред, матката ми вече даже нямала вид на раждала жена. Grinning Попита ме кърмя ли и каза, че това не е начин за контрацепция (отговорих, че знам Flutter). Попита също и за цикъл (нямам, а той обърна внимание на това, че няма как да се предвиди кога ще дойде), като каза, че тези капчици в рамките на 1 ден, които получих 1-2 пъти, не били нещо ненормално и да не се притеснявам. Сега ако и резултатът от цитонамазката е добър, а аз си мисля, че няма причина да не е, всичко ще е ток и жица. Sunglasses

# 489
Храним се сутрин в 10 , 14 , 18 , 22 , след това спи до към 5.30 - 6.00 яде и пак заспива.
Вчера след като го нахраних в 18:00 изкъпах го към 19.30 и заспа към 8 и малко събуди се чак 00:45 , яде и заспа после в 6 се събуди.

# 490
  • София
Добро утро от нас.
Виолетка е по-добре.Не и прави впечатление,че е в болница.По-трудно им е на по-големите дечица.Те осъзнават и издивяват.Докато мойта буболечка се хили на докторите,докато не дойде време за инхалацията.хич не и харесва.Това е за сега от нас.Хубав ден на всички ни пожелавам.

# 491
Мечкони, ние сме с подобен проблем. От 3 дни имаше слуз в изпражненията. Да не споменавам даже 2-3 случая, в които беше нещо като все едно съм си издухала носа, т.е. съвсем малко и само слузесто. Изцяло сме на Хип комбиотик и не сме променяли режим и дозиране. Промяната според мен започна, от както отворих кутия АМ от новата партида, но пък може и да е съвпадение. Днес май ситуацията е друга. Да не чуе дявола!!! Нищо не предприех, защото детето си е весело. Питах и тук във форума за Хип, но казаха, че не трябва да е причина новата партида мляко.

# 492
  • Варна
 newsm78 Как разбирате, че има слуз? Търсих снимки в нета и изглеждало лъщящо. На Марти е все едно извара с крем разбито и разни нишки има. Но като че ли не лъщи...нещо се вкарвам във филм и аз...

# 493
Браво на малката Вили, бързо да оздравява!  ooooh!
Теди, браво за прегледа. Аз моя съм го отложила за по-спокойни времена....
Мишела, добре ви е акото, точно такова трябва да е- като по учебник!
Ох, мн ми е заспало днес. Ще се окаже, че май и три плика с мартенички са се изгубили и мн ме е яд. Всяка година по едно писмо се губи, ама тая вече е прекалено!  ooooh!

# 494
Даринанда сигурно е от новата партида, то сухото мляко е съвсем различно на външен вид, по рохкаво, пухкаво някак, и не смърди толкова, нещо не го харесва от новата  партида и май ще сменяме

Общи условия

Активация на акаунт