"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошла, бибка!  Hug
Пипи, а зсъщо водих Лили при доктор Лиляна ДИмитрова в Токуда. На частно я водих, че нямах направление. Отидох направо на място в събота и без записан час. Като ме видяха с бебе и ни прегледаха с предимство.
аз също няма да пускам Лили на градина тази година.

# 541
  • София
Аз имам направление и затова не ми се дават излишно пари, така че щом сте доволни от д-р Димитрова ще проверя как стои въпроса с часовете при нея, че все пак трябва да се съобразим и с работното време на таткото Simple Smile

# 542
  • София
И на мен ми се вижда рано за ясли и градини,но за тези които ще се връщат на работа след първата година си е актуално.Аз не си спомням профила ми в системата парола ли имаше или беше с ЕГН на детето?И сега към съществуващия ми профил мога да прибавя малката,така ли?

# 543
Дани е със силна хрема и червено гърло,засега сме на хомеопатия.Утре отново е на преглед на гърдите.Ако не се повлияее до петък или пък започне да слиза надолу минава на антибиотик.Лошото е че ги повръща веднага,а те са разтворени едвам в една съвсем мъничка кафена лъжичка.Мисля че ще имам по голям успех довечера.Вечер не повръща въобще.
Добре дошла на новото майче.
Моята кака е в одз и понеже е януарче все изостава.Та догодина ще е 4 група и Дани ще ползва предимство и най вероятно ще влезе в яслата.Иначе е абсурд.И във Варна е по електронен път.
Лека вечер дами.

# 544
Марса, добавяш второто дете към съществуващия профил. Влиза се  в системата с мейла и паролата.

# 545
bibka1 - добре дошла!   bouquet В общи линии и ние така действаме - сменяме често памперса, не ползваме мокри кърпички, обаче ефект засега никакъв.

mina_stolear - ние Мустела ползваме и съм много доволна, единствено за дупето не взех, защото още в болницата ме наплашиха, че това единствено не ставало, вече си мисля, че съм сгрешила. Иначе и докато бях бременна ползвах тяхната козметика и въпреки че качих 19кг. не ми се появиха стрии, а съм склонна по принцип.
А за цикъла просто нямам индикации, пък и моята гинеколожка каза да не го чакам скоро, което само ме зарадва  Laughing

# 546

Здравейте мацки аз се поизгубих, но с мойта работа + две принцеси, на които да обръщам внимание и някакъв 24 часов вирус изкарахме пак с висока Т   ooooh! е взе ми се акъла тия дни, но се надявам от утре като вържем мартеничките да сме здрави и никакви вируси повече да не лепваме   Praynig
Цунки от нас   Hug

# 547
Добро утро и честита БАБА МАРТА!

Айде и аз записах малката да чака за ясли. И ние сме събрали 8.1 точки за първо желание и явно ще чакаме теглене.
Честно казано не се надявам много, ама нашите бебоци нали ще стават на 9 месеца, когато е приемът септември. От кога всъщност ги взимат на ясли? Не беше ли от 10-месечни най-малко? Ако няма да ги вземат сега, кога е следващият прием - чак другият септември ли? Много чуденки имам ...  newsm78 ... някой ако знае  ooooh!

# 548
Честита Баба Марта и от мен!
И аз се чудя, като ви слушам в София е мн . трудно записването не само за ясли, но и за градина, ми ако е толкова трудно, защо не им пуснете документите още от сега, ако не ги приемат- другия път пак, а ако ги пиемат - ще представите бележка от лекар, че детето не е готово да тръгне на ясла докато не решите да го пуснете, мисля че се плащаше половината такса, така на сигурно е мн по-добре отколкото да чакате да станат на годинка и тогава тепърва да участвате  newsm78
При нас с яслите е мн тежко положението, мн малко са в града и оттам идва и огромния наплив, не съм чула за хубави частни, детските градини също, - има 1-2 хубави частни, всички се натискат за държавните в центъра, щото базата и персонала им са по-добри от на много частни. Аз за ясли подадох на 2 места, казаха че нямат места (говоря за след 2 години) и че съм закъсняла  #Crazy
Май различните заведения имат различни критерии за започване, в яслите, в които съм подала ги взимат от третия месец, има и такива от годинката (кръщелника ми ходи в такава). А за градините при нас въвеждат ел.записване и сме в изчакваща позиция, пак ще има засечки, това е повече от ясно, поне може да почнем 3 месеца преди да навършат 3г., че моята приятелка роди дъщея си на 1. 01 и не я взимат по-рано на градина, а физически и интелектулано е с годинка пред връстниците си  Twisted Evil

# 549
# 550
Честита Баба Марта, момичета  Hug
На мен хич не ми е празнично в това мрачно време, дано се покаже и малко слънце днес.

# 551
Честита Баба Марта на всички.Да сте живи,здрави и винаги засмени.

# 552
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички малки и големи!

# 553
Честита Баба Марта, момичета.
много здраве на вас, на малките бебоци и семействата ви.

# 554
  • Beyond the Frontiers

Общи условия

Активация на акаунт