"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Beyond the Frontiers
МОЛЯ ВСИЧКИ ДАМИ, КОИТО ЛИПСВАТ В СПИСЪКА В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА ДА МИ ПУСНАТ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ С НУЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА ГИ ВКЛЮЧА. МЕРСИ

# 556
  • София
Честита Баба Марта! Да сте живи, здрави, весели, засмени.

# 557
Честита баба Марта. Живи и здрави, весели и засмени.  Hug

# 558
Днес само празнични новини научавам. В моята фирма предстоят съкращения, т.е. аз на практика съм без работа след 2 години, ако до тогава оцелее фирмата. При мъжът ми намалиха заплатите, а сега ги пускат и по-рано, че няма работа. Трябва да се преориентираме професионално, а ми се вижда доста трудно след 10 години, в които сме се занимавали с това. Вече се замислям дали да не стана след време една детегледачка. Поне ще имам някакъв опит с две деца, а и с тези проблемни места в градините, може някой да реши да ме вземе....

# 559
  • София
Честита Баба Марта и от нас!!!Много здраве пожелавам на деца и родители-това е най-важното!Другото ще го оправим Simple Smile.

# 560
  • София
Честита Баба Марта, момичета. Бъдете живи и здрави вие, дечицата ви и семействата ви  bouquet

# 561
  • Beyond the Frontiers
Днес само празнични новини научавам. В моята фирма предстоят съкращения, т.е. аз на практика съм без работа след 2 години, ако до тогава оцелее фирмата. При мъжът ми намалиха заплатите, а сега ги пускат и по-рано, че няма работа. Трябва да се преориентираме професионално, а ми се вижда доста трудно след 10 години, в които сме се занимавали с това. Вече се замислям дали да не стана след време една детегледачка. Поне ще имам някакъв опит с две деца, а и с тези проблемни места в градините, може някой да реши да ме вземе....

Люби, всяко зло за добро Hug Пък и има време до тогава. За да те съкратят трябва разрешение, а пък ти ще имаш достатъчно време да се огледаш и преориентираш. Peace

# 562
Здравейте момичета  Hug
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА .ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ.
Много отдавна не съм влизала, надявам се всички да сте добре.
При нас новото е ,че започвам да включвам АМ,защото кърмата вече не ни стига .
Големият ни проблем е ,че  малка ми принцеса въобще не иска да се храни с биберон,много ни е трудно, не засуква ,не знам какво ще я правя.Дано скоро се научи.
Хубав ден на всички  Hug
връщам се да ви чета  Wink

# 563
  • София
Честита баба Марта на всички! Здрави бебчовци, каки, батковци, майки и татковци!
По случая мисля да взема да ги увия направо с кълбетата моите, та дано проработи древното заклинание за здраве.

# 564
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Червено - за радост, любов и за страст
до бялото слагам, до чистото аз.
Нека с усмивка да грее лицето
и с много любов да е пълно сърцето!
 Hug

# 565
Честита баба Марта и от мен! Живи и здрави, бели и червени, румени - засмени да сте всички!
Новото при нас е, че вече сме на 2 месеца, йееееее.
Сега се прибираме от преглед при педиатърката ни. Сложиха ни петкомпонентната ваксина, следващият път - двете наведнъж. За изминалия месец сме пораснали с 6 см и тежим 1,100 кг. повече, т.е. вече сме 62 см и 6,200 кг. А аз се чудя защо носим дрешки за шестмесечно бебе Simple Smile

# 566
Честита Баба Марта на всички. Бъдете живи и здрави. Дано децата ни растът много здрави и щастливи.

Да се отчетем и ние днес от прегледа при ортопеда. Малко позакъсняхме, чак днес успяхме да я заведем. Изписаха ни ортопедични гащи. Милата, въобще не ги харесва. Направо ми е жал да я гледам с тях. От както сме се прибрали, не може да заспи спокойна. Дремва за малко и се буди и почва да плаче. Дано скоро да свикне с тях, и разбира се дано да има ефект.

Ох, ставам,че пак се разплакахме. smile3518

# 567
  • София
Ех,неволи.Ванчето,защо ви ги изписаха?
Ние пък днес правим 3 месеца,пък макар да ги посрещаме в болница.Отбелязвам напредък в развитието на моториката на Виолетка.Днес успя да контролира ръчичките си,така че да хване държаната от мен играчка.
Що се отнася до възстановяването и-то върви по-бавно,отколкото ми се иска.Все още се чуват хрипове.Даже обмислят включването на венозен антибиотик.Дано да и се размине.Иначе си е спокойна и общителна,но още прокашля.

# 568
Честита Баба Марта и от нас!  Grinning

Имам въпросче - започнахте ли да давате сокчета и ако да - какви?

Хубав ден на всички!  Hug

# 569
Според мен все още е рано за сокчета. Иначе мисля между 5 и 6ти месец да започна захранването със зеленчуково пюре или оризов каша. Все още се колебая и търся информация за да си изготвя схема.

Бързо оздравяване на всички болни бебчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт