"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 713
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Чипче, радвам се за кръвните изследвания, че са добре, както и , че сте сменили млякото! Дано все така и се услажда повече на Дивнето.  Hug
Марса, да се отчетеш довечера, че сте се прибрали! Напълно разбирам страховете ти.  На мен ми втръсна само да се жалвам, че децата са ми болни и дори спрях да се оплаквам вече- днес ще слагам поредните капки на Лили ,след поредния вирус от кака, а утре и инхалатор купуваме. Единствено се надявам от април месец да потръгнат нещата. като си помисля с какво ли не промивахме нослето на Лили, дано няма последици. Та се надявам за последно да се оплаквам, че е адски досадно. Явно няма да се оправят скоро нещата с кака на градина.
Излизаме на разходка четиримата. Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 646
  • София
Какъв инхалатор ще купувате?Кажи ми точно как ще го използваш?Като превенция в начален стадий на болест,става ли?

# 647
mina_stolear, Саностола не го искаше въобще. Сега Катето го пие и си умира от кеф!

Ами тя Дивна не плаче. Въобще. Когато й вземат - тогава само плаче. Та как да я разбера?
Катето като видеше гърдата и полудяваше, а Дивна само се хили и това е. Гладна ли е, спи ли й се, никой не знае!

Марса, още малко остана! Hug

Мишела, нищо не търси моята девойка.  newsm78 Laughing. Даже понякога като я храня, съм откъм гърба й, та да не ме вижда, че спира да яде и почва да ми се хили.

Люби, желязна си!  Hug

# 648
Марса, ще вземем инхалатор на PIC  с една коала. Преди 2 седмици педиатърката ни каза, че ако не минава кашлицата, особено, ако е хриптящата, да правя инхалации с физиологичен разтвор. Ще ги правя инхалациите, за да облекча кашлицата и хремата също. Хубави неща четох, дано са верни. Като цяло на половина бил периода на преболедуването. Ще видим дали ще помогне и при нас Wink Ще се похваля!
http://e-apteka.bg/node/33 - това е инхалатора

# 649
БиоГаята  давам вечер 30 мин преди хранене всичките 5 капки в лъжичка с малко кърма.
Моята логика е друга. Аз ги давам по време на хранене за да могат бактериите да циркулират заедно с млякото в червата. Това са си чревни бактерии. Ако изчакам 30 мин. преди да поеме кърма една част от тях си остават по хранопровода, а останалите са подложени на въздействието на солната киселина в стомаха,а тя има антибактериално действие.

# 650
Момичета, как е при вас положението с плача? При нас от една седмица е нещо страшно Sad Реве като огладнее и малко докато почне да суче, реве след баня, реве преди разходка, реве като му се спи. Не знам защо е така  Sad Много ми е притеснено. Започна много да си лапа юмруците. при опит да му дам да суче се почва един рев. Повече плаче от колкото да спи и яде Sad

# 651
Момичета, как е при вас положението с плача? При нас от една седмица е нещо страшно Sad Реве като огладнее и малко докато почне да суче, реве след баня, реве преди разходка, реве като му се спи. Не знам защо е така  Sad Много ми е притеснено. Започна много да си лапа юмруците. при опит да му дам да суче се почва един рев. Повече плаче от колкото да спи и яде Sad
И Дани бе така ама затихнаха засега нещата

# 652
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, дами. Честито на именниците на патерици!

Чета, че доста хора имаме проблем със "запека". Аз съм много против метода с термометър, мушкато и сапун - може да перфорирате червата или да ги разраните. Лекарства също не обичам да давам. Така че след 4 дена без ако минах на масажи при всяка смяна на памперс и упражнението с крачета, а днес сутринта като почна да се пъне я вдигнах над мивката - както пишкат по-големите деца и девойката свърши всичко  Wink

Благодаря на всички които ми писаха с данни. Готвя новата тема и съм ви включила. Имаше и предложения за заглавия още, моля авторките да ми ги пратят на лично. Peace

# 653
 newsm51 newsm51 newsm51 БЛАГОДАРЯ ВИ

# 654
  • София
Chip4e, радвам се на добрите новини при вас. Дано лошото и притесненията останат зад гърба ви Praynig

При нас е на приливи и отливи реването - един ден може да е кисел и през цялото време да реве и мрънка, друг ден е супер спокоен и си спи през по-голямата част от времето.

# 655
  • София
Здравейте,
на нас Биогаята ни я беше предписал доктора по 5 капки на веднъж за 7 дни, и аз така му я давах, непосредствено преди ядене.
Стенли през деня не иска много да спи, но вечер заспива в 21 и спи до 7, естествено се буди 1-2 пъти за хапване, но после бързо заспива. Вие сменяте ли памперс през нощта, аз много се чудя дали да го правя или не?

# 656
  • София
ooups, и аз съм се чудила дали да сменям или не памперс през нощта, но в повечето случаи не сменям, за да не се разбуди, че след това няма заспиване Simple Smile. Сменям само в краен случай, ако много плаче и съм изключила всички други причини за сърденето му Wink

# 657
  • София
зелено човече (.)(.)   Мерси за инфото. Следя за срещи от скоро. Иска ми се вече да се виждам с други мами. Малко се притеснявам, че все още не сме излизали навън и не знам Николета как ще се държи при подобни срещи, след като не е свикнала сред хора. И не на последно място - времето ми се струва още студено за дълги излизания. Но ще се включа със сигурност в бъдещи срещи.

Едно време по седянките майките са били с бебетата си, дори децата са попивали между другото важна информация за бъдещите си собствени деца. Сега много майки установяват, че никога не са виждали сучещо бебе преди да вземат в ръце своето собствено чедо. На Ла Лече Лига събитията бебетата винаги са добре дошли. Аз самата си ходя с момата, държи се чудесно, обикновено спи  Mr. Green Понякога сменям пелените и суче, но това е съвсем нормално и по-скоро няма да направи впечатление на подобни събирания. Най-много някоя бременна мама да те загледа с интерес, тъй като не е виждала как се сменя памперс. Сучещи бебета са често срещана гледка по време на Ла Лече Лига събития, това е съвсем естествено и нормално нещо. 
Разходките и социалните контакти обикновено се отразяват чудесно не само на бебето и на неговото развитие, но и на майката  Mr. Green

chip4e, ако правилно си спомням, имаше идея отново да предлагаш и кърма на Дивна. Ако това се случва, би могла ти самата да приемаш повече разхлабващи храни и така индиректно да й помагаш с изхождането. Масажите на коремчето са също безопасен начин, макар и понякога маааалко по-бавен и изискващ редовност на действията. Ти си начетена и опитна майка, вярвам знаеш, че редовното ползване на термометър би могло да доведе до бъдещи проблеми с изхожданията. Galactic Voyager също много добре е обобщила  Peace
Възможно е предлаганата вода да заема обем в стомахчето и да е фактор за по-малките количества приемано мляко. Може да е добре да го изкоментираш с лекаря.

Lyubi, как добре те разбирам  Hug След 10 дни лечение на гнойна ангина и само 2 дни на ясла, ето, че батко ПАК е с температура  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Поне момата не боледува  Tired

MuJIuHka
, да не би да се готви за зъбки вече  newsm78 Забелязваш ли повишено слюнчене?

# 658
  • Beyond the Frontiers
Lyubi, как добре те разбирам  Hug След 10 дни лечение на гнойна ангина и само 2 дни на ясла, ето, че батко ПАК е с температура  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Поне момата не боледува  Tired

MuJIuHka
, да не би да се готви за зъбки вече  newsm78 Забелязваш ли повишено слюнчене?

Зелено човече, голяма мъка е това с градините Sad Бързо да се оправяте.

И аз се чудя за зъките, не е ли много рано. На малката й белеят 2 ръбчета долу. newsm78

# 659
За празника на мама декемврийче гука и припява  и радост в ежедневието внася

Ако ви харесва като тема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт