"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 758
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
здравейте мами,нямам хич време а и да имам малко компа ми е зает от други хора #Cussing out
малкия имаше запек и педи ни обежаваше 7 дена да не го закачаме че организъма му усвоявал добре кърмата и затова не акал Shocked, сестра ми, ми показа как да боравя с тернометъра и си нямате на идея колко нещо излезна,възрастен човек не би могъл да изходи толкова сигурно Shocked

ЛЛЛ на помощ от вчера ме съмнява че кърмата ми намалява,не ги чувствам гърдите си така както преди-леко пълни, а и Борко като суче в началото всичко е ок,но след има няма 5 мин почва да се извива назад като дъга и рев и писъци ooooh! и нз от какво е? вечер пескача едно хранене и аз не се цедя да не би да съм подала грешен сигнал на тялото си по този начин newsm78

честит имен ден на всички bouquet  bouquet  bouquet

# 631
здравейте мами,нямам хич време а и да имам малко компа ми е зает от други хора #Cussing out
малкия имаше запек и педи ни обежаваше 7 дена да не го закачаме че организъма му усвоявал добре кърмата и затова не акал Shocked, сестра ми, ми показа как да боравя с тернометъра и си нямате на идея колко нещо излезна,възрастен човек не би могъл да изходи толкова сигурно Shocked

ЛЛЛ на помощ от вчера ме съмнява че кърмата ми намалява,не ги чувствам гърдите си така както преди-леко пълни, а и Борко като суче в началото всичко е ок,но след има няма 5 мин почва да се извива назад като дъга и рев и писъци ooooh! и нз от какво е? вечер пескача едно хранене и аз не се цедя да не би да съм подала грешен сигнал на тялото си по този начин newsm78

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 17:35 от m_hristova

# 632
честит празник...
За памперсите-ние сме на Пуфис или Молфикс....кога минавате на по-големият размер?! Thinking
За кърменето сме до поискване...
А между другото-как сте с татковците и интимният живот... Embarassed

# 633

стефи как става това с термометъра,на мен не ми се получава.А какво стана с дуфалака имаше ли ефект?

# 634
m_hristova С Дуфалака никакав ефект нямаше 3 поредни дни давах,но нищо а с тернометъра става много лесно,събличаш детето и го сложи за повече удобство на някаква постелка която после ще изхвърлиш,после хващаш и двато крака на детето както когато му сменяш памперса,мажеш тернометъра с крем,мас,шампоан,каквото  имаш под ръка и го вкарваш в дупето горе долу само лъскавата му час,ако е от най старите живачни трнометри,после го изкарваш,вкарваш,леко въртеливи движения може също и като усетиш че почва да напъва натискаш крачетата към корема и това е Simple Smile

# 635
stefito_8986 Йоан и той от една седмица така извръща глава. Иначе до 5 дена не е акал, но нищо не съм правила освен масаж и гимнастика с краката. След тези 5 дена застой, сега отново ака по няколко пъти на ден.

# 636
  • Стара Загора
Честит национален празник! Честит имем ден на всички именници!

# 637
Честит празник на всички ни! Да е жива и здрава Теди и всички други именници днес!   bouquet
Стефи, аз имах 4-5 дни с по-малко кърма и се бях притеснила, но след това се увеличи пак. според мен има хормонална криза. Още една мама сподели, че е нормално.
Днес ходихме до Пловдив да се видим набързо с родата. Горе долу добре мина. Сега ще мързелувам, колкото ми позволят децата  Mr. Green

# 638
  • София
Честит национален празник и честит Тодоров ден! Simple Smile В нашето семейство е много тачен празник - баща ми и племеника ми са именици - да са ми живи и здрави, Grinning
Ние днес въпреки вятъра решихме да направим едночасова разходка и Пресиян, целия увит си спинка през цялото време Laughing Явно добре му се отрази разходчицата, защото след това цял ден спа, като се събуждаше само за папкане Wink Утре дано да няма вятър и да повторим Grinning
Памперси ние ползваме Пуфис и съм много доволна - засега не са ни пропускали, а преди тях бяхме на Памперс, които много пропускаха и на Либеро, които ми се струваха много обемни Simple Smile

# 639
  • София
Стефи, и Пресиян преди няколко дни се държеше точно по същия начин - суче 5 мин. и после въртги главата, извива се и почва да пищи, направо се бях видяла в чудо и така и не разбрах на какво се дължи Shocked Но сега пак си суче нормално и не ми го е правил този номер - дано така си продължи Praynig

# 640
Ето ме и мен!
Миналата седмица заведохме Дивна в болницата - взеха й кръв. Занесох урина. Кръвните изследвания са добри. Урината - утре ще има резултат.

Започнах да й смесвам Аптамил АДЦ и Аптамил без лактоза, като трябваше да проверя дали има АБКМ. Защото нали Лактозна непоносимост има, но доц. не беше сигурна за АБКМ. Защото като няма начин да се изследва със сигурност, то карам по метода на изключване. А Аптамил АДЦ просто не го понася - горчи и мирише, а тя все повече започва да разбира. Не е вече на 1 месец да не знае на кой свят е.
Тя го прие, не повръща, няма обрив нито диария. Млякото е далеч по-приятно от Аптамил АДЦ-то. Не горчи и не мирише така гадно. Има малко глюкоза, която леко го подслажда. Което означава, че явно няма АБКМ.  newsm44
Сега започна да приема по между 500 и 600 мл. на денонощие. Дано се увеличи постепенно количеството изпита храна. За сравнение - последната седмица преди смяната на млякото пиеше по 300-400 най-много 500мл.

Има обаче проблем с изхождането - не беше акала 3 дни. Направих номера с термометърчето. Сега след 2 дни пак неакане отново тази сутрин, и акото беше по-твърдо от каша, но не съвсем. Обаче не знам какво да правя?Докторът каза да чакам по 3-4 дни и ако не се изака - термометър, защото Дуфалак съдържа лактоза.
Сега ще й предлагам вода между храненията. Но това не е решение. При всяка смяна на памперс ще правя и масаж.  newsm78
А АМ не мога да сменя, защото не знам дали има друго без лактоза, освен това на Аптамил.

Давам Био гая. Вие как я давате? 5 капки наведнъж или на части?

Също  - имате ли режим на хранене, т.е. в определин часове? Правите ли изключения от определения режим? Защото трудно мога да разбера дали Дивна е гладна или й се спи. Давам, тя цоква 50 мл и иска биберон, а така нито се наяжда, само се прецаква същинското ядене, а и тя си е просто злоядо дете.
При Катето ми беше лесно - все беше гладна, а при Дивна - никога не е гладна. Shocked
Та въпросът ми е - да чакам ли да я храня на 4 часа, а през останалото време да давам вода, за да огладнее достатъчно или ще сбъркам? Много ми е мътна Индия това хранене с АМ.
Благодаря предваритерно за мненията момичета.
 Peace

Ако никак не стане ще бъда принудена да дам друго мляко на Милупа, с надеждата, че и ЛН може да я е изсрастнала, но ме е страх да поемам такива рискове. Първо ще правя опити за справяне със неакането.

# 641
Чипче нашето момче почна като че ли да разрежда храненията на 4 часа някъде. А го познавам че е гладен когато почне да плаче , различавам плача от глад и плача за сън  , защото на него му се зачервяват много очите като му се спи и почва да ги търка с юмруци , а и като му дам биба я захапва лакомо тогава значи е гладен  Simple Smile

# 642
Чипче  , ние си имаме режим още от родилното, точно на 3 часа яде, като часовник е, даже ако е заспал 10 мин. преди да дойде часа за ядене се буди и яде, различавам рев за манджа и сън, едното е като аларма, другото по-скоро мрънкане
, но те разбирам мн добре Ева беше мн злоядо бебе, сега е мн злоядо дете, май и Дивна натам е тръгнала, ядеше точно като нея, не съм давала вода между храненията, а непосредствено след като хапне да си изплакне устата, защото на тая вода можеше да кара цял ден, опитай се да даваш на три часа или 2 и половина, но не и по-малко защото вече не са толкова малки - имат нужда от режим, време стомаха да преработи адаптето и да си почива, а и за апетита не е никак добре, нека свикне, че манджата се дава в опр часове, даде ли и Саностол, проработи ли, при мен никога не е действал  Peace

# 643
  • София
Чипче,аз не мога да ти дам съвет относно храненията,защото сме на смесено хранене,което е най-трудно да му се хване цаката/поне така си мисля/.На мнение съм обаче,че децата са си различни.
Аз се надявам днес да имам възможност вече да ви пиша от вкъщи.Обещаха,че ще ни изписват,само чакаме кръвните резултати,но определено е добре детето вече.Сега вече ме е страх от вируси.До скоро не им се плаших,но след тази одисея...Не мога да си разделя децата,как ще ги опазвам-незнам.

# 644
  • Варна
Чипче, БиоГаята  давам вечер 30 мин преди хранене всичките 5 капки в лъжичка с малко кърма. Може и в шишето с млякото да се слагат. Много мазни тия капки. Иначе за режима - нямаме никакъв такъв. Един ден яде на 2часа, на другия яде на 4часа... вечер ставам 2 пъти все още, но има и нощи в които става само по веднъж. И аз не мога да различа плач от глад или за сън. Но като е гладен отваря устичка и търси като го взема, че така разбирам. Иначе на сън е много труден, Марти. Сега сме на успокоителния чай на Хип, че е малко по добре положението. Като заспи спи непробудно и по- стабилно. Само да заспи обаче....

Общи условия

Активация на акаунт