"Маха със ръчички, рита със крачета, веселата ДЕКЕМВРИЙСКА чета"

• 32 767
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Аз нещо още не мога да си представя да оставя детето на бабите, макар и за няколко часа. Не, че им нямам доверие, но ... не мога да го обясня даже. Един път го оставих с ММ за 2 часа, еее направо ми беше неприятно, постоянно го мислех. Може би ми е скоро още, да видим като мине още време дали ще се отчупя Simple Smile

Няма какво да обясняваш - аз му викам на това майчин инстинкт. С Вики ме беше много силен .. Не исках да го давам на никой ... Сега с Ема е по-слабо , но пак го има момента "никой да не ми пипа бебето "  Laughing Скоро ще поотслабнат хормоните , а с тях и този инстинкт и ще можеш спокойно да си излизаш Wink

# 91
Marie_anne  Hug Опитай се да запазиш спокойствие, поговори с мъжа ти. Така  не се живее, да не говорим, че и на детето ще се отрази!

# 92
на мен майка ми много ми помага и сам спокойна като и я оставя за няколко часа

# 93
Оооо, и на мен бабите ми действат изнервящо. Предпочитам да се оправям сама, от колкото някой да ми дава акъл. Скръцнах им и на двете със зъби и за сега има ефект, да видим до кога.
Marie_anne, хич не й обръщай внимание. Не мога да разбера какво цели с тези клетви. Опитай да се успокоиш, защото на бебо му трябва спокойна майка  Hug

Опитвам се, но ми е доста трудно - беше направо страшно ...

# 94
  • Sofia
Оххх мами да ви имам проблема  Laughing Нашите баби и двете са на по 200км от нас и да искам да оставя децата на някой НЯМА.Където и да искам да отида сме си пълен комплект винаги.
Но по принцип доверие имам най - много на мъжа ми след това е майка ми и никой друг  Naughty
С Ивон бях доста време на вълна както казва Радост "Никой да не ми пипа бебето" , но сега не е така.

Marie_anne Говори с мъжа си.Такова положение не се търпи.Никога не съм спестявала на мъжа ми какво не ми харесва в поведението на техните  Peace

# 95
  • София
Оооо, и на мен бабите ми действат изнервящо. Предпочитам да се оправям сама, от колкото някой да ми дава акъл. Скръцнах им и на двете със зъби и за сега има ефект, да видим до кога.
Marie_anne, хич не й обръщай внимание. Не мога да разбера какво цели с тези клетви. Опитай да се успокоиш, защото на бебо му трябва спокойна майка  Hug

Опитвам се, но ми е доста трудно - беше направо страшно ...

Ей, тая свекърва ти е за бой. Какъв й е проблемът? Нека мъжът ти поговори с нея. Не виждам смисъл да те разстройва и то в такъв момент. Ох, дано не стана такава свекърва и аз някой ден. Май верно мъжките майки не са много в час  Laughing

# 96
Marie_anne разбирам те. Аз съм така. Живеем при свекървата. Нищо не мога да пипна, все в ръцете ме гледа. Това не се прави така, това не се мие така и аз се отказах да правя нещо за всички. Правя за мен и мъжът ми. Много ми се иска да се преместим на квартира. Може да ни е трудно, но ще съм спокойна. Няколко пъти ме е обиждала, като последния път ми каза, че съм задръстена.
Похарчихме около 6 000 лв., локално парно прекарахме в цялата къща и пак недоволна. Ако знаете как съжалявам за тези похарчени пари. Сега само ми говори, че дървата свършват, трябва да се купят- за 2 месеца и половина изгори почти 12 кубика дърва  Shocked На квартира да бяхме, ток да плащахме, сега нямаше да връщам заеми взети от нея и да се чудя с какво да купя количка на бебето си.  ooooh! Само аз си знам колко ми е тежко и мъчно. Пуст късмет. Ще ни трябват и около 2 хил. лв. за операция на бебо, тя тая работа изобщо не я отчита. Мисли си, че тия пари ги събираме от някъде.  ooooh! #2gunfire

# 97
  • Beyond the Frontiers
Май верно мъжките майки не са много в час  Laughing

Хйде сега, на мъжки майки ли ще се обиждаме  Mr. Green Аз за това чета темата за свекървите, да събирам материал Mr. Green

# 98
  • Варна
Гледам свекървите сте подхванали пак  Wink Аз моята само мога да я хваля и да пожелая на всеки му свеки като моята  Heart Eyes Sunglasses Ако щете вярвайте, но предпочитам да оставя Мартин на нея, отколкото на моята майка  Rolling Eyes И като стана въпрос за оставяне, мене хич не ме тресат такива трески - само да има на кой- веднага го оставям да го гледат  Laughing Днес като говорих с майка ми по телефона и Марти се изкашля 2 пъти и тя веднага - аууу, това дете е настинало, къде сте го водили ( а ние никъде не мърдаме) ама защо така кашля, обадете се на доктора  Close И така за всичко- ужасна паника е и паникьосва всички ни и ни изнервя. На моята майка не бих го оставила за дни гледане, най- много за 2-3 часа, защото ТЯ няма да издържи толкова и ще ни скъса да ни звъни  Laughing (това го изпитахме вече)
Искам да питам мацките от ЛЛЛ - сутринта пих кафе и днес цял ден Марти не спа  Shocked Не мигна дори, а аз през цялото време се мъчех да го преспя. Обикновенно спи 4 съня от по 1ч. А аз си признавам, че пия силно кафе, но днес си позволих от месеци насам. Дали има връзка или е било случайно?  newsm78

# 99
Миме, ние имаме една баба и тя е на близо 400км- в Русе е, но тов ане пречи да ревнувам, че оставям бебето да го погледа малко  ooooh! Иначе толкова рядко ми се отдава да се възползвам от нея, защото тя работи ( да ни е жива и здрава) и наистина си се движим в комплект навсякъде четиримата.
Искрено съжалявам обаче, че има свекърви и майки, които така ви натоварват. Явно са забравили през какво са минали те навремето.

# 100
  • София
Привет от нас. Изпросих си направления за секрети, че предния от очето го плащахме и хич не е евтино. Обаче се оказа, че за око не се полагал, та ни дадоха бланка "за рана" и да сме кажели от окото да се вземе. На вас давали ли са ви направление за бебето за очен секрет? По този повод се отложиха ваксините за след резултатите...

За памперсите съм по-скоро пас, защото сме почти изцяло на многократни пелени  Peace При път или нужда ползвам Памперс, доволна съм.

За оставянето, много ми е малка, че да я оставям на когото и да било. Суче на поискване и си сме си комплект навсякъде. Манждата е винаги с нас, мятам я в слинга и съм готова за подвизи.

ooups, благодаря за отговора за ваксините. Зверих се, зверих се - все една виждам (Пентаксим-а) и накрая чак видях, че втората просто била на отделен ред изписана  Embarassed Embarassed Embarassed

# 101
за свекитата  Twisted Evil бия ви по точки, че моята е рускиня  Twisted Evil ама хич не й мълча, знаете ли като се развихря на руски какъв смях съм  Crazy не ме е обиждала никога и аз нея съответно, това е вече прекалено  Twisted Evil
за оставянето с каката бях обсебена от нея, не съм ревнувала никого, по-скоро имах чувството, че само аз се грижа перфектно за нея, не я давах на никой, много тъпо от сегашната ми перспектива, защото така не може да изгради връзка с другите членовена семейството, на 2 вече ревях някой да го пгледа някой детето поне за 10 мин., да изпуша 1 цигара на спокойствие  Mr. Green сега нямам такива състояния, имам доверие на таткото на 100%, най-спокойна съм като той гледа децата  Peace

# 102
Криси е на 5 години и все още го мисля като го оставям на майка и на 2 час ми липсва.Нормално е .Цял живот ще ги мислим нали са ни деца.

# 103
  • USA
На нас ни е първо детенце ,но не се притеснявам до го оставям с баща му,защото и той чете заедно с мен,кое е най-добро за детето.Свекърва ми си е в БГ ,но на нея вяра нямам(видях я как гледаше децата на щерка си и още тогава си казах,че бебето ми едва ли някога ще и го оставя може би като започне да говори Mr. GreenЗа мое голямо съжаление майка ми почина до като бях бременна в 4-тия. Cry тя би се справила прекрасно както се е справила с мен и брат ми.Баща ми дойде на гости за месец,но на него си му личи ,че деца не е гледал-голяма паника беше Crazy
Оф дано излезе печена свекърва от мене за да не прочета в някой форум след 30 години каква вещица съм  hahaha

# 104
  • София
И ние да се отчетем от прегледа днес, вече сме 5700 и сме дълги 60 см, пораснали сме 1 кг и 4 см. С това повръщане не мога да повярвам, че е пораснал толкова много. Биха ни и двете ваксини и за сега сме добре, не ревем много. Да видим през нощта как ще бъдем.
От памперсите за сега съм доволна от Пуфис, а зеления Памперс според мен пропуска и е неудобен за слагане.
Стенли си го оставям на майка ми, малко се нервя но си мълча, а на свекървата много нямам доверие и оставям за не повече от 1 час и само го мисля тогава. Но си е хубаво да има кой да помага.

Общи условия

Активация на акаунт