През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 500
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
smiley_girl , това е повече от страхотна новина. Честито, пожелавам ти прекрасна бременност и всичко да е наред с малките бебоци  Hug   bouquet

# 481
  • Варна
smiley_girl страхотна новина   bouquet
Аз днес цял ден лежа, направо съм като парцал. Малката и тя се сополиви край мен... Crazy

# 482
  • shumen
Smiley girl честито.Да са живи и здрави и да Ви радват много като се родят.
При мен гаденето отшумя към края на 2 месец,но имам много киселини.
П.С.Днеска да Ви кажа така ме ядосаха от борсата,че нямам думи-нали не почнах работа,а те ми се обаждат и искат трудов договор понеже някой им казал,че съм почнала.В понеделник ще отивам да се разправям,че да видим.

# 483
smiley_girl честито  Grinning Страхотна изненада Simple Smile
За течението щом има сърбеж най-вероятно са гъбички...аз си ги имам от преди да забременея обаче нямам дискомфорт и сърбеж само течението...досадна работа ама след 12 13 седмица мисля че няма проблем да се лекува Simple Smile
А за ЗК и като цяло здравеопазването нямам думи просто...На мен това с двата видеозона ми се вижда невероятна простотия, все пак 90% от лекарите имат видеозон в кабинета си, а то не е нещо дето се изтърква, могат поне да покриват една част от прегледа и така да излиза по евтин а не колкото преглед на някой без здравни осигуровки...А иначе има и добри и честни лекари...аз съм много доволна че попаднах на такъв...аз се записах на ЖК в частна клиника където си имат пакет за следене на бременност, но мен си ме следят по ЗК...и никой не ми е предлагал даже да се запиша на платената консултация...А ме записаха няколко дена преди да сключат официално договор с касата и стотинка не ми взеха за прегледа минаха ми го по здравната каса...Така че според мен има надежда някаква Simple Smile

# 484
smiley_girl, страхотно  Hug Честито ! Лека бременност и на финала два здрави бебока Simple Smile

# 485
Честито за двете бебета,smiley_girl  Hug
Относно гаденето-и на мен не ми минава.Рядко се стига до повръщане,но си е доста неприятно.Момичета как стои въпроса с рибата при вас?Обичах я преди да забременея,но сега я намирам за отвратителна.Като чета за момичетата  контракции та се притесних..Ако съм седяла по -дълг в свито положение и се изправя рязко усещам едно придърпване и лека болка в ляво ниско долу най-вече.Дали е повод за притеснение?В първия месец и половина си имах тежест и лека болка там,доктора предписа но шпа ,но реших да си търпя и се наложи само 2 да изпия в тежки моменти.Хубава събота,Мами.Мен ме привикаха на събрание в работата....

# 486
Sentex, аз ходя на плуване 3 пъти седмично и уикенда ходя доста, поне 7-8 км...
Agira, успех на ФМ, после чакаме да се похвалиш!!! Hug
anghella близнчетата дали ще са септемврийчета или октомврийчета ще видим, термина  на 1 октомври, ама божа работа Simple Smile
Иначе момичета вчера направо си изкарах акъла, лекарката мълчи мълчи, по едно време вика "абе тая сърдечна дейност нещо ми се губи и прескача" и следмалко "Ахааа, ами да, защото те са 2 сърчица"  Laughing
Цунки и хубава събота на всички  Peace

# 487
smiley_girl,наистина прекрасна новина.Да са ви честите двете сърчица и леко бременеене  Hug

# 488
smiley ти си смело момиче Heart Eyes аз преди да забременея и до 4 г.с. ходих на йога - но започнах да изпитвам болки в корема от разтягането  Whistling , после казаха да не ходя на ски, но в 6 г.с. си карах на своя глава 5 дена. сега вече внимавам повече, важното е ти да се чувстваш добре със спорта.
знам, че препоръчват йога за бременни - но мисля, че чак към 5 ти месец - с по-големите кореми  Blush и плуването е полезно, но не знам откога  newsm78

# 489
ето една интересна статия, ако на някой му се ходи на плуване  Heart Eyes
http://www.roditeli.info/family/statia/pluvane/

# 490
smiley_girl, страхотна новина! Пожелавам ти леко да износиш бебоците!!!

# 491
Agira Успех на прегледа, чакаме новини  Hug

Milena_87при мен е точно облатното, преди не обичах много, а предната седмица така преритах за рибка  Mr. Green

smiley_girl Ех ... най-накрая близначета в темичката ни  Hug Малко съм сантиментална на тази тема, но ... както и да е ... пази се миличка и ходи често на ехография. Трябва много внимателно да се следат бебчетата ... но аз вярвам, че всичко ще е наред и съм сигурна, че ще са септемврийчета  Wink
Ако имаш въпроси питай - аз съм насреща  Hug

# 492
smiley_girl супер! Честито! Мъжа ми и той тайно се надяваше да са близнаци, че има в рода си ама не би. Успех до финала!

И аз като Фейт мислех да не пиша по темата ЗК или частно. Все пак реших да ви споделя това, което знам от личен опит. Първата и втората ми бременност бях пак на частно и за съжаление приключиха приждевременно. Незнам аз мисля, че вината макар и първия път може и да не е на док (в което в последствие се усъмних) то поне втория можеше да бъде предотвратен, ако ми бяха направени всички изследвания. Все пак съм за частните прегледи и не е без значение дали ще те гледат всеки път на ехограф. Веднага ще дам пример - при мен втория път всичко си беше уж ОК чувствах се добре, нямах контракции, нямах кървене, нищо ... но след няколко последователни ехографа се разбра, че не се развива плода и няма сърдечна дейност. Наложи се кюретаж. Как мислите, ако не го бяха видяли и започне да некротира в мен? Не се знае какво би се случило за съжаление. След всичко, което преживях най-накрая намерих док на който да се доверя, за съжаление тя работи не по ЗК и скоро и аз като sentex ще платя 550 или 600 лв. Не мисля, че в крайна сметка това ще е много повече от момичетата, които ходят по ЗК, защото тук се включват изследвания 4Д и т.н. Не отричам, че има добри АГ, които водя ЖК по ЗК, но просто пакета койо покрива държавата не е достатъчен поне според мен.

Все пак момичета вярвайте, че природата си знае работата и при всички случай, където и да ходите на док всичко ще е наред и ще гушкате своите бебчета. Hug

П.П. При мен колкото повече наближава прегледа все повече се побърквам. Ах този понеделник да идва, да ми кажат, че всичко е ОК та да се успокоя. Praynig

# 493
Здравейте мамчета искам да се присъединя към вас .Термина ми е на 15.09 само веднъж съм ходила на лекар след установената от мен бременност и лекаря каза че си имаме един жив плод и т.н
Започнах късно с фолиевата киселина и ми предстои след малко повече от седмица БХС.
[/color]Кажете как си водите ЖК и разбирам за някакви доста увеличени суми ?

# 494
Milena_87, аз и преди много, много не обичах риба, само цаца и сельодка ядох, а сега изобщо не понасям, само от мириса ми се  Sick . Аз така преди да забременея обожавах гъби, и то всякакви, а сега само от мисълта за тях ми е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт