През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 496
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Агира, къде във Варна си прави ФМ? Мерси

# 511
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile Тук на морето е супер времето и се разходихме до плажа, заедно с кумовете. Кумата ми каза и после и мъжът ми потвърди, че и на мен ми личи вече. Аз утре би трябвало да влизам в 10-та седмица според мен е рано да си личи, пък и аз си имам коремче от преди, но това не ми пречи да вися на огледалото и да си гледам корема Simple Smile

# 512
Агира, къде във Варна си прави ФМ? Мерси

При доц.Балев в болница Темелков. От много места получих препоръка, че той е най-добрия във Варна, затова и там отидох. Той е шеф на Рентгенологията в Терапията, но два дни седмично преглежда при Темелков. Часовете се записват седмица за седмица, като записването е в петък сутрин от 8:00 до 17:00.  Т.е. като си в периода 11-12 г.с. се обади за другата седмица. Имай предвид, че часовете свършват МНОГО бързо. Аз се обадих в 8:30 и ми казаха, че ми дават последния час за седмицата.  ooooh! Прегледа е 70 лв. и ако ще ходиш на БХС след това, кажи да ти направи замерванията за целта. Дава няколко снимки.
Иначе има ФМ и в Майчин дом. Там го правят на 4Д или 3Д и другите мами, които са ходили там, могат да споделят мнение.  Аз си мисля и следващата ФМ да е при Балев, а третата да я направя в Майчин дом, че като заприлича на човек да има и красива снимка за семейния албум  Laughing

# 513
Smiley_girl, поздравления  twin_neutral
И мен миризмите много ме дразнят, преди дори цигарения дим не ми пречеше, а сега само да го надуша и ми се повдига  #Puppy dog
Браво на всички, които спортуват - и на мен много ми се иска, особено плуването, но като си представя закрития басейн тук, не бих отишла и да не бях бременна.
Приятно излежаване на всички в неделния ден Simple Smile

# 514
здравейте и от мен, сладки коремчета  Heart Eyes
моето тумбаче е много относително, ту го има, ту намалява, зависи от посещенията в тоалетната  Blush
вчера си мерих ханша и установих, че е порасъл 4 см, хи-хи, природата си знае работата  Hug
и дънките вече не ми стават  Thinking
Петрина - стискам палци бързо да се оправиш  Flutter

# 515
Здравейте момичета и от мен! Simple Smile
През първата си бременност и аз посетих Балев два пъти. Явно нещата не са се променили.. и тогава беше такова записването..може би цената се е повлияла от инфлацията  Thinking Относно прегледите му бях доволна, дори мисля и сега да му се доверя, но също си спомням, че беше малко темерутест и много, много не се впускаше в обяснения.. Melly.G, все още ли е такъв?
Относно коремчето.. на мен също ми се струва лееко поуголемено, но и непрекъснато го чувствам подуто. Много често ми се ходи до тоалетна по малка нужда..вие имате ли такъв проблем?(например ставам по 3 пъти нощем, а при първата бременност това се появи, като че ли доста по-късно). И друг проблем имам...киселини и гадене..много рядко  Sick , но почти всяка вечер ми е лошо..Киселините ги успокоявам със студено прясно мляко.. но гаденето..направооо ужас!
Петрина, мила с първата си бременност прокървих в 7 г.с. оказа се, че имам отлепяне на плодното сакче. Предписаха ми Но шпа и Утрогестан(както на теб)и ме предупредиха да пазя леглото известно време и без силни емоции. Всичко се оправи и сега си имаме едно страхотно момченце! Само не се шашкай, а и теб са те прегледали и не са установили нищо притеснително Wink.Споко всичко ще е ОК Simple Smile

# 516
natalie_mos, аз ходих при Балев. Да, малко е темерутест, но много внимателен и понеже аз си научих урока да задавам въпроси, питах. Той ми каза каквото е видял човека. Кумицата ми е анестезиолог и за него като неин бивш преподавател каза "страхотно начетен и знаещ лекар", та смятам, че ако има нещо за казване, ми го е казал. Simple Smile

# 517
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug за сега от снощи насам кървене не е имало, но за сметка на това цял ден усещам някаква тъпа болка и като тежест долу в коремчето. От около половин час обаче взе да се засилва. И това ви говоря въпреки но шпа-то, което пия цял ден.

# 518
Здравейте бъдещи мами.  bouquet
Надявам се, че приемате още нови септемврийски попълнения.Ще помоля F.A.T.E. да запише и мен на първа страничка.Според доктора ми съм в 12 г.с.Предполагаем термин 13.09.2012г.От София съм.Записах се на Ж.К в Майчин дом.
Още когато отидох на първата си консултация в 6 г.с. чухме сърчице.Записаха ме на ж.к и ми дадоха направление за кръв,урина и т.н.Мериха ми таза,кг.Взеха секрет за микробиология и цитонамазка.
От самото начало си взех болничен-първо 14 дни от личния лекар(за грип-фиктивен) и след това 30 дни от гинеколога.И така до края.Когато отидохме за болничен,на прегледа доктора установи,че получавам контракции и ми изписа утрогестан 2х2.Много доволна съм от гинеколога,от вниманието му и това,че се отзовава на всяко мое обаждане по всяко време.
Миналата неделя при мен се появи кафеникаво зацапване и много се притесних.Веднага се свързах с доктора ми, каза ми да пия но шпа,ударна доза-4 хапчета и да лежа.На следващия ден бяхме на преглед-всичко е наред с бебчо и се надявам така да е до края.
Увеличи дозата утрогестан 3х2 и също в момента пия 3х3 но шпа.Изследванията от микробиологията показват,че имам гъбички,за което слагам свещички от 3 дни- гино певарил.
ПЕТРИНА,мила, ти свърза ли се с гинеколога си и какво ти каза той за тази тежест?
На 05.03 съм на ФМ И БХС и моля ви стискайте палци всичко да е наред и при нас.
Виждам,че темата се пълни само с положителни новини и се надявам така да е до края.
Съжалявам за дългия пост, обещавам вече да съм активна.
Хубава вечер на бъдещите щастливи мами  Hug

# 519
 PraynigЩе помоля и за парола на албумчето, за да кача и аз малко снимки и да се запозная с всички вас. Praynig

# 520
  • shumen
Момичета как сте?Аз за сега съм добре?Вече съм си на Търново и ми е много тъжно за нашите и си и поплаках дори.
Утре трагвам пак по борсата да се разправям и да търся работа другаде,че иначе незнам.

# 521
PraynigЩе помоля и за парола на албумчето, за да кача и аз малко снимки и да се запозная с всички вас. Praynig

и аз, и аз Simple Smile plss  newsm03

# 522
Петрина Как си днес?  Rolling Eyes  Hug

# 523
Добро утро момичета! С какво настроение започвате новата седмица?  Simple Smile

future-maman добре дошла  Simple Smile

Искам да ви помоля да споделите, ако попаднете на някой онлайн магазин с хубави дрехи за бременни. Аз разгледах няколко и видях такива бабешки неща, които никога няма да облека. Laughing Добре, че поне прилични дънки се намират. Започвам да търся тънки блузки с дълъг ръкав, но явно ще трябва бая обикаляне, за да попадна на хубав модел тип-балон.

# 524
  • Бургас
Агира, т.е. трябва да се заредя в Петък по тъмно там (къде се намриа тази клиника ли, болница ли е Темелков?
Днес съм точно на 11г.с. макар по Узи да съм напред с 6 дни. Да ходя ли? Със сина ми не правих ранна ФМ (всъщност правих само 2-та) и то в Бургас, но тук за жалост няма сносни специалисти;(
И ако искам БХС да си кажа на Балев (ако успея да се докопам до заветния час), така ли?

Общи условия

Активация на акаунт