Ние цял ден си стоим у дома.Играем си,занимаваме се...А Алинка сутринта се събуди в 7 часа и повече не искаше да спи.Към 10 и 30 заспа за половин час и това й беше съня.Сега най-сетне заспа с триста зора.Не се ли изморява това дете....

Аз кърмя и имам цикъл,да.Дойде ми още на 2-рия месец
Много съжалявам,че плановете ти са се променили заради мъжа ти.Ще ти мине,вярно че много те ядосва,не заслужаваш,ама...Нали знаеш,че го прави заради вас!Не се ядосвай,наслаждавай се на папАЯта 
Дано все пак нищо да й няма.Пиши после как сте!

А Алинка я сложих в Жабата,да.Хареса й,утре пак

Дано скоро да се успокои,че и ти да си починеш малко. 

И всичките ми тенджери са с поражения 

Може би да са опитали някоя моя манджа?!?!
Или мъжа ми ме е "похвалил" каква добра готвачка съм.
Страхотни снимки станаха, на 80% от тях Ая е с пръстите в устата ама това е положението- бебешки работа
Фотографите бяха двама и доста се забавлявахме
Даже единия пожела да използва някои снимки за портфолиото си .. че ме усмихна още .. абе какво да ви кажа поне спрях да го мисля тъжното
ММ е голям късметлия, че така бързо и лесно ми минава.... като бях тийнейджър повече се инатях , а сега нещо се размекушавих. Абе както и да е
Напълно съм съгласна с поста ти . Но и ние сме в същото положение. След като завърших отидох на почивка за 1 седмица в Амстердам , но си намерих и работа и къщичка и останах близо 4 месеца. Прибрах се уж за малко и ей ме нА... още съм си тук. На мен ми се ще да съм в чужбина точно заради манталитета на народа ни, иначе не съм сигурна, че ще съм по-щастлива там. Мечтая един ден да мога да стоя по 2-3 месеца в различни държави и да опознавам културата им , но това ще се случи чак като поотрасне/-ат детето(децата). Успех с холандския
Аз за времето там научих само няколко думи, иначе Амстердам е приказен 
За всичко си има причина и няма да се правя на сърдита хлапачка...
Датата ми хареса, защото не се повтаря често
Ако няма друго бебе, на което да ги дадеш, разбира се, Аз така бих постъпила 

Честита прическа и успех довечера.
Ей сега и на теб ще ти пратя изпълненията.
: обрива затихва, вероятно от антихистаминовите капки, но акото продължава да е даста редичко
. Уж вчера беше по-нормално. 
.
Браво че си се развеселила.
Така че по веднъж в седмицата нещо от тези трите ще ми дойде добре. 

В засебено дворче е, с много тревичка, абе перфектно е за семейство. И имат може би 10-тина стаи, а ние сме напълнили вече 7 от тях. На Зори много й харесва и като чу, че пак ще ходим очите й направо светнаха. Нооо, сега ще я тормозя да слуша, че иначе няма да я вземем (само за пред нея де, не бих я оставила). Много съм гадна 
дано всичко да мине по план
Дано всичко е наред
Така съм загаряла филии, 4е не можех да видя стените на кухнята като влязох, то няма6е и да вляза де, добре 4е дойде на мъжа ми брат му да каже, 4е в парнот осе запалило не6то и като дойде на на6ия етаж -и при нас съ6тата работа.А друг куриозен слу4ай- да се 4уди 4овек да се смее ли да пла4е ли с нас- толкова сме отвеяни, една ве4ер сложих да правя гюве4ета и сме ги забравили, легнахме си, правихме секс
и на другата сутрин се 4удя защо някой влизал в кухнята и отворил варата на терасата, а тя секърва ми вика, 4е сме 6тели да се запалим и ни е спасила от пожар. Е как да и кажа, за6то сме ги забравили
Преди няколко дни сложх една тенджерка с преварена вода в камерата да изстива и я забравих там и мъжът ми като пита, къде е аз се плеснах по 4елото и като отварям камерата-тя замръзнала 

Честито и на всичко останали бебоци 

Аз не съм я питала как да го правя,ама не че ще я послушам де 

Иначе на мен ми дойде веднага след лохиите 
Ей,това българските институции са направо...