ШЕСТОКЛАСНИЦИ - тема № 33

• 58 607
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, и при нас е голям зор лягането. Като беше първа смяна си лягаше към 22.30 - 23.00.  Crazy Сега като е втора смяна е още по-зле положението - все не й се спи, а и да я накарам да легне не заспива, а само се върти и то пак станало никое време.
На кино ме е страх да я пускам с приятелки. Вариантът е да ги заведа до киното и после да ги прибера. Но напоследък все по-често ми се мрънка, че не съм я пускала със съученички да се развяват из Мол-а, всички ги пускали, само нея - не.

# 91
Моят ей сега се обади от киното, че не са ги пуснали да влязат, защото филмът бил за над 12 годишни. В интерес на истината не мога да намеря никъде кой филм за над каква възраст е... Някакви идеи?  newsm78

# 92
В интерес на истината не мога да намеря никъде кой филм за над каква възраст е... Някакви идеи?  newsm78
В програмата на кино Арена, в описанието на филма например. Ето за този си пише, че не е подходящ за деца под 12 г.:
Призрачен ездач

Моята девойка вечер си ляга по нейна преценка. Сама си определя и кога сутрин да стане, така, че да й стигне времето да си подготви домашните и уроците. Не се меся в разпределението на дневните й задачи. Понякога учи вечер, а друг път чете книга или гледа телевизия до по-късно. Друг път си ляга по-рано, ако е уморена. И така... Аз не се меся.

На кино в МОЛ-а ходи с приятели с градски транспорт още от миналата година. Аз нито ги водя, нито ги взимам.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 17:07 от Фран Джонсън

# 93
Много съм зле! Там изобщо не се сетих да погледна. Тенкс  Hug

# 94
Ляга в 9.30. До към 10 дочита или доглежда нещо и заспива без уговорки.
В мола все още няма желание да ходи, но на доста места ходи съвсем сам (пеш или с гр.транспорт) и се оправя добре.

# 95
  • София
Уплътнихме ваканцията на децата с 4 дена каране на ски на Пампорово!
Всички са супер доволни и заредени с нови сили!
Празнувахме и 12тият РД на 5то класника и въобще беше приятно изживяване за цялото семейство! Hug

# 96
Блазе ти! През тази ваканция половината ни семейство /разбирай мъжът ми и синът ми/ беше на Банско, а другата половина - аз и щерката си стояхме вкъщи. Тя беше малко болна, а и имаше толкова много за учене, че четири дни изобщо не ни стигнаха - за тази седмица два теста, плюс два проекта по английски, плюс доста домашни и уроци по другите предмети.

# 97
Празнувахме и 12тият РД на 5то класника и въобще беше приятно изживяване за цялото семейство! Hug
Честито, макар и на патерица!  bouquet
Да ти е здрав и разумен! Peace

# 98
  • Русе
и ни еучихме ваканцията - 1. олимпиадата по БЕЛ, която "....." сложиха през ваканцията и после думите по английски за спелинг би. отделно домашните. и ние тази седмица 2 контролни - по история и по английски.
на вашите деца казаха ли им резултатите от ОлБЕЛ.
лек ден на всички

# 99
и ни еучихме ваканцията - 1. олимпиадата по БЕЛ, която "....." сложиха през ваканцията и после думите по английски за спелинг би. отделно домашните. и ние тази седмица 2 контролни - по история и по английски.
на вашите деца казаха ли им резултатите от ОлБЕЛ.
лек ден на всички

И при нас програмата за ваканцията беше същата , контролните са по ЧП , английски и математика    Peace още не са им казали резултатите от олимпиадата по БЕЛ

# 100
  • дядовата ръкавичка
Уплътнихме ваканцията на децата с 4 дена каране на ски на Пампорово!
Всички са супер доволни и заредени с нови сили!

Ex, kopche, и аз завиждам  Hug!
И, честит рожден ден на младежа на патерици! Да е здрав и щастлив!

Ние тази година още не сме карали ски  Confused. Ужасно ми се ходи и все се надявам снегът да се позадържи до към края на март  Praynig.

Моят младеж през ваканцията безделничи, ходи на кино, на гости, а в неделя на Сирни заговезни/Поклади ходиха да прескачат огън и да похапват наденички  Mr. Green на една полянка.
Не че няма и той всеки ден контролни, но не се е пренатоварил с учене.
Вчера трябваше да имат 3 теста за деня. Предупредих го, че ако изкара по-малко от 6, спирам достъпа до компа сутрин. А той: "Аха, значи ако изкарам двойка на всяко контролно х 2 равно на 6"  Wink

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 14:12 от Айяла

# 101
  • Банкя
Е при нас ваканцията беше пълно мързелуване.
Пък не съм и чула да са правили да сега контролни по нищо....
Вечер си ляга в 10. без особени уговорки.
Инзвънрендната род.среща беше пак за дисциплината.Две дечица са ги подгонили за изключване.
Едното ми се струва ,че с всички данни за хиперактивно.Но ще го отнесе защото никои не се замисля как така едно дете не може да стои мирно един учебен час-значи има нещо...
Педагогическия съветник каза , че не могли да се справят с него...

# 102
Загубих се за известно време, но вие не си поплювате- и нова тема и се записвам чаааак на 7 страница ooooh! Не мога да ви настигна  Hug
След кратката ваканция ние още в понеделник почнахме с контролните, даже две на брой  Naughty

Лягането е голям проблем както и при всички вас, първия срок беше първа смяна и се лягаше след 22ч, а сега като е втора можело значи да си ляга и по- късно Shocked   Да , ама не, гледам до 22ч. да е в кревата, поне с дребното да се оправям, с брат й (16 г.) вече ми е невъзможно Crazy

# 103
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави всички!

# 104

Мерси и добавям ............. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт