ШЕСТОКЛАСНИЦИ - тема № 33

• 57 859
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ах, така е като ме няма цял ден , изпуснах купона със задачите Mr. Green
Но сега ще наваксам като нагъна девойките... hahaha  Довършват един преразказ и ги почвам. Но ще хвърлям едно око и тук, да не пропусна веселбата.

# 691
  • някъде ... тук ...
хихихих. все още ставам по математика... поне за основното.
на вълна степени с големия и задачи до 7 с дребния - у нас е забавно. добре, че им е интересна математиката.

# 692
  • София
хихихих. все още ставам по математика... поне за основното.

А, няма такива за основното. Времето лети и утре ще дойде гимназиалното. Mr. Green И там сме велики... Laughing

# 693
  • някъде ... тук ...
а като дойде времето за виШУто,  ще се фъчкам с взетите 4 математики и ще извадя всичките си лекции в пожълтял вариант  hahaha
то майтап, майтап, ама... като се сетя, че съм се подготвяла за техникума и за ВИАС сама по разни сборници, посочени ми от учителките по математика в училище... с моите май няма да се получи Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 17:20 от ЕлиТ

# 694
  • София
а като дойде времето за виШУто,  ще се фъчкам с взетите 4 математики и ще извадя всичките си лекции в пожълтял вариант  hahaha
то майтап, майтап, ама... като се сетя, че съм се подготвяла за техникума и за ВИАС сама по разни сборници, посочени ми от учителките по математика в училище... с моите май няма да се получи Rolling Eyes

Не само с твоите, навсякъде е така. Confused Сборници, помагала, упражнения у дома и накрая  в масовия случай  сякаш знаят по-малко от нас на тяхната възраст. Далеч съм от мисълта да  определям днешните деца като по-ограничени, но е факт, че с по-малко натоварване и стрес ние научавахме повече и по-трайно.

# 695
  • дядовата ръкавичка
Никога не съм била сила по математика. Геометрията особено много ме мъчеше.
Засега със задължителния материал що годе се справям след като си поприпомня формулите ... но вчера, кой ме би по главата, да гледам какво решават по СИП. Два часа мъчих разни задачи от различни раздели и доникъде не я докарах. Лошото е, че в този сборник (на Просвета) няма теория, нито пък решения на всички задачи. Утре ще пусна някоя задачка тук за помощ  Hug

# 696
Добро утро!  food010

Много ми е приятно сутрин с чаша кафе да прочета новите отговори в темата.

Моето дете вчера ми благодари, че съм я записала на курсове. Явно и е по-лесно в училище. Дано днес се справи добре на контролното по математика и това я мотивира за още допълнителна работа.
По разказвателните предмети учи сама, не ме търси.

Хубав ден на всички!

# 697
  • в тристайна гарсониера :)
Ние продължаваме да се мъчим  ooooh! Утре ще ходя да търся сборник със задачи или помагало по математика. Иска ми се да има и теория вътре, до сега съм купувала на Вега 74 за 4 и 5 клас.

# 698
Някой да е намирал обясненията за силите като за невежи като мен? Отворих ЧП и за какво ли ми трябваше.  ooooh! Видях линка на Дидева, но той е по други теми.

# 699
# 700
Ние вчера постигнахме нов рекорд в седенето до 100 час - докато сме били заровени в задачите и станало 1 през нощта  ooooh!  Това вече е извън пътя, но друг вариант нямаме.
Над нас се чува скърцане на легла, до нас стонове, пък у нас - две на втора плюс пет на трета................ ама нали сме "пенсионерите" на кооперацията  Embarassed #2gunfire 
Забелязвам обаче една положителна тенденция. С увеличаване броя на решените задачи, намаляват децибелите  #Crazy Иначе девойката ми се появи снощи с лилаво-червени върхове на косата, като папагалче. Мислех, че й е достатъчно цветна косата, но модите не прощават. Да ви светна, ако ви интересува - прави се със степче, от тези разтворимите, за пиене. Голям хит е в момента  в тяхното училище Mr. Green

# 701
Иначе девойката ми се появи снощи с лилаво-червени върхове на косата, като папагалче. Мислех, че й е достатъчно цветна косата, но модите не прощават. Да ви светна, ако ви интересува - прави се със степче, от тези разтворимите, за пиене. Голям хит е в момента  в тяхното училище Mr. Green

Joy това със степчето не бях го чувала , моята госпожица е в "траур " , защото кичурите не й се "хванали "- боята уж беше специална  Grinning но майка й е много доволна от случилото се  hahaha

# 702
  • Русе
малеее кичури  Shocked - пускат ли ги на училище така.
ние тези екстри само през ваканциите го правим. а това със степчето ме уби - смяяяятайте какво пият децата че да се хваща на косата. ужас  Sick
ние утре сме пак на родитело - учитело- ученическа среща  #2gunfire заради няколко келеша дето са се закучили и не щат да ги изключат пощуряхме.

# 703
  • София
Майки на момичета, Бог да ви е на помощ. Съчувствам ви искрено, макар че и аз си имам своите страхове с момчетата.

В разтворимите напитки освен оцветителите, дето май за кичури са най-подходящи, има и отровен Аспартам, който всъщност е състав и от така широко рекламираните от "лекари-стоматолози" дъвки без захар. Аз лично предпочитам да давам на децата си захар, отколкото тая отрова. За съжаление обаче я блъскат навсякъде и няма спасение.

spring mama, много благодаря за линка със силите.

# 704
spring mama, благодаря за линка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт