Обичам Топлофикация

• 66 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
На сайта на Топлофикация няма нищо още... Към днешна дата сме платили всичко до стотинка и тръпна в очакване какъв ще е резултатът на изравняване.

# 121
  • София
Провери на сайта на Техем /трябва да се регистрираш/. Топлофикация ще пусне фактурите за изравняване чак след като мине срока за обжалване, който е един месец, а може и повече да се забавят. Peace

# 122
  • София
На сайта на Техем ми дава, че не съм техен абонат (при опит за регистрация). Опитах да звъня на телефона на Топлофикация, но ми излиза същата информация, която и на сайта, тоест нищо. Явно ще трябва да почакам....
Ако изпратя майка ми на гише в Топлофикация, дали ще могат да дадат информация за изравнителната сметка?

# 123
  • София
В офис на Техем, Топлофикация още няма информация.  Peace Ето и адресите им: тук. При регистрация в сайта трябва да дадеш точен аб. номер и име на титуляра на партидата, не знам защо те отхвърля. Rolling Eyes

# 124
  • София
Оказа се, че нашият топлинен разпределител/счетоводител или както там се води, е Директ ООД, които били партньори на Техем. Сега им се обадих и бяха така любезни да ми кажат, че Топлофикация има да връща 334 лв. Което е много добре, защото ако имаше още за даване, щяха искрено да ме разстроят. Simple Smile

# 125
  • София
Поздравления за добрата новина.  Simple Smile

# 126
  • София
Благодаря!  Grinning
Аз вече тръпнех в ужас, изхождайки от предишните сметки. Поне с нещо да ме зарадват. Сега предполагам, че може да не плащаме топла вода известно време и те автоматично ще си ги приспаднат? 

# 127
  • София
Ние си получихме изравнителната сметка - целия сезон ни струва 870лв, по фактури са ни начислени 1015 и имат да ни връщат 145лв
870лв за 6м се падат средно по 145лв/месец за 90м2 жилище, като 2 от радиаторите са по цял ден на максимум (детска и кухня), а 2 се намаляват сутрин на 3 и вечер се увеличават на мах (хол и кухня). Лирата в банята е на 3-4, ама тя не знам дали изобщо начислява нещо.

# 128
Имаме да плащаме 370,42 лв., но съм много доволна.
Целият сезон ни е струвал 1152,84 лв., а сме платили 782,42 лв.
Като се има предвид, че плащахме по около 80-90 лв. в най-силните месеци, а следващата година ще плащаме около 100-110 лв. - направо е перфектно.
Отопляваме 150 кв. постоянно и поддържаме около 23-24 градуса цяла зима във всички помещения, вкл. баня и коридор.
За първи път от около 10 г. ние ще им доплащаме, вместо те да ни връщат. Но предполагам разликата идва и от студената зима.

# 129
Сметките за топла вода отделно ли ви ги пращат?

# 130

Ако питаш мен: не. Вътре в тази цена са и те. Като около 40-50 лв. месечно са само за топлата вода.
Но при нас 90% от живущите в 2-та входа, които сме на общия топломер, ползват парно, а и апартаментът ни зимата е много топъл.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 21:07 от azaf

# 131
  • София
Ние нямаме топла вода, само парно. На бойлер сме, което трябва да се прибави към месечната сметка, разбира се, но нямам идея колко...За ток плащаме 50-тина лв, но хладилник, пералня, мияла...не знам какво се полага на бойлера..

# 132
  • София
Имат да ми връщат 340лв заради надписаните сметки за топла вода!
Да видим!

# 133
Какво значи "да видим"!? Ще ти ги върнат. Дали на ръка, дали като ти приспадат следващите сметки оттам докато занулят. Ако имаш неплатени сметки, също оттам ще ги покриеш.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 16:52 от птица

# 134
И ние пак сме доволни от изравнителната сметка, дано не се оплескат нещо следващата година. С Нелбо сме. Чух че трябва да се сменят топломерите след някакъв срок, били скъпи, това вече ме притеснява...

Общи условия

Активация на акаунт