Обичам Топлофикация

• 66 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София
На нас ни обясниха, че цените са различни т.к. тецовете използват различни видове гориво - газ, мазут и т.н.
Тец Люлин е по-евтин от Тец София.
Ясно  Peace значи ние сме Тец София в Дружба 2  Mr. Green

# 691
Нашата сметка за януари е 270 лв за два малки радиатора , двете стаи са по 12 кв.
Ужассссссссс

# 692
На нас ни обясниха, че цените са различни т.к. тецовете използват различни видове гориво - газ, мазут и т.н.
Тец Люлин е по-евтин от Тец София.
Ясно  Peace значи ние сме Тец София в Дружба 2  Mr. Green

Дружба е към София Изток.

# 693
Благодаря ви момичета. И нашата вода по моята калкулация е към 10 лв. Rolling Eyes

# 694
  • 1st floor
Момичета, пак да ви се оплача от пустата му Топлофикация!!! Crossing Arms Преди време, ако си спомняте , ми изчезнаха за три месеца сметките за топла вода, идваха само за парно. Звънях по тел. и на края благоволиха да ме изслушат. От този месец пак има включена топла вода. В апартамента се нанесохме през лятото и водомерът беше на 0. Заявих по 4 кубика на месец, като първите два месеца ми идваше фактура, в която се отбелязваше на база промяната във водомера. Първия месец 1-5, втория 5-9. После водата спря да идва. Сега проблемът е, че пак във фактурата започват с 1-5.  ooooh! Пък аз вече съм платила до девет кубика. И се притеснявам да не стане така, че накрая на отчета да не ми ги включат...Направо почва да ми писва да се разправям с тях...Като малоумни са!!! #Cussing out Лошото е, че изхвърлих телефоните на Топлинното счетоводство в Топлофикация и пак ще трябва да звъня в офиса на Бакърена, там да се обяснявам и после да ме прехвърлят на Ястребец за още едно обяснение...Ама мислех, че сагата е приключила... Tired

Иначе имаме за топла вода 28,49 за четири кубика. Живея в Люлин, та сигурно съм към ТЕЦ Люлин?!  newsm78

# 695
  • София
Сега научих, че междинното отчитане се отнасяло само за радиаторите, а не за топлата вода. Пак се получава замазване на очите. Outta Joint При нас (център) куб. т. вода е 13 лв постоянно., на познати в Люлин 9.50 лв. зимата, лятото около 7-8 лв. Не мога да ги разбера, а и не вярвам някой да може да им разбере схемите.  Tired

# 696
  • 1st floor
При нас (център) куб. т. вода е 13 лв постоянно., на познати в Люлин 9.50 лв. зимата, лятото около 7-8 лв. Не мога да ги разбера, а и не вярвам някой да може да им разбере схемите.  Tired
На нас лятото ни беше към 6-6,50, сега януари - 7,12...пак за Люлин става въпрос.
Но знам, че нещо е вързана цената на водата към парното. За зимата става въпрос, де!  Laughing Колкото повече потребление на топлина има, толкова повече спада цената. А входовете, които са се отказали тотално от парно, са със солидни сметки за топла вода. Намират начин все пак да си вземат парите... Tired

# 697
И какво като решиха да пуснат междинно отчитане...Домоуправителят ни не иска да правим такова.Трябвало да си вземе отпуска,после април пак...нямали сме нужда. Не иска да упълномощи и някой от блока да го замества.  Абе -хубава работа,ама българска...както винаги.
Утре ще се обаждам пак до Топлофикация,за да заявя индивидуална проверка.Миналата седмица бях заявила,но след като кметицата  нареди за всички да има междинно отчитане ,се отказах.Сега пак наново...Писна ми....Ама и ние не знаем какво искаме...

# 698
За цената на топлата вода - вижте на гърба на сметката на каква база ви я смятат. При мен идва около 3 лв (широк център).

# 699
  • гр.София
За цената на топлата вода - вижте на гърба на сметката на каква база ви я смятат. При мен идва около 3 лв (широк център).
точна цена 10,87лв.  Mr. Green

# 700
На нас лятото ни беше към 6-6,50, сега януари - 7,12...

Много си смела  Mr. Green аз като написах, че водата ни е средно по 6.70 лв. ме изкараха най-голямата лъжкиня, че и по другите теми ме гонят и иронизират  Crazy

# 701
Здравейте незнам дали в тази тема да питам не видях друга за топлофикация съседите от            нашия вход  искат да спираме парното на входа ходили са в топлофикация( поне така казват) и са им казали че във входа има длъжници с хиляди левове и не може да се почне процедура за спиране . Знаете ли дали има такъв закон Wink

# 702
Писах и в друга тема за Топлофикация , но нека и тук го копирам:
Здравейте момичета!
Ето  , че от Топлофикация се уплашиха от назрялото недоволство и бързат да осъдят всички нас със стари задължения от преди 5 год. вчера на вратата ми залепиха - Съобщение от СРС за получаване на съдебни книжа. Сега питането ми към юристите е такова . Аз ще отида да взема призовката за дело и ще пусна възражение за изтекла давност ( от къде мога да изтегля банка?) , НО ....утре общински съвет ще заседава по казуса Топлофикация. Там ще се говори за лихвите в/у прогнозните сметки и задължения с минала давност изобщо да не минават през съд. Аз какво ли да предприема? Ако наистина приемат , че суми с изтекла давност ще отпаднат , според мен няма да ми е нужен и адвокат ( знаете хонорарите са около 500 лв) ..... Дали ще мога сама да се оправя при така създалото се напрежение с Топлофикация, мисля , че сега всичко ще е в полза делата за абонатите .

# 703
  • София
Топлофикация си пишат каквото си искат.Ние понеже сме само с един топломер и днес засякахме колко сме изразходили за 3 месеца.Оказа се ,че за 3 месеца е толкова колкото те са ни писали само за февруари.Надявам се при изравнението да ни върнат парите

# 704
точна цена 10,87лв.  Mr. Green
това три лева не може да  бъде, искам и аз  Mr. Green при нас - по 11.01лв за куб.м за м.12'2012 сега 10.81 лв/куб.м .Ние плащаме топлото на равни месечни вноски. Иначе са много високи сметките през зимата...

Общи условия

Активация на акаунт