Звездни компромати-130

• 56 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
В събота, в 'Горещо' ще гостува Камелия да си излее мъката, че са я изгонили от ТВ7.

# 136
На горната снимка Адел не прилича на себе си. Адел.

# 137
# 138
# 139
На горната снимка Адел не прилича на себе си. Адел.
Леле тук Адел хич не изглежда с ангелско лице  Sick

# 140
Мисля дори, че изглежда страхотно за негримирана, че и явно излезнала неглиже сутрин за кафе.
Моето мнение за Адел и Скарлет е, че изглеждат като жени на които им е удобно в кожите им. Не виждам защо трябва да изглеждат по определен начин, при положение, че си вършат работата страхотно.
Адел  Heart Eyes

# 141
# 142
пуснахте ли вече ВБ и компания
Не съм чела назад и се извинявам, ако е пускана снимката  Peace
Изглежда изпита и изтормозена на снимката, едва я познах, че е тя. Да не говорим, че е болезнено слаба. Don`t like  Shocked

# 143
  • От липите до сините камъни
Лили Роуз Деп- ма много красиво това дете...... : Peace

Ами на татко си прилича Heart Eyes

# 144
Адел никак не ми харесва без грим  Crossing Arms
А Виктория Бекъм имам чувството, че ще се счупи вече
Да няма някакво състезание между нея и Анджелина, коя да заприлича на скелет по-бързо Rolling Eyes

Лили Роуз наистина е страшна красавица

# 145
  • София
Лелеле, Виктория Бекъм не изглежда никак добре на последните показани снимки. Чак болно слаба ми се струва  Naughty

# 146
Лелеле, Виктория Бекъм не изглежда никак добре на последните показани снимки. Чак болно слаба ми се струва  Naughty
От кога са? На мен ми прилича, че е от периода преди да роди?

# 147
Леле, не мога да се ориентирам кога давате линк и кога не...  ooooh! Не ми харесва новото оформление! Момичета, ако сте съгласни, нека ние си подчертаваме линковете, за да се личи...  Peace

# 148
Момичета, ако сте съгласни, нека ние си подчертаваме линковете, за да се личи...  Peace

Peace Peace Peace Peace

# 149
Момичета, ако сте съгласни, нека ние си подчертаваме линковете, за да се личи...  Peace

Peace Peace Peace Peace
Леле, не мога да се ориентирам кога давате линк и кога не...  ooooh! Не ми харесва новото оформление! Момичета, ако сте съгласни, нека ние си подчертаваме линковете, за да се личи...  Peace
направо си е задължително за тази тема, и аз се пуля като идиот кое е снимка и кое  текст  Tired

Общи условия

Активация на акаунт