Звездни компромати-130

• 56 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
естествено , че Николета е по-умна ,
никога не би се излагала да играе такива пародии , а ще си живее собствения си живот ...
дреме им на Николета и Валери за Перуков и Алисия ...

Джъд Лоу с две от децата си

# 76
естествено , че Николета е по-умна ,
никога не би се излагала да играе такива пародии , а ще си живее собствения си живот ...
дреме им на Николета и Валери за Перуков и Алисия ...

айде бе hahaha то на Николета всичкото е пародия...клиповете, фотосесиите, е за мъже не си е измисляла, верно Whistling

# 77
  • Gone with the wind
Като заговорихте за бебе Харпър - тази снимка е уникална  Heart Eyes

# 78
Май сме пропуснали да забележим ,че на Super Bowl е играл съпругът на Жизел Бюндхен и скандалът  ,който се е заформил след реплика на самата Жизел  Laughing
Отборът на Том Брейди New England Patriots загубил и феновете обвинили Том,че е играл слабо.
На което Жизел отговорила:

"Моят мъж не може да прави всичко едновременно-и да пуска топката в игра,и да я получава.Не мога да повярвам,че тази топка падаше толкова много пъти!"

Съекипниците на Том ,както и други хора от спортните среди веднага реагирали с контра-изказвания.Предложили на Жизел да си затвори устата и да не си я отваря повече,иначе рискува да стане най-мразената жена в Бостън  Mr. GreenИ без това повечето съотборници на Том и съпругите им не харесвали  Жизел заради арогантното й поведение,сега щели още повече да я намразят.

# 79
айде надали Жизел е по-изстрадала от Николета и горкия Божинов, който заради красивата си съпруга не можа да се впише в Спортинг Mr. Green

# 80
Статията за неземната любов на Фери от края на септември:
http://life.dir.bg/news.php?id=9585009&nt=5
Муньо Фери беше лапнал като шаран по тази "девойка", която не ми се стори стока, когато я гледах при Гала...

На няколко пъти се спомена това предаване. Може ли линк някъде?

# 81
# 82
# 83
# 84
Според мен пък бебе Харпър си го обличат много готино- страхотно сладка елегантна мини дама е. Глътка свеж въздух сред всички розови, лилави и жълти бебета. Лично мнение. Peace

# 85
  • Варна
Тя е бебеLaughing Не е никаква дама, била тя и мини. Има време да е стилна и семпла.

# 86
Е казах, че е лично мнение. Като кажеш, че е бебе, няма да ме убедиш в противното. Laughing

# 87
  • Tам през Атлантическия океан
Да, доста тъпо е това с показните обяснения в любов по фейсбук, все едно телефони нямат. Ако наистина се обичаха, нямаше да има нужда да ни убеждават така ожесточено. Wink
А това за Шанел и Лубутен.. ooooh!

Emi същите са и Валери и Николета  Laughing и те дращят/пишат по стените на ФБ  Wink
пък и като гледам и повечето във ФБ правят така  Wink

Тяхна си работа  Grinning

Kim Kardashian

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/14/article-0-11BD88E00000 … C-187_634x424.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/14/article-0-11BD88A70000 … C-903_634x627.jpg

Peace хубави снимки

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:20 от Desss

# 88
Дес, съгласна съм,че и НиБоЛо го правят, както и безброй знайни и незнайни двойки, но според мен си е глупаво и показно, такива неща би трябвало да са по- лични, но всеки сам си решава. Grinning

# 89
Не знам, обаче много ги харесвам Николета и Валери, като двойка! Не ви ли се е случвало, нещо волно - неволно ти харесва? Е, те на! Намирам ги за супер двойка - готини, млади, красиви, амбициозни, изглеждат ми влюбени един в друг! Пожелавам им вечна обич и едно здраво, красиво бебе!

Общи условия

Активация на акаунт