Звездни компромати-130

• 56 583
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не знам, обаче много ги харесвам Николета и Валери, като двойка! Не ви ли се е случвало, нещо волно - неволно ти харесва? Е, те на! Намирам ги за супер двойка - готини, млади, красиви, амбициозни, изглеждат ми влюбени един в друг! Пожелавам им вечна обич и едно здраво, красиво бебе!

Не ми изглеждат влюбени...на снимките ми изглеждат тъпо- Валери загледан в светлото бъдеще, Николета с незатворена уста, или мръсна усмивчица...Пък Валери за мен не е хубав- много е нисък, има откровено тъповата физиономия, прилича ми малко на онзи, дето все го дават по телевизията.

# 91
Бар Рафаели и Рафа Надал

Аз очаквам бебето да прилича на Валери, а по-добре би било да е на Николета  Simple Smile.

# 92
Не знам, обаче много ги харесвам Николета и Валери, като двойка! Не ви ли се е случвало, нещо волно - неволно ти харесва? Е, те на! Намирам ги за супер двойка - готини, млади, красиви, амбициозни, изглеждат ми влюбени един в друг! Пожелавам им вечна обич и едно здраво, красиво бебе!

Не ми изглеждат влюбени...на снимките ми изглеждат тъпо- Валери загледан в светлото бъдеще, Николета с незатворена уста, или мръсна усмивчица...Пък Валери за мен не е хубав- много е нисък, има откровено тъповата физиономия, прилича ми малко на онзи, дето все го дават по телевизията.

Ето доказателство, че всички очи, виждат различно!  Simple Smile

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, кой се е обръснал Heart Eyes

Рафаел Надал и Бар Рафаели за "Спортс Илюстрейтед", красиви са и двамата Heart Eyes

# 94
  • София
Без да искам да се заяждам, но от години! ме тормози, защо не се ползва определителен член - особено впечатление ми прави "бебе еди си кое" вместо "бебето еди си кое". Излях си мъката  Blush извинете!

Иначе по темите - Николета изглежда много добре, обаче тази лятна рокличка на -12 градуса не ми изглежда подходяща, иначе не е лоша. Дрешките на бебето Харпър ми харесват, но се надявам поне лятото да мине на малко по-жизнерадостни цветове, даже по Виктория напоследък има повече цвят. Но пък е страшна кукличка, а снимката с изплезения език (към някой папарак, предполагам, макар и неволно) е уникална  Joy

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:40 от Lana

# 95
  • София
Имам дежа ву - преди една тема се коментираха обстойно дрехите на Харпър, даже примери от от котюр бебешки колекции се вадиха Wink На мен ми харесва - къде пише в какви цветове трябва да се обличат бебетата Crossing Arms
На снимките В и Н  изглеждат ок, въпреки, че някой много точно отбеляза, че от много ФШ вече изглеждат като рисунки, а не снимки.

# 96
Връщам се пак на темата семейство Фахрадин, че във вестник Шоу имало статия как госпожата прави  ъъъъъъ фелацио на някого.

Само споделям прочетеното от дира в коментарите

# 97
  • София
Връщам се пак на темата семейство Фахрадин, че във вестник Шоу имало статия как госпожата прави  ъъъъъъ фелацио на някого.

Само споделям прочетеното от дира в коментарите

Даа,много грозни снимки Tired

# 98
  • София
И на мен ми харесва как обличат бебето. Някакси по-различно ми е, интересно  Peace

# 99
Тез пък двамата от кога ходят newsm78? Затри се хубавото момче, язък Mr. Green

# 100
  • Русе/София

Даа,много грозни снимки Tired
а може ли да се видят някъде снимките,че такива парцали в къщи не влизат.

# 101
# 102
Ужасна е Скарлет, толкова неподдържана, а е само на 25-6. Да не говорим за кравешкото излъчване Tired...

# 103
  • София
Ох, да!
И коремче и целулит  Shocked

# 104
 На Фахрадин приказната любима при затворника ли се е върнала?

Общи условия

Активация на акаунт