Звездни компромати-130

• 56 568
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • У дома !
Знаете ли защо Холи Бери е с патерици?
Може би съм попаднала на стара снимка Thinking

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 17:05 от TiFoNi

# 257
  • In The Middle Of Nowhere
Сестри Кардашиан само Ким Kлои

Джени Макарти ъгейн
/надявам се да не са пускани/

# 258
Rumer Willis Заглавието на статията, от където взех снимката е, че Румър или е махнала силиконовите си импланти или е отслабнала. Дали не е и заради майка и?  newsm78 В смисъл от тревога нещо, чудя се само де. Но честно казано не мога да преценя дали е отслабнала, сякаш не много, не знам  Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Според мен е доста слаба. Нямам спомен да ми е правила такова впечатление досега. Определено ми харесва.  Peace

# 260
Дефиле на колекцията  дрехи на В.Бекъм
Семейство Бекъм гледа от първият ред  Grinning

Люксен Hug

# 261
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 нещо на което попаднах, като заговорихте за Лео. Изглежда интригуващо, макар да го възприемам малко като оскверняване на самата история, но пък може да се погледне и някъкси от друг ъгъл и да не се свързва с първата част.

# 262
  • На земята, която е всъщност звезда.

Яяяя, дрешките на Вики не били никак лоши.

# 263
Eeee, Титаник 2 го гледах преди 2 години още... Пълна боза по мое мнение!

# 264
Eeee, Титаник 2 го гледах преди 2 години още... Пълна боза по мое мнение!
Аз за първи път чувам за този филм  ooooh! Явно не си заслужава щом не се е разчуло

# 265
Rumer Willis Заглавието на статията, от където взех снимката е, че Румър или е махнала силиконовите си импланти или е отслабнала. Дали не е и заради майка и?  newsm78 В смисъл от тревога нещо, чудя се само де. Но честно казано не мога да преценя дали е отслабнала, сякаш не много, не знам  Rolling Eyes

Роклята я прави по-слаба, иначе не. Съдя по краката.

# 266
Лео много възмъжа от времето на Титаник. Ако тогава някой ми беше казал, че ще сложа този сополив тогава хлапак в моята фаворит листа , директно щях да го обявя за луд! Peace
Джони е красив мъж и "ненормален" актьор, но честно не вярвам че някога той или Лео ще вземат Оскар.
Клуни е наистина надценяван и е типичен пример за артист удобен на Академията. Той наистина има един ,най-много два добри филма, но няма запомнящи се образи.
А Оскарите отдавна не се раздават за заслуги!

# 267
  • София

Красота smile3544 smile3544 smile3544

# 268
  • София

А Оскарите отдавна не се раздават за заслуги!

Тук си много права, за съжаление.

# 269

Ами ако се направи списък на журналистите с 3 год. деца. Детето на Карбовски на каква възраст е?
Не знам защо първо за него се сетих.
Детето на Карбовски е по-голямо.
Но според мен е адски неусместно да се правят догадки и предположения с имената на известни и уважавани журналисти, които са абсолютно невинни. Случаят е достатъчно грозен, за да бива допълнително "обсъждан" в клюкарски теми. Всички знаем как се вдъхновяват жълтите медии.

Общи условия

Активация на акаунт