Звездни компромати-130

• 56 565
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Eeee, Титаник 2 го гледах преди 2 години още... Пълна боза по мое мнение!

За мен и първата не е нещо особено. Там беше и мястото, както и Ромео и Жулиета, на което намразих Ди Каприо, независимо от Гилбърт Грейп. Добре, че после, както каза SANDS, възмъжа и направи наистина добри роли, за да започна да гледам на него с други очи. Все още я има онази тънка нотка, която ми напомня за Титаник, като видя филм с него, но таланта му за мен е неоспорим.
За Клуни съм напълно съгласна, че е надценен актьор, но за мен е и надценен секссимвол. Самото му поведение така ме дразни, че мога да изключа екрана като го видя. Laughing

# 286
  • София
Добре де, този филм "Титаник 2" в крайна сметка съществува ли? Аз изгледах трейлъра, който беше даден последните страници и видях, че в коментарите под него пише, че е "fan made"  Thinking

Блейк Ливли тук ми изглежда ужасно слаба

# 287
  • София
Ами приликата е в прическата + перуката, панталонките с висока талия, комбинацията от шарени дрехи и като цяло поведението й във клипа...толкова налензена до сега не съм я виждала. Анелия не копира за първи път, дали Риана, дали Бионсе все копира някого.

# 288
Ами приликата е в прическата + перуката, панталонките с висока талия, комбинацията от шарени дрехи и като цяло поведението й във клипа...толкова налензена до сега не съм я виждала. Анелия не копира за първи път, дали Риана, дали Бионсе все копира някого.
Като идея може би - да, но като визия ми прилича на някой друг. В процес на обмисляне на кого ми прилича..  newsm78 newsm78

# 289
Кога изписахте 20 стр..... ooooh!
Голям фен съм на Лео, как може да не го номинират? Никога няма да забравя "Защо тъгува........" как си държеше ръцете, изкривените пръсти........ когато излязох от салона дълго не можех да се съвзема от филма, толкова ме впечатли играта на Лео.
Моля, някой да ми даде линк, към новият филм на Лео за Едгар Хувър, не мога да го открия............

# 290
Та в Титаник 2, намират Лео на дъното на океана замръзнал в ледено блокче  Crazy изкарват го, размразяват го и почва да търси ..ох как й беше името...И накрая разбира, че е починала от старост  Crazy Crazy Ама май има и Титаник 3  hahaha

# 291
Никол Шерзингер си забравила полата.
Помните ли преди време колко оплюхме Анелия за тая работа  Joy, ето че се мина време и стана модерно Mr. Green
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/16/article-2102034-11C338 … C-882_634x907.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/16/article-2102034-11C33F … C-715_634x893.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/16/article-0-11C33C5C0000 … C-891_306x715.jpg

# 292
# 293
  • София
Никол Шерзингер си забравила полата.
Помните ли преди време колко оплюхме Анелия за тая работа  Joy, ето че се мина време и стана модерно Mr. Green
Тя поне е без превръзка Crazy.

Така като казах Риана...
Риана отива в нощен клуб
След грамите
малка Рианка
бебе Рианка

# 294
  • ...край Дунава
..ох как й беше името...И накрая разбира, че е починала от старост  Crazy Crazy Ама май има и Титаник 3  hahaha

Роуз.

С една дума-Титаник 2 не струва, така ли?

# 295
# 296
Та в Титаник 2, намират Лео на дъното на океана замръзнал в ледено блокче  Crazy изкарват го, размразяват го и почва да търси ..ох как й беше името...И накрая разбира, че е починала от старост  Crazy Crazy Ама май има и Титаник 3  hahaha

Мммм предполагам се шегуваш newsm78
А Титаник 3 е всъщност Титаник 1 на 3D

http://www.imdb.com/title/tt1640571/ - Титаник 2

# 297
Цялото име е "Титаник 2 - Джак се завръща", но нещо не го откривам по торентите. Гледала съм го преди повече от две години и е точно, както Джия го разказва - пълна боза!

# 298
Цялото име е "Титаник 2 - Джак се завръща", но нещо не го откривам по торентите. Гледала съм го преди повече от две години и е точно, както Джия го разказва - пълна боза!

Навсякъде където написах името излезе, че не е истински филма.
Леонардо Ди Каприо не е снимал Титаник 2, а още по-малко Джак се завръща Laughing

# 299
  • София
И на мен ми излиза, че е някаква измишльотина на фенове. Не казвам, че не сте го гледали просто наистина ми е интересно как няма никаква информация за този филм. От коя година е?

Общи условия

Активация на акаунт