Звездни компромати-130

• 56 472
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Абсолютно ми опротивя Вихра  Sick

# 481
мисля,че Вихра може да изкара по гнусни истории
много е гнусно това което прави Иван

# 482
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Толкова ли е зле Rolling Eyes? Гледам спорт в момента, но после ще потърся видео да се посмея Mr. Green

# 483
  • София
от някакъв мейл.

# 484
Иван цитира някакъв донос от някакъв си неназован човек  ooooh!
Грозна история стана

# 485
мисля,че Вихра може да изкара по гнусни истории
много е гнусно това което прави Иван
Peace Много, много долно поведение на Иван.....и нагъл иска да му присъдят детето

# 486
  • Бургас
От мейл, пуснат до него.

# 487
  • На морето!
Станаха по-зле от Алисия-Валери, потресена съм. Иван изглежда искрен и определено е бесен и откровено емоционален, но си вкара автогол.
Знаете ли как е във ФБ на Вихра да видя какво толкова е нареждала?

# 488
# 489
Нищо чак толкова долно не виждам.
Вихра се нас..а да се жалва от него и да го оплюва,поне сега и той да се защити.Ако наистина е вярно всичко това за Вихра,еми отвратителна е  Sick

# 490
Иван е започнал да говори като Ирина, не мислите ли? пример: квоо стаа, пак ти каам,
 абе много прост тоя Иван ooooh! как може да говори така за майката на детето си
Абсолютно съм на същото мнение, личи си почерка на Ирина!
Аз също не бих се съгласила детето ми да се вижда с любовницата на мъжът ми, разбирам напълно Вихра, а Иван е............... newsm11 smile3513без думи.......Иванушка Глупака.....
Е, кой е изневерил първи, Иван, да не се опитва да замазва очите на хората с този смешен, гнусен мейл.......и какво обяснява как са го учили да бъде честен, и за това напуснал Вихра и Ирина мъжът си.
Ами правилно е казала Вихра на щерка си, че татко и ги е напуснал, не е ли така? Да, напускайки майката, той трябвало да си е дал сметка, че няма как да бъде исканият от него пълноценен баща........заради неговите любови, Вихра да не бъде пълноценна майка, така ли, т.е. детето да живее с него и любовницата? Бил само шофьор на дъщеря си, и я виждал уикенда за 5-6 колкото иска часа, но да не я води в дома си при Ирина.........и аз да съм на Вихра и аз бих постъпила така........преди да се жалва да е мислил с горната си глава, не с долната........честно казано, бих оправдала тайна любовна връзка, ненараняваща другите половинки, Иван и Ирина ми станаха още по-антипатични.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 18:06 от ani27

# 491
Тия надминаха и Алисия, Валери и Николета  ooooh!

# 492
Иван просто отвърна на удара. Цяла Бг го плюе, имаше поне право на отговор и го направи така, както и тя го прави.
Не го оправдавам, но в случай и Вихра не е света вода ненапита.

# 493
  • софия
Ееееее, много гнусно! Нямам думи. И това ми било мъж! Говори все едно слушам г-жа монотонен глас, съпричастна на цялото човечество и честна до...
Как си размятат мръсното бельо по медиите ooooh!

# 494
Eто, че монетата има две страни и Вихра не е толкова бяла и добра, колкото се изкарва. И на мен ми опротивя. Нормално е, след всички помии , които изля върху Иван, да се стигне до тук.
И Иван има право да се защити, по същия грозен начин, както го направи Вихра.

Общи условия

Активация на акаунт