. Нали скоро го смениха? Защо пак
.

) , даже и нищо не казва , само бау (но така е в триезична обстановка) .
, успях да го отбия на 1г1м1ден , стана мн лесно и леко, никакви драми нито аз , нито той
)

не си сама. И аз много изтрещявам, на мен няма кой да ми вземе детето и за 5 минути тук и понякога много ми тежи. Ето снощи пак разговаряхме по този повод, скоро ми се налага да излезна вечер заради работата ми, че ще имаме срещи с клиенти и обяснявам на мъжа ми, че трябва да гледа Ники или майка му, а той ме кара да се обадя на жената на бившия ми шеф. Добре де, защо трябва да занимавам жената, на свекърва ми какво ще й стане, досега не го е гледала нито веднъж. И накрая се сдърпахме, защото той се разсърди, че съм го обвинявала за това, ами все пак му е майка, да вземе да я вкара малко в пътя. Моите родители само, ако бяха наблизо със сигурност щяха да са ми голяма опора, ама няма 

Що пък не
Не съм ще обере точките, ако се навие да дойде 
Дали някога ще се видим, не знам
Стискам палци за "нещото" 

Абе, направо си злоупотребявам 

Обаче като прочетох на Смехи новинката
направо настръхнах от кеф!!!! Смехи, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и накрая един слънчев смехоранчо, да скубе кака смехоранка
Много се зарадвах! 
Бързам аз, че както се помотквам ще дойде лятото и никой няма да иска да ми чете постовете 
притеснително е с този нов вирус, който обсъждате (Ноел, Орхид и другите
) стискам палци бързичко и безпроблемно да преминат диваненцата през това 
моето мушоче Мартини си хапва де що види
трябва да опита от ВСИЧКО, което види, че другите хапват!!! Голям тормоз прилага на батко си седнем ли на масата, тя е задължително заровена в неговата чиния
)
отдавна Калинчо й набута да опита "кучешката" му храна (нескуик), да не говорим че тя се беше изхитрила и ако не й даваме от нескуика тя обикаляше и обираше топчетата по мокета, които баткото редовно изсипваше и все не разбрал
Задължително пък си набутва пръстчето в чашите с бира, вино и каквото види изобщо по масата
другата седмица като отидем пак ще я питам...въпреки това й давах от разните му тортички със смлени орехи 
а и аз се улавям на моменти, че не мога да му изтърпя лигавенето
Осъзнавам, че все пак си е дете, а вероятно аз имам по-големи очаквания от него, но все пак в определени случаи той наистина прекалява с търпението ми
съвсем топъл-топъл пример от днес - прибирам се в 19.30, щото по-рано не мога да стигна, а той още не си написал домашните
баба му го молила цял средобяд да седне и да напише и после да си играе колкото си иска, ама не - ей допреди час (до 23 ч) му висях на главата да си напише по математика
коства ми много усилия да се въздържам да не викам
какво ли имаше още за коментиране
нИ поВнА, бабини 
Вечер като се прибера все нови маймунджолъци е усвоила (с основен източник батенцето), то не беше опити за оригване, пръцкане и още щуротии
Много се кефи на Калинчо като прави дяволийки и задължително го копира и е малка лудница в къщи
От няколко дни много упорито се опитва да говори и повтаря всичко, макар все още да използва от време на време "абала-дабала" дето нищо не й разбирам, а тя милата стои с един такъв очаквателен поглед да й отговоря на "питането"
вече поне маймуната не е "мама" а е "унуйни"(маймуни), обаче твърдо и упорито отказва да каже "бати"!!!!! всичко останало казва, повтаря, опитва се, ама "бати" не и не! като го е забабосвала
с маааалко по-различно ударение и удължаване, та горе долу разбираме кога е баба и кога е батко )))) Кипра ми е голяма, само като си вляза и веднага ме гушва, ама за секунди и бърза да ми вземе "ала" и "апка"та (шал/шапка) и да се фръцка, след това 2ра стъпка е да ми свали "дадан"-а (гердана) и гривни, пръстени и почва с тях да се кичи
кво ли ме чака като порасне 
само накратко (обещавам
) да си се самопохваля, че съм смъкнала 13 килца
и почвам да се чуствам по-човешки
имам още толкова до желаното състояние и ще стискам зъбите (пържолите
) да ги махна тези Клъстинки
още от сега съм се заканила за Великден да се набухам с козунак и мляко - демек до тогава трябва да съм влязла в "реални граници" 

марв липсваше 
,ето почнах да мия чинии и той от 00 до 00.45 се събуди 4 пъти
изяде три картофа а яйцето го изплю на първата хапка
ужас,и като легна взе да реве за мляко
само докато отида да сложа дърво на печката и той се дера с всички сили и бяга подире ми ,не мога до тоалетна да отида,така че днес ми е крайно критичен ден и като големия направи някоя изгъзица и направо ми идва да си думкам главата в стената

.. 2 били, момчета били - оставете я жената да си помечтае за фина гушклива госпой'ца.
.. 2 били, момчета били - оставете я жената да си помечтае за фина гушклива госпой'ца.
а после като дойде госпо'ицата да е крайно щастлива

Снощи казах на Люско, че му се пада да остане с Ева, докато аз съм на пиано бар с мацките от темата и той се нави - и за миг не съм се съмнявала, че ще ни се получи организацията
Само да се стопли поне мъничко.
весел и готин човек си, свежарка! Ама как 13 кила бе
това е нечовешко