Отговори
# 690
  Честит празник и от мен,скъпи майчета!Да сте здрави,щастливи и много обичани!
   Ноелче,много е гадно това с ларингитната кашлица!Мойта приятелка лежа една седмица в болница с нейното момиченце,че си е опасна за малките деца.Дано се подобри Евче!

# 691
Добро утро!

Честит празник, мили момичета! Бъдете много обичани майки и жени! Много уважавани, и не само на 8-ми!

# 692
Милички, честит 8ми март!!!! Да сте здрави, обичани и много щастливи!!! Весел празник!!! Hug  bouquet

За яслата ходи с едни буйки на КиК, много ги харесвам, взела съм и следващите номера, да си ги носи. Peace

Ноел, бързо да се оправяте! Hug

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:39 от Лурдес

# 693

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И УСМИХНАТИ!

# 694
  • София
Ноел, ще си тъгуваме заедно с теб! И моята Ева пресипна тази сутрин. Сополките се сгъстиха, очичките и са влажни... Май има малко Т, сега ще премеря. А кътника вече се показа, какъв е този зор не знам  newsm78 Опипах за друг тръгнал, не на мерих  newsm78

# 695
Ох, Мирче, дано е от зъбки и да не е нещо сериозно!

Аз пък почнах антибиотик сутринта, че беше зле положението, а сега съжалявам.
Цяла сутрин ми се реве. Егати и празника!  Cry

# 696
http://vbox7.com/play:a03b851d(не знам как се слага клипчето директно)

Бъдете много,много обичани и уважавани,жени и майки!!!

Мирка,Ноел  Hug

# 697
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит празник, момичета!   bouquet Много здрави, щастливи, красиви, обичани и желани! Hug

Ноел, Мирче, бързо да се оправят принцесите! Много е гадно така,особено на празник!  Hug

За тези дето искат да знаят - от днес официално съм в 9ти месец.  Peace

# 698
  • Сливен
честит празник мили дами
бъдете щастливи и обичани

# 699

Честит празник, мили мои!!! Бъдете усмихнати, щастливи, неотразими и вдъхновяващи!!!

Ноел, Мирче, да се оправят малките сладки Евички!!!  Hug Hug Hug

Наде, клипче можеш да постнеш, както се постват и картинки (има опция над полето за писане на отговор). Wink Пише "ново".  Peace

Момичета, вашите пожелания ми стоплиха болното сърце (болно, щот съм болна  Mr. Green)...

# 700
Момичета, честит 8 март!   smile3525

# 701
Ех, пак болни  Sad Да оздравяват бързо! Това и за нас важи - от няколко дни Светлозар е много нервен и ревлив, но тази нощ и температура вдигна и почти не спа от плач. Та отидохме на лекар. Все се надявах да са зъби, а то - гнойна ангина + зъби Sad Предписаха ни направо антибиотик, че било сериозно положението. Но пък маймунчето ми е днес спокоен, хапва си, весел - все едно нищо няма - та си мисля, да не би да преувеличава доки, ама пък не ми се вярва все пак  Thinking
Взех и една Милка - викам - дано поне кравичка имаме за малчо, ама големи скръндзи тез  Twisted Evil
Но да мислим позитивно - ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКИ!  Hug

# 702
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички вас, мили дами!!!  newsm51

Ние сме добре. Минахме лека настинка наскоро, защото я изкарах аз и разбира се накачих и детето, но слава Богу леко се разминахме. Аз се уплаших да не започне пак ларингит, но не стигнахме до там.  Praynig
В сряда я водихме да й взимат кръв за изследването на лекарството в кръвта и отделно ПКК, биохимия... да видим и там как са стойностите.
Същевременно минахме на комисия за освобождаване от ваксини. Тя беше освободена за 6 мес. (до януари). Сега я освободиха за още 1 година. Ние всъщност сме й слагали ваксините, които са до 6 месечна възраст. От там-нататък нищо не е слагано.  Naughty

Ноел
, не се самообвинявай, че си започнала антибиотик. Ако наистина е ларингитна форма, трудно ще се овладее без антибиотик.  Tired Първият път като се разболя моята кукла, мислех, че е нещо рутинно, нямах представа, че е ларингит, лекарката също не го установи. Но нещата се влошиха и една нощ така започна да хърчи, беше страшно. Постъпихме в болницата и там установиха, че е ларингит. Продължиха антибиотика, започнаха урбазон, инхалации, фенистил и т.н. Само че се обрина от този антибиотик и го спряха доста рано. Изписаха ни от болницата и след 1 седмица ларингитът ни повтори. Явно не е била доизлекувана.  ooooh! Но вече знаехме, че е това и отново антибиотик, инжекции. Размина се по-бързо.
Ние ги изкарахме и с висока температура. Евка има ли? 
Да се оправя възможно най-скоро малката красавица!!!  Crazy

# 703
  • София
Честит празник, мили момичета! Бъдете винаги усмихнати, много обичани, уважавани и разбирани не само в днешния ден!

Mamam-am - не се обвинявай за Аб - ка. Щом е гнойна ангина винаги предписват АБ.

И Георги е с Т. Ще видя как е нощес и утре може и да идем до педиатърката.

# 704
Евелинче, при нас диагнозата е "остър ларинготрахеит". Не е вдигала температура, но не може да "си каже заглавието", когато реве се чува хриптене, а не рев, дори звук не се издава, а е "надула гайдата". Тази нощ и особено сутринта кашляше ужасно, беше мъчително за нея и не исках да я мъча повече, защото вече 6 дни сме на хомеопатия, и Зиртек и няма абсолютно никакво подобрение. И как да има като отказва да й се правят инхалации, бяга от лекарствата и ги плюе, и реве като луда за всичко, а тия ларингси не трябва да се напрягат. Ама как да й обясня като е мъничка. Sad

Мамам, и вие ли на антибиотик, ама то с тая гнойна ангина как иначе!

Иринополис, дано да е от зъбки!

Мирче, как е Ева?

Какво става с тия болести?!  ooooh! С която и приятелка да се чуя, децата все болни. Confused

Общи условия

Активация на акаунт