Отговори
# 675
Пашик, на външен вид Вис Виталис на Симеоновско шосе изглежда много добре зареден!! но не съм влизала! поне откъм логистика е лесен, влиза се откъм Околовръстното.
Адаш, моите повръщат от Хидрасека, затуй го смених с Ентерол  Peace Лечебна Хумана даваш ли?

# 676
Хидрасек и Ентерол са две различни неща. Ентерола е пробиотик, като биогаята и линекса, докато хидрасек или смекта са затягащи.  Peace

# 677
Нищо не ще тази прекрасна щерка. Затова прахчето го слагам в яденето, но снощи категорично отказа да близне  Crossing Arms Та правих нова манджа без Хидрасек. Днес в попарата пак го усети, ама явно бе доста гладна и с хиляди муцуни на отвращение я изяде  Wink Следобед мисля да й дам кисело мляко с банан (доки каза само 1 ден да я държа на диета  Thinking) и вътре отново да пъхна прахче, пък да видим. Хумана също не иска, затова вчера бе само на варени картоф и ориз (който изхвърлих заради прахчето), малко попара без масло и няколко бисквитки. Днес менюто е същото, но за следобедна ще дам киселото мляко. Ентерол давам, но явно по-добре й понася и с малко зор - си го изпива.

# 678
  • У дома
А пък при нас вали сняг, ама вали, не си играе. Вече ми писна тотално.

Нали тръгваме на ясла от 2 април и трябва да се правят изследвания, да взема бележка за данъците, да му накупя разни работи. Е, как да изляза в това ш....... време. Много ме е яд, а времето напредва.

И днес е крив, все ходи да си носи обувките да излизаме.

Иначе ми е супер вкъщи. Днес си поспахме двамата до 10 часа  Embarassed като се стопли ще си ходим по разходки  Cry, ама пусто тез пари като не стигат.

Всички болнички да оздравяват  Hug

П.С. Я споделете - дечицата, които са вече на ясла, с какви пантофки стоят вътре?

# 679
Pozitive какъв е този сняг, аз пролет чакам  ooooh! И тук е едно мрачно - но поне предните 2 дни страхотни дълги разходки си спретнахме.
silkisilk да не би просто да не са я сложили добре ваксината и затова да боли крачето  Thinking На мен преди време ми биха серия инжекции - нищо не усещах, докато единия път явно някой мускул бяха засегнали и после няколко часа не можех да стъпвам на крака и ме болеше ужасно  Rolling Eyes
А каква е тази ваксина на 1г.4м.? Нашата педи каза чак на 1.6г. ще има ваксина, а предната на 1.1г. я биха  newsm78
Noel страхотни заглавия! Стана ми едно пролетно  sun

# 680
Пашик, Косато със сигурност съм виждала в Бейби Мол-а в Люлин. Вероятно и Макларан ще има там.

Ноел, страхотни заглавия! Heart Eyes

# 681
Pozitive  за обувчиците  даже отворени вече може да вземеше. Според мен в яслата е по-топло отколкото вкъщи. Няма смисъл за един максимум два месеца да му вземаш затворени.  То от каката сигурно знаеш , че искат да е с лепки .

# 682
  • София
Малеееее, като ви чета ние колко много сме закъснели с ваксините  ooooh! #Crazy Направо не смея да се обадя на личната, че ще ме направи на салата сигурно  Tired

Благодаря за подкрепата, милички  newsm51 Сестра ми замина днес сутринта и вече би трябвало да са над океана. Не плаках, а се радвах за нея, защото тя винаги е искала да живее извън Бг. Постигна го!
А аз вече съм направила план на своето пътуване на гости - с евтин билет и големи престои в Истанбул и Дубай, даже ако може и с нощувка, още по-добре. Така ще мога да се разходя и да разгледам  Mr. Green
Сега се оказах с три колички  ooooh! Моята и две от сестра ми.

Спам!!!
Варненки, апартаментът на сестричката ми се дава под наем от днес. Нов е и е обзаведен дизайнерски, готино е там! Напълно обзаведен и оборудван, на Траката е и с изглед към морето. Надявам се да си намери бързо наематели.

# 683
Добро утро!

Честит 8ми март на всички, бъдете най-обичаните и уважаваните жени в сърцата на своите мъже( и още дъъълго време да пърхат пеперуди в коремите ви) и най-добрите, мили и грижовни майки в очите на вашите деца Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

Мирче, ето че имало и хубава страна заминаването на сестра ти- чудесен повод и ти да попътуваш и да видиш свят, гостувайки и. Най-важното е тя да е щастлива, преследвайки мечтите си.

# 684
Chestit 8-mi mart! Badete mnogo obichani jeni i maiki!

# 685
Добро утро!
Честит 8-ми март! Пожелавам на всички светът във вас и около вас да е изпълнен с много хармония и любов!

# 686
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, МОМИЧЕТА   bouquet

Останете си така прекрасни, бъдете здрави, влюбени и обичани!

Ммммм, кафенцееееее...........

# 687
Честит празник, мили дружки! Бъдете обичани майки и съпруги. Нека домът ви да сияе , озарен от щастието, което блика от вас!

# 688
  • У дома
Честит празник, момичета!

# 689
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА! Бъдете винаги красиви, усмихнати, силни, влюбени и много обичани

На мен тази сутрин ми е тъжно, защото Евчето не само няма подобрение, а кашля просто ужасно и доста по-често от преди, все така пресипнала е. Не знам какво да правя вече. Sad

За пантофките за ясла - Ева ходи с едни на К&К затворени с ципче.

Мирче,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт