аз пък днес разглеждах едни стари снимки у нашите, на тях - аз съм още мома и разни момчета около мен... Моя мъж не че не ги е виждал, ама като свъси едни вежди: Я, я к'ъв е тоя, къде живее, ще го бия!!
Стана ми много мило и смешно, защото знаех, че го казва колкото да не си помисля, че не ме ревнува.. при това едно непохватно, неумело 

Ходихме с таткото в един секънд хенд и за 30лв накупихме една огромна торба с летни дрехи и за двамата - много обичам секънд хенда, понякога има такива находки - да се радваш ли, да се смееш ли
. и до мола на цариградско отскочихме, ама набързо, там пък намерихме на баткото апрески за следващата зима.
Дидан, изкочи ми и твоя.
, а никога не съм го имала преди. Няма откъде другаде да е, освен от ФБ. Имам и на други мами, не всички ги разпознавам обаче.
Нали има разни функции за видими и невидими данни, т.ч. всеки сам решава. Аз моя не съм го написала и няма как да се покаже
, само пощенската кутия. 
а и да ме потормозят - лошо няма, пак ще е нещо ново и ще е някакво разнообразие. Вие сигурно сте със смартфони и ви излизат така номерата, защото влизате във ФБ през телефоните, така ли? сигурно въпросът ми е дебилен
Като казах ФБ, днес не ми го отваря Интерет Еxplorer, що така

А ФБ и през Мозила не се отваря. Препоръчани теми