Отговори
# 660
# 661
Саманта, hahaha аз пък днес разглеждах едни стари снимки у нашите, на тях - аз съм още мома и разни момчета около мен... Моя мъж не че не ги е виждал, ама като свъси едни вежди: Я, я к'ъв е тоя, къде живее, ще го бия!! hahaha Стана ми много мило и смешно, защото знаех, че го казва колкото да не си помисля, че не ме ревнува.. при това едно непохватно, неумело Heart Eyes
Бобче, на моя мъж пък даже му предлагаха в чужбина, ама той не прие Rolling Eyes И то доста добра работа. И то неведнъж. На човекът приятелите му били тука. Това първо че не е вярно, второ - не се сещам за нито един от тях, който да дойде да ми плати сметките за януари месец, защото заплатата на моя не ги покрива! Представяте ли си да разчитахме само на нея, или трябваше да ходя да прося заеми, или просто да се гръмна?! Crossing Arms
Ноел, ама ти голяма поетеса се извъди Laughing Всички ми харесаха, но последното е сякаш най-звучно.
Не съм, то не останало Rolling Eyes, леле колко бързо минава времето ooooh!

# 662
Именно това правих днес следобед - мнооого добре ми се отрази  Party  Party Ходихме с таткото в един секънд хенд и за 30лв накупихме една огромна торба с летни дрехи и за двамата - много обичам секънд хенда, понякога има такива находки - да се радваш ли, да се смееш ли  hahaha. и до мола на цариградско отскочихме, ама набързо, там пък намерихме на баткото апрески за следващата зима.
Саманта, Момчил като проговори, викаше "деба" на гъбата, а в множествено число "гъби" бяха "диби"  hahaha  hahaha

# 663
Момичета ,ще ме извините но влизам набързо да ви питам нещо важно.
Днес ни правиха ваксина,тази дето е на 1.4 мес. но вечерта детето изведнъж почна да плаче и не искаше да стъпва на крачето дето му е правена ваксината,очевидно много го болеше.Сложих компрес със риванол ,дадох Нурофен.
Въпроса ми е ,какви са страничните реакции от тази ваксина.Досега не съм имала никакви реакции от досегашните ваксини,и затова сега съм много притеснена.
Cry

# 664
  • Stavanger,Norway/ Varna
Саманта, не е ножата работа,старата е.аз работя на две места,4е не мозем да свържем дваата края (не е така мозем де). та старата си работа не я понасям. Планирах да напускам веднага след май4инството,ама не палнирах,4е вси4ко 6те легне на моите пле6ки,та се наложи да остана. С голяма неприязън ходя да работя там,стресира ме това и трябва да се махна···
Силки и Мила бе6е така. Реакция има6е на девети ден с температура и рев. Мина й за един ден.

# 665
# 666
Аник, много добра идея. Не само довечера ще го направя, а ще го направя и на обяд като заспи Ева. Много благодаря! Иначе в банята сколасваше първите 2-3 пъти да подиша пара, гледаше балончетата от струята и й беше забавно, но бързо й омръзна и сега като я сложа почва да реве и да се извива.  ooooh!

Буболече,  Laughing, как се забавлявах с твоя разказ. Мъжът ми пък за толкова години един път не "се е изпуснал да прояви ревност" или да каже нещо. Той пък сакън да покаже, че ревнува. А съм сигурна, че е имало моменти дето много "го е яло отвътре".  Laughing

Силки, на Ев още не са й я били тая ваксина.

Не съм, много точно казано, абсолютна "калпазанка" е малката. А на теб желая леко раждане! Вижда му се края.

И да ви кажа, вчера колегите ми се обаждаха да питат как е детето /много си ги обичам/ и едната колежка ми препоръча да давам Аконитум напелус 9CH. Снощи за пръв път ми проблясна, че има малко напредък, но тая сутрин отново много кашля. Днес ще продължа да го давам, дано помогне.

# 667
Хора, влизам да ви споделя! С много смесени чувства открих, че в телефона си имам телефоните на много хора от ФБ, които никога не съм имала преди. Това означава, че всеки един, който ви е приятел във ФБ, има вашия телефон, било то по ваше желание или не.  Crazy Дидан, изкочи ми и твоя.  Grinning, а никога не съм го имала преди. Няма откъде другаде да е, освен от ФБ. Имам и на други мами, не всички ги разпознавам обаче.  Embarassed

Вие какво мислите по въпроса?

# 668
Добро утро.

Оле, аз го забелязах същото преди 10-на дена, но все забравям да питам има ли и други с подобни наблюдения. Да ти призная - след като даден човек си е публикувал в профила телефона, значи няма нищо против приятелите му да могат да го видят и ползват  Wink Нали има разни функции за видими и невидими данни, т.ч. всеки сам решава. Аз моя не съм го написала и няма как да се покаже  Wink, само пощенската кутия.
Не съм - ехаааааа, значи финалната права вече се вижда. В коя болница ще раждаш?
Кат - разбрахте ли вече пола на бебчето? Как се чувстваш?
Силки, при Смехи нямаше никаква реакция. Само мястото дълго време си стоеше леко подуто. Дано се е успокоило крачето и да нямате повече проблеми  Hug
Ани, как е зеткото? Избиха ли най-после кътниците или още ви тормозят?

# 669
Oле, така е, има го номера ми. Но той е видим само за приятели и не се притеснявам от тормоз  newsm78 а и да ме потормозят - лошо няма, пак ще е нещо ново и ще е някакво разнообразие. Вие сигурно сте със смартфони и ви излизат така номерата, защото влизате във ФБ през телефоните, така ли? сигурно въпросът ми е дебилен  Blush Като казах ФБ, днес не ми го отваря Интерет Еxplorer, що така  newsm78
Силк, Мая много я боляха и двата крака вечерта след инжекциите, търкаше ги и плачеше. намазах с Риванол, дадох Нурофен и на другия ден беше по-добре. не е имала твърдо или червено  Peace
Смехи, как е набора?

# 670
Хммммм,много странно с тези номера.Аз също имам смартфон и влизам през него,ама нямам нови номера  Mr. Green Ееееееее,аз съм прецакана значи  Mr. Green

Силве,много неприятнос  крачето,дано бързо се оправи!!!  Hug  bouquet

С главоболие съм и ми е криво,та криво .....  Mr. Green

# 671
  • София
Didanka - не ти е дебилен въпроса. И аз същото щях да питам.  CrazyА ФБ и през Мозила не се отваря.

Аз не съм писала тия дни, защото няма нищо интересно при нас. В събота и неделя бях за малко на "разпускане" в Сръбско без деца и без мъж. ИЗкарах си страхотно. А децата са били кротки. Гого е бил сравнително спокоен през нощта - будил се е /по навик за цокане/, но с потупване по дупето и говорене е заспивал пак. Е, като се прибрах си навакса със сученето де.

буболече - и на мен са ми проверявали кутиите с козметика в хипермаркетите. Не се обиждам. Има хора които слагат скъпи парффюми в опаковки на ефтини. Или пък в МЕТРО - разменят баркодовете. Хора - всякакви.

# 672
Адаш, по-добре е набора ви. Но не иска да пие "Хидрасек"-а и д-то не се е успокоило още. Иначе е жизнена, в момента се е заиграла с едни капачки и буркани, та затова пиша толкова много  Laughing

А за телефоните и ФБ - от близо половин година, че може и повече да е, не съм влизала през телефона във ФБ. Но съм му активирала функцията за наблюдение на приятелите ми и затова сам си обновява информациите  Laughing - снимки, данни и т.н. Лично за мен е удобство, защото имам не малко хора с еднакви имена и ако нямам снимки - ще звъня като луда, докато попадна на търсеното лице.

Наденце, не си прецакана. Просто хората, които са си публикували номерата, ти им имаш данните и затова нямаш нови попълнения  Laughing

# 673
При нас ваксината имаше много реакции,температура,сополи.Не е от настинка,защото доки го прегледа и каза,че е реакция на ваксината.Ники не искаше и да яде,за 1 ден всичко отшумя.
Направо ми писна с тези ваксини,тази е последната ooooh!

# 674
сигурно сте със смартфони и ви излизат така номерата, защото влизате във ФБ през телефоните, така ли? сигурно въпросът ми е дебилен  
Ами и аз така си помислих и веднага проверих понеже ползвам Iphone и постоянно от там влизам ,но уви нямам никакви телефони ,които да са нови добавени.Аз лично не съм си писала в ФБ телефона.

Утре ще съм в СФ ,дайте пак идея за магазин с налични колички Макларън ,Косато ....

Общи условия

Активация на акаунт