Отговори
# 645
Добро утро.

Смехи е малко по-добре, в смисъл - не е повръщала от снощи. Днес се включи и дупето, а май има е лека температура, която сега ще меря да видя колко е. Вирусче е най-вероятно. Двата почивни дни обикаляхме по магазините да търсим панталон за коремчето на мама, че всички налични вече ми го притискат и не ми е комфортно. Явно там някъде сме го изловили. Сега няколко дена ще я държа на диета и се надявам с това да се разминем.

bubolechence - добре съм, благодаря ти, че попита. Другата седмица съм на доки, да видим как се развива точицата.

Ноел - какво стана вчера с прегледа в ИСУЛ? Ти си ме изпреварила. Супер, че ще се разминете без АБ

Ставам да меря Т.
Усмихнат и спорен ден на всички  Hug

# 646
Смехи,Ноел,Цвети-бързо да се оправят дечицата сладки Simple Smile

Смехи,как ти се радвам само  Heart Eyes

Не съм-че,ти влезе ли в 9тия?Да знаем да чакаме вече  Mr. Green

Буболече-ще припадна  ooooh! тея хора съвсем изперкаха,братко  Mr. Green

Аз май си предизвиквам съдбата,като се оплаквам само.От 2 дни само се оплаквам от мъжа ми,а той станал един мил  Mr. Green Имахме много сериозен разговор вчера,дано да сме се разбрали наистина  Hug и дано сме си извлекли някаква поука.Диданка и аз си мисля,че 24 часовото гледане на деца много се намеси при нас,аз само това правя,той само си гледа работата ..... изнервен е ,защото работи с неграмотници,разбирам го донякъде,но само дотам  Peace  Абе здраве да е,каквото-такова ... при някои хора не се получават нещата,мен не ме е срам да си го призная,че при мен не вървят  Mr. Green

# 647
Хохо, добре че е поста на Диданка, че да не се гръмна.  Mr. Green
Толкова ми е натоварено, не съм спала като хората вече втора година,
непрекъснато ангажименти, а последните месеци все свързани с болници...
че пеперуди няма  Naughty

Минала съм през това и с първото дете, минава, нещата се оправят,
просто сме адски уморени с мъжа ми вече. Особено зимните месеци са доста зле. Tired

Ние утре сме пак на снимка на крака, Мила упорито я пръскам на тия брадавици, някои взеха да намаляват, ама още сме далече от изчистването.  Tired Днес се събуди и с едно възпалено око
и направо ми дойде в повече...

После ще ви дочитам, че сега бягам на зъболекар.

# 648
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Мила се оправи. Цялата работа трая два дни, но ми отслабна с цяло кило милото, пупата й сладка изчезна съвсем.  Confused

Аз пък, ще си взема болничен до петък, щото просто не издържам вече, искам да си почина и да си проветря главата от омразната работа. Много тегаво взе да ми става да ходя да работя там. Постоянно проверявамза нови предложения, но няма и няма,или ако пусна молби, никой не се обажда.
Мила, Лурдес, незнам как е при вас, но тук е страшно. Чужденец ли си, няма значение колко образован и с колко опит, дори не ти четат молбата- директно в коша  Confused Уфф, както и да е.

В петък съм на женско парти  Party с цяла българска тайфа мадами. Едва чакам много ми е кеф, ще има и нови момимичета, които не познаваме и ще е интересно.

# 649
Ей, мацки, какво сме се сдухали всички, та и аз в кюпа?! Кво стана - деца, болести, аз вече втори ден си поревах здраво! Малката сутринта се опитах да  й направя инхалации с лайка, а тя от яд удари тенджерата, която се обърна и цялата кухня мокра и в лайка. Добре, че не се изгорихме с тая вряла вода. После 1 час не мога да изчистя. На всичкото отгоре се дере за щяло и нещяло, не стига, че няма глас, ама постоянно реве и се дере. Просто няма да се оправи така никога - с дране и без инхалации, и това, което трябва да пие - го плюе. Просто съм отчаяна.  Cry Sad

Мила, и на теб май много ти се събра!

Бобче, какво да ти кажа?! Дано поне си починеш с тоя болничен, че аз се сдухах съвсем.

Наде, може да е период само това при вас.

Марви нещо ми се губи.

# 650
  • София
Няма по-фрустриращо и депресиращо нещо от това децата да са болни. Да минава тая гадна зима, че направо вече живец не ни остана.

# 651
Наде, Мила  Hug  добре че се те вие, аз да не се гръмна  Hug  Hug знам, че е само период, но толкова бавно минава времето... важното е, че минава! в моя случай вината си е само моя, аз съм утрепала или приспала пеперудите, не той  hahaha но, иде пролет, ще се събудят (дано)  Blush
Мила, сигурна съм, че тия брадавици ако от пръскането не минат, ще минат от морската вода, обаче още няколко месеца чакане има  Rolling Eyes
Ноел, браво, че сте случили на свестен лекар  Peace стискам ви палци!

Колко мами тук са слагали Ротарикс? и според вас, има ли ефект от тази ваксина  newsm78

Смехи, Файн, бързо да се оправят хубавиците  Hug
Няма по-фрустриращо и депресиращо нещо от това децата да са болни. Да минава тая гадна зима, че направо вече живец не ни остана.
абсолютно! ама лошото е, че сега напролет, ще се активират заспалите вируси, няма да изчезнат с края на зимата  Tired

# 652
Какво ще кажете за малко нови заглавия:

Пролетта се задава насреща, ОКТОМВРИйчето с усмивка я посреща!
Всичко навън разцъфтява, ОКТОМВРИйско гласче закънтява!
Пролетта цветовете свои разгръща и ОКТОМВРИйчето топло прегръща!
На пролетните цветове се радва ОКТОМВРИйското дете!
Слънчевите пролетни лъчи огряват ОКТОМВРИйските очи!
Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

Ох, ако се сетя и други ще пиша, това ми хрумна набързо.

Ротарикс не съм слагала на Ева, нито на Моника.

# 653
Какво ще кажете за малко нови заглавия:

Пролетта се задава насреща, ОКТОМВРИйчето с усмивка я посреща!
Всичко навън разцъфтява, ОКТОМВРИйско гласче закънтява!
Пролетта цветовете свои разгръща и ОКТОМВРИйчето топло прегръща!
На пролетните цветове се радва ОКТОМВРИйското дете!
Слънчевите пролетни лъчи огряват ОКТОМВРИйските очи!
Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

Ох, ако се сетя и други ще пиша, това ми хрумна набързо.

Ротарикс не съм слагала на Ева, нито на Моника.

Ноел, СУПЕР заглавия!!! Направо ми се върна настроението. Най-много ми харесва последното!  Heart Eyes Hug

За ротарикс и аз не съм слагала, а по рекламите казват, че била за деца от 1 до 6 месеца...  Thinking

Мила, Наде, Диданка,  Hug Да живнат тия ми ти пеперуди. То, честноказано, и при мен са замрели доста, да не кажа, че съвсем липсват. Като заговорихте за тях онзи ден и аз се замислих. И....  Rolling Eyes Cry за мой огромен ужас изпитах разочарование от голямото ми момче. Дано не е трайно, защото не ще да е на добро това... В момента не ми трепва нищичко, оффф....  Tired И тъй...

Да вземе да се показва по-често и за по-дълго слънцето, че то ми действа успокояващо!

Диди, дано сладка Йони е по-добре. Ако много се е разстроило тумбачето, давай ѝ Хидрасек и Ентерол. Да минава и това!!!!!  Hug

И най-после да взема и аз да кажа.  Зъби номер 5 и 6 са вече на лице! Разгеле!!! От 04 август миналата година не сме имали зъби....  ooooh! Чакаме сега трите ми ти кътника, които докторката каза, че са се задействали. Та да видим дали до август ще ни огреят, че вече е трудно поносимо и за двама ни...  ooooh!

# 654
Добро утро!  bouquet

Ноел, превъзходни заглавия! Да идва вече пролетта , и аз това искам. Mr. Green Да ги слагаме за гласуване. Peace
Бърди, тая зима и на мен ми писнА вече.

Коси е с почти 3 кътника и естествено с хрема, засега само кашля. Дано да не слезе надолу. Whistling

Бобче, ами същата работа е.... Аз много трудно си намерих работа след като останах без преди 2 години. Мъжът ми изобщо не успява засега, пуска СВта, и нищо.  Tired

Аник, и вие ли три кътника накуп? ooooh! Браво на вас Mr. Green

Болничките да оздравяват! Praynig Hug

# 655
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ноел, радвам се, че ще се разминете с АБ.  Peace Дано следващия път да е малко по-склонна за инхалациите калпазанката!  Hug А заглавията са много хубави, направо да пускаме анкета!  Peace

Аник, ле-лее, с тия кътници, много бе!  ooooh!

Ротарикс не съм слагала на децата и не бих.  Peace

Смехи, бързичко да се оправя смехоранката, а ти да се пазиш!  Hug

Над, в края на тази седмица влизам официално в 9ти месец.  Peace

# 656
Ноел, сетих се да ти кажа нещо за инхалациите. Не знам как ги правиш ти с тенджерата (слагаш ли одеяло отгоре или...?). Аз открих екстра начин за инхалации без съпротивление - вечер, когато заспи Евичка, правиш разтвора (аз го правя на половин тенджера вода (около 1.5. литра) слагам лайка като заври водата. И на това нещо, като го сваля от огъня слагам 1 с.л. сода за хляб). Тенджерата я слагам на по-високо (обикновено подлагам дебели книги), така че да се качи максимално до главата на Ники. Той спи и диша от тенджерката. За по-добър ефект покривам горната част на леглото (където му е главата) с едно одеяло, така че да насочи парата към носа. Надявам се да си ме разбрала. Така оставям тенджерата цяла нощ - хем той диша, хем и въздухът се овкажнява, че с парното си е сухичко. Не знам дали е от тази манипулация или съвпадение, но всеки път, когато съм го правила, той видимо спи по-добре. Ако ти се струва ок, пробвай.  Peace

Друг начин за "измислени" инхалации е в банята с пускането на вряла вода. Това също ни помогна на нас (преди Смехи да ни даде инхалатор  Peace Heart Eyes).

Не съм, така казва докторката. Аз мислех, че са кучешките, ама явно съм объркала местоположението на зъбите.  Mr. Green Доста дебеличко си е от няколко страни венеца. Ей на, сутринта почти не закусва (любимото му), на обяд СЪВСЕМ нищичко не хапна и само реве. Сложих го да спи и на секундата откърти...  Thinking

ОлеHug завърнах се!  Mr. Green

# 657
Хейли, какво стана при вас, добре ли мина?

Орхидейке, и тука са много, но си имали достатъчно пациенти. Много им се ядосах. Бяха супер нагли.

И аз да кажа смешка тогава за дребната - седи и вика "дай дебаааа" не помня вече какво искаше да каже ама й се смяхме.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:43 от Саманта Упс

# 658
Еха, няма да се даваме, и какви пролетни темички!  Hug

Диданка, да, май морска вода и слънце ще оправят нещата.

Аз пък вместо с 2 ходения да ми направят коронките, станаха 4?!?!
Единия зъб е зле и първо лечение, та чак после коронка.  ooooh!

Бобче, и тук са станали големи расисти.
Единственото спасение е, че нямат хора и искат не искат ще вземат и чужденци.
Мъжа ми е в ИТ и сравнително лесно си намира проекти, въпреки че не говори добре холандски,
но пък английски перфектно. Аз нали с деца работя, мене ме гледаха под лупа.
По-нататък мисля да се пусна на временни работи за по няколко месеца и да оставам пролет/лято свободна.  newsm78

Бобче, и аз в неделя съм на женско събиране, поне 7 броя, хаха.
Ще падне страшно надвикване...

# 659
Ноел, леле добре че не сте се заляли с водата!

Бобче, не е ли хубаво на това място? това ти беше новата работа нали?
Питам аз щото и аз много се чудя какво да правя, да се връщам ли на старото или да рискувам. Досега винаги съм си сменяла работата като се скофти токлова много, обаче сега с децата не ми се искаше, не смея бе, те и затова ме държат в шах.

Никви пеперуди нямаме, аз даже не си спомням вече кога съм имала. Мъжът ми вика че ме зяпали разни мъже и щял да ги бие. И аз му се смея и викам и те не знаят кво зяпат и той за кво ще ги бие...

Общи условия

Активация на акаунт