тея хора съвсем изперкаха,братко
и дано сме си извлекли някаква поука.Диданка и аз си мисля,че 24 часовото гледане на деца много се намеси при нас,аз само това правя,той само си гледа работата ..... изнервен е ,защото работи с неграмотници,разбирам го донякъде,но само дотам
Абе здраве да е,каквото-такова ... при някои хора не се получават нещата,мен не ме е срам да си го призная,че при мен не вървят

Днес се събуди и с едно възпалено око
с цяла българска тайфа мадами. Едва чакам много ми е кеф, ще има и нови момимичета, които не познаваме и ще е интересно.

добре че се те вие, аз да не се гръмна
знам, че е само период, но толкова бавно минава времето... важното е, че минава! в моя случай вината си е само моя, аз съм утрепала или приспала пеперудите, не той
но, иде пролет, ще се събудят (дано) 
стискам ви палци!

Да живнат тия ми ти пеперуди. То, честноказано, и при мен са замрели доста, да не кажа, че съвсем липсват. Като заговорихте за тях онзи ден и аз се замислих. И....
за мой огромен ужас изпитах разочарование от голямото ми момче. Дано не е трайно, защото не ще да е на добро това... В момента не ми трепва нищичко, оффф....
И тъй...
Чакаме сега трите ми ти кътника, които докторката каза, че са се задействали. Та да видим дали до август ще ни огреят, че вече е трудно поносимо и за двама ни... 

Браво на вас
Дано следващия път да е малко по-склонна за инхалациите калпазанката!
А заглавията са много хубави, направо да пускаме анкета! 

).
завърнах се! 

Препоръчани теми