"Селски" номера и пинизи - тема 3

• 34 664
  • 478
  •   1
Отговори
  • Другата България
Заповядайте в новата тема!
Не забравяйте да спазвате добрия тон и избягвайте спама
.

Линк към старата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1151743

# 1
Не знам дали е за темата, ама все пак - близък роднина предлага да ми изплати половината от тристаен апартамент в София, в хубав квартал по ДАНЪЧНА оценка. JoyJoyJoy На принципа - ако мине номерът! Веднага уточнявам, че няма да се съглася, но за мен самият факт, че ми се предлага такова нещо вече минава в категорията "селски пиниз".

# 2
Не знам дали е за темата, ама все пак - близък роднина предлага да ми изплати половината от тристаен апартамент в София, в хубав квартал по ДАНЪЧНА оценка. JoyJoyJoy На принципа - ако мине номерът! Веднага уточнявам, че няма да се съглася, но за мен самият факт, че ми се предлага такова нещо вече минава в категорията "селски пиниз".
Кажи му, че имаш същото контра -предложение към него. Да си помисли добре, че парите не са малко Simple Smile

# 3

Предложи му обратното - той да изплати на теб своята част по данъчна оценка 🤣

Ще видиш как ще вдигне гарда..

ПС. vita , писали сме едновременно

# 4
Еееее, аз точно това смятам да направя - да му предложа аз да му платя по данъчна оценка. Не ми се влиза в подробности, защото за да запазя анонимност ще трябва да спестя някои факти, а оттам историята може да прозвучи като фейк, ама тази наглост е просто последната капка от поведението "всички са ми длъжни на мен, а аз - на никого".

# 5
Супер предложение за контраофертата
Макар че не съвпадат ли за определени жилища данъчната с пазарната оценка? (примерно за идеален център на някои градове). Аз винаги съм смятала, че данъчната е ниска, докато не ни я сервираха почти като пазарната миналата година.

# 6
Неее. Според мен даже може да му предложиш И нещо отгоре на данъчната оценка. Бъди по- щедра!

# 7
Супер предложение за контраофертата
Макар че не съвпадат ли за определени жилища данъчната с пазарната оценка? (примерно за идеален център на някои градове). Аз винаги съм смятала, че данъчната е ниска, докато не ни я сервираха почти като пазарната миналата година.
За този апартамент със сигурност данъчната оценка е около 5 ПЪТИ по-ниска от пазарната.

# 8
Да, наистина тотално селски номер
Ще е интересно как ще реагира на контраофертата

# 9
Да, наистина тотално селски номер
Ще е интересно как ще реагира на контраофертата
Братът на моя приятелка имаше наглостта да ѝ предложи да изплати етаж от къща по данъчна оценка и тя като му казала, че иска тя да му плати по този начин, той направо подскочил и заявил "ама как така???". JoyJoyJoy

# 10
  • Варна
Две седмици ме правиха луда калинка банката и магазина за 14 лв. Заинатих се и си ги взех.
Плащам с карта, обаче някакъв бъг става, продавачката казва, че не става, плащам кеш и ми отчита онлайн банкирането.
Идиоти. Селски идиоти.

# 11
Acid_Burn,
при контраофертата, ако живее там, можеш да му поискаш и наем за твоята част, за времето, през което е живял.
Като ще е, да е.

# 12
Acid_Burn,
при контраофертата, ако живее там, можеш да му поискаш и наем за твоята част, за времето, през което е живял.
Като ще е, да е.
Живее, живее.. 😂😂😂 И не само той, ами и семейството му. Апартаментът е от баба ми и дядо ми, обзавеждането е каквото те са го купили.

# 13
Acid_Burn,
Като ще е, да е.
Живее, живее.. 😂😂😂 И не само той, ами и семейството му. Апартаментът е от баба ми и дядо ми, обзавеждането е каквото те са го купили.

Ами право в целта си тогава.

Виж и обзавеждането, и от него ти се полага половината, особено ако има някаква антикварна стойност, има хора, които плащат добре за подобни неща.

# 14
Антикварна стойност чак не, но определено е плюс. Спирам да давам детайли, за да не бъда разпозната. Предложението е селски пиниз отвсякъде, а като сложим и останалите неща, които премълчвам, вече става съвсем нагло.

Общи условия

Активация на акаунт