ние с мъжа ми се разбираме, и то чудесно,обичам го ужасно много, но откакто родих съм станала а-сексуална или както там се нарича. абсолютно никакъв интерес към игри и закачки
дано да е само период, свързан с 24-часовото ни родителство и дежурство
много ми е мъчно, като чуя за детенце на АБ - нали и моят Момо като тръгна на градина и за 3 месеца пи 3 пъти АБ
сега не смея да го пускам на градина - ето и днес се направих на "забравила", че е понеделник и е ден за градина
но това за Аб си е моя "деформация" от детството, тогава що АБ изпих, и с инжекции ми биеха заради ангини
накрая се разделих с трите си сливици и доста понамаля приема на АБ. Стискам палци на Евка!
и от мен! ще им ходите на гости! 

Той обаче не е правил кризи от ларингит, понякога е много опасно. 
надявам се да имате поводи да се виждате честичко със сестра ти!!! А и сега, като има сумати и начини за връзка, няма да е толкова зле. Ще се чувате, ще си говорите по скайп (сигурно и до сега сте го правили), а ако ви се отдаде възможност да идете и до Австралия, не се замисляй и за секунда! Аз бих си грабнала багажчето и бегом към самолета. 
А защо се изнервя като се върне при вас?! Да не би да е отвикнал от децата (много лошо, ако е така)... Нашият татко вече цяла седмица не е при нас и вчера идва за 5 мин да се видим и Ники като му скочи на врата... после пак трябваше да го успокоявам... 
Ноел, сегга прочетох и за кашлицата - на НИки му се промени гласа определено. Е, не беше чак лаещ, както го описват, но беше много странен (не мога да го опиша....
) Все едно е с храчки, но не с еотхрачва, а се чува звук/глас, като кашля. Ама едно описание изпрах... 
ама сте големи подквасвачи!!!!
В тия специализираните уреди ли го правихте или по старому - в кърпи и одеала подквасвахте? 
и аз съм свързана много със сестра ми тя е на 5-6 мин.път от нас ...,Но преди време, като пътувахме до чужбина много ми беше тежко
съчувствам ти 
,но нашият татко пътува не си е постоянно в къщи та си се затъжваме..... 

.
, като последните 2 - направо на фонтан. Няма Т. Не е яла днес нищо друго, освен ДК, попара и малко солети. Вирус ли е, какво - незнам... 

Купих 2-3 неща и едното беше безамонячния оцветител за коса на Палет. Касиерката маркира всичко и като почна да разглежда кутийката на оцветителя.. ей въртя го, гледа го, отваря го един път, втори път.... Викам: какво стана, нещо нередно ли видяхте? и тя: Ми много е евтина! 3 лева е. И аз така:
Казах, че това не е класическа боя за коса и че на по-евтина цена съм го купувала. Даде ми го и си тръгнах недоумяваща. Чак навън ме тресна, че всъщност тя може би се е усъмнила, че аз - крадлата - може да съм взела съдържимото на по-скъпа боя за коса и да съм го сложила в кутийката на евтинджоса, за да ми го маркират като такъв!!! Направо
Посмъртно не бих с сетила, егати... Само идеи ми дават, хахаха
Ние сме по-добре. Ще мине и това чудо...
как си, миличка? Няма да се даваш на мъката! В ерата на комуникациите живеем, не се притеснявай! А и ще имате повод да им ходите на гости, ще разглеждате красиви плажове и пейзажи

. Много е сладка Смехинка на аватара!
.
Препоръчани теми