Отговори
# 630
Sorry za latinicata, Daq nesto e pipala po kompa daite ideq kak da si iskaram kirilica tq prosto e izcheznala ne q otkrivam nikade... newsm78

Noel mnogo losho s tozi laringin sinat mi kato malak bese taka imashe sluchai vecher stavah prez polovin chas da otvarqm prozorec v staqta za da ne se zadushi..nai -dobre slushai doki i davai lekarstva ,ne e maitap rabota ..Pri Gala na kafe imashe mnogo interesno predavane  za deca s laringit ako namerq  link ste pusna moje da potarsish...

Za nas shte pisha kogato opravq kirilicata ..Daliq si paluva na volq i chetirite katnika probiha ....veselo e!!!
slanchev den    Nature Sun With Face

# 631
Да не говоря аз за моето съвместно съжителство и пеперудите!!! Ни пеперудите ги има,ни съвместното съжителство!!! Много съм тъжна от този факт,но от година и половина насам не ми върви семейният живот!!! Нито сме имали време,което да прекараме заедно,нито поводи,на които да се насладим.Като си е тук пък децата все го нервират,един сприхав и аз почвам да се дразня!!! Та искрено ви се радвам!!!
ех как те разбирам  Hug ние с мъжа ми се разбираме, и то чудесно,обичам го ужасно много, но откакто родих съм станала а-сексуална или както там се нарича. абсолютно никакъв интерес към игри и закачки  Tired дано да е само период, свързан с 24-часовото ни родителство и дежурство  Hug

ноел, моите за сега не са минавали през ларингит, но от приятелки знам че се прилагат кортокостероиди (Урбазон) и ако не помогне - АБ  Hug много ми е мъчно, като чуя за детенце на АБ - нали и моят Момо като тръгна на градина и за 3 месеца пи 3 пъти АБ  ooooh! сега не смея да го пускам на градина - ето и днес се направих на "забравила", че е понеделник и е ден за градина  Tired но това за Аб си е моя "деформация" от детството, тогава що АБ изпих, и с инжекции ми биеха заради ангини  Whistling накрая се разделих с трите си сливици и доста понамаля приема на АБ. Стискам палци на Евка!

МирчеHug и от мен! ще им ходите на гости!

# 632
Диданче, ама то и при нас така се получава. Ева тръгна на ясла точно преди месец - на 6 февруари и ето за втори път е болна. Хем знаех, че ще минем през това, хем не мога да го приема някак. Моника също боледуваше в началото, ама тя караше всичко доста по-леко, или така ми се струва сега... след 4 год.

# 633
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!

Мирче, Ева е много готина, направо ми напълни душата как танцува, ама и музиката си я бива - добър избор!  Hug
 А за сълзите на раздяла - прави са момичетата, поплачи си и дано със сестра ти се виждате по-често отколкото си мислиш!  Hug

Ноел, Георги като малък редовно ми беше с ларингит и фарингит. Понякога е пил АБ, друг път не, зависи от много неща.  Peace Той обаче не е правил кризи от ларингит, понякога е много опасно.

За пеперудите - ми пърхат си още, дано да не отлитат скоро. Но и ние с мъжа ми нямаме чак такъв стаж, може и затова да е.  Grinning

Ние пък вчера за пръв път си правихме кисело мляко и да не повярва човек, взе, че стана, сега сме много горди с мъжът ми какви подквасвачи на мляко сме!  Mr. Green

# 634
Здравейте, момичета!

МиркаHug надявам се да имате поводи да се виждате честичко със сестра ти!!!  А и сега, като има сумати и начини за връзка, няма да е толкова зле. Ще се чувате, ще си говорите по скайп (сигурно и до сега сте го правили), а ако ви се отдаде възможност да идете и до Австралия, не се замисляй и за секунда! Аз бих си грабнала багажчето и бегом към самолета. Wink

Наде, за теб не знам какво да кажа - година и половина без човекът до те... Sad А защо се изнервя като се върне при вас?! Да не би да е отвикнал от децата (много лошо, ако е така)... Нашият татко вече цяла седмица не е при нас и вчера идва за 5 мин да се видим и Ники като му скочи на врата... после пак трябваше да го успокоявам...  cry

Ноел, ние бяхме с ларингит преди Коледа. Тогава не пихме антибиотик, че беше съвсем лека форма. Пихме чайове, Фенистил (антихистаминови капки - всеки трябва да има задължително вкъщи) и Ксизал. Ако не се лъжа, май това бяха нещата. Витамин Ц и подобни са задължително в менюто, когато се разболява. Лошото е, че от този ларингит му се възпали ушето и заради ушето се наложи АБ. Та, може би каквото каже докторката. Дано се оправи Евичка бързо!!!  Hug Ноел, сегга прочетох и за кашлицата - на НИки му се промени гласа определено. Е, не беше чак лаещ, както го описват, но беше много странен (не мога да го опиша....  newsm78) Все едно е с храчки, но не с еотхрачва, а се чува звук/глас, като кашля. Ама едно описание изпрах...  doh

Не съмsmile3501 ама сте големи подквасвачи!!!!  Flutter В тия специализираните уреди ли го правихте или по старому - в кърпи и одеала подквасвахте? Simple Smile

Хайде, до скоро!

# 635
Аник, разбрах те, май и при нас така стоят нещата. Ох, не знам вече...  Cry

# 636
За ларингита да пият се кортокостероиди ...и честичко на чист въздух навън...
Мирче  Hug  и аз съм свързана много със сестра ми тя е на 5-6 мин.път от нас ...,Но преди време, като пътувахме до чужбина много ми беше тежко Sad съчувствам ти Hug
За пеперудите ние след 15г.брак мииии има си ги  Heart Eyes ,но нашият татко пътува не си е постоянно в къщи та си се затъжваме..... Peace
 newsm53

# 637
Аримче, съжалявам за раздялата. Поплачи си и дано да се виждате все по хубави поводи.  Hug

Диданка, Наде  Confused Hug Hug

Ноел, наистина най-добре ще е да получите и трето мнение, поне дано да я прегледат Ева като хората.   bouquet

Борко днес ме побърка, косата ми побеля. Толкова бели и катереници ми направи. Сега спи. Починах си събота и неделя от него и ми се вижда много нанагорно днес.

Така искам да спя по-малко.... Толкова съм сънлива и и зтощена сутрин към 5-6 часа, като ме вдигне, че поне веднъж с неговото спане си лягам и аз. Но вече е невъзможно да се чисти или готви , докато той е буден. Това трябва да го върша докато спи. Днес ще понаправя ТЕС и дано да ми помогне да съм по-бодра.

# 638
Ми сега мислим да отидем до ИСУЛ като се прибере мъжът ми. Тя откакто се събуди към 14,30 ч. почти не е кашляла и гласа й учудващо не е чак толкова пресипнал като се има предвид какво дране му удари пред кабинета.

# 639
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 В кърпи и одеяла, да бе шъ давам пари за некви машини дето ич мога и без тях, по бих си купила машина за сладолед, ама тази дето съм си харесала е много скъпа.  Crazy

Ноел, най-добре отидете да я видят наистина.  Peace

Ние днес направихме една дълга разходка следобед и сега вместо пиле с ориз ще ядем кренвирши с кашкавал и салата. Поне кренвиршите са стандартни, не, че пак не са гадни.  Whistling

# 640
Мирче, със сигурност пак ще се видите. Не е толкова невъзможно. Имам познат, който живее в Австралия и си идва на всеки 3 години за по месец-два  Wink.

Смехи нещо започна да повръща следобеда  Sad, като последните 2 - направо на фонтан. Няма Т. Не е яла днес нищо друго, освен ДК, попара и малко солети. Вирус ли е, какво - незнам...

# 641
Arim, и аз не мисля че трябва да се сдържаш да не плачеш. Поплачи си, ще ти олекне. Раздялата с любими хора е ужасна наистина, но поне ще имате връзка през интернет. Успокоявай се, че сестричката ти ще е на ново, уредено и красиво място. Освен това там сега е лято и ходят на плаж Laughing
Ноел, моята педиатърка в 90% от случаите отказва да предписва лекарства по телефона. И аз бих потърсила още едно мнение. Пък и да се наложи антибиотик, важното е да ѝ мине на Ева!
Смехоранче, как си ти? добре ли си? Simple Smile
Ооо, не пеперуди, ами цяло ято чапли се плацикат в корема ми! hahaha Joy
Аз пък днес много се ядосах в Била! Crossing Arms Купих 2-3 неща и едното беше безамонячния оцветител за коса на Палет. Касиерката маркира всичко и като почна да разглежда кутийката на оцветителя.. ей въртя го, гледа го, отваря го един път, втори път.... Викам: какво стана, нещо нередно ли видяхте? и тя: Ми много е евтина! 3 лева е.  И аз така:  newsm78 Казах, че това не е класическа боя за коса и че на по-евтина цена съм го купувала. Даде ми го и си тръгнах недоумяваща. Чак навън ме тресна, че всъщност тя може би се е усъмнила, че аз - крадлата - може да съм взела съдържимото на по-скъпа боя за коса и да съм го сложила в кутийката на евтинджоса, за да ми го маркират като такъв!!! Направо #Crazy  #Crazy Посмъртно не бих с сетила, егати... Само идеи ми дават, хахаха Joy

# 642
  Здравейте и от мен  Simple Smile Ние сме по-добре. Ще мине и това чудо...
  Мирче не така трагично де, никога няма да се видите..Ми тя е жива още бре, не отива на друга планета. Ако има желание ще се видите скоро пак. Какви са тия никога и така нататък  Hug
  За пеперуди, моя голям критикар е станал и все аз към крива и ми ги трепе нещо. Но ще мине и това, ние сме на периоди. Сега сме малко изнервени.
  Болничките да оздравяват, целувкиии  Hug

# 643
Мирче, Hug Hug как си, миличка? Няма да се даваш на мъката! В ерата на комуникациите живеем, не се притеснявай! А и ще имате повод да им ходите на гости, ще разглеждате красиви плажове и пейзажи Heart Eyes Hug Hug

Смехи, има вирусче с повръщане. Има ли р-во? Дано бързо се оправи Praynig Hug . Много е  сладка Смехинка на аватара!

Аз в моя мъж съм влюбена вече 8г. Обаче той е такъв...., че все по-рядко вече усещам тая влюбеност. А той казвам, че никога не е бил влюбен в мен, но много ме обича и не може да живее без мен Rolling Eyes . Много ми е странно Thinking .

Добро утро! Кафенце - кой както го обичам Hug

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:31 от hailie

# 644
Бяхме до ИСУЛ снощи, оказа се една много готина, млада лекарка. Прегледа детето и каза, че не се налага да пие никакъв антибиотик. Каза инхалации, калций и Зиртек. Единствено в случай, че Ев вдигне температура - само тогава може да се изпише АБ, защото това означавало наличие на възпалителен процес. Но тя засега няма температура, та ще правим каквото е казала, дано помогне.

Взех си болничен цялата седмица. При нас поне за болничен няма проблем, единствено като се върна бюрото ми ще пада от доклад, ама какво да се прави.

Смехи, дано не е вирус и да е вече добре малката!

Общи условия

Активация на акаунт