Отговори
# 615
Привет момичета! Толкова много сте изписали.Аз от време на време надзъртам, но не ми остава време да пиша. Последния месец мина все в рази грипове вкъщи. Първо баткото, после Яни-първия път леко минаха. Но втория път и двамата не се оттърваха от антибиотика - температура, кашлица и начална ангина. Crazy Заразиха се и бабите ни-нали са гледачки - абе пълна семейна идилия от болни хора.... Rolling Eyes
Аз също нещо се поразбутах със здравето - леко учестяване на сърцето, вдигнах кръвно... и сега пия лекарства...На нервна почва ми казаха-явно преумора. Много работа имам и ми е изключително напрегнато в службата-оттам вкъщи с децата и явно нещо организма ми не е издържал. Нямам търпение да дойде април и да изляза малко в отпуска! Wink
Ние също вече не се кърмим  - от 21 януари и всичко мина без проблем!

# 616
Има и такива дето сме 11 години заедно и още сме така. Не се учудвайте толкова, а се наслаждавайте на "пеперудките".  Heart Eyes

# 617
  • Сливен
Честно да ви кажа има моменти, в които като останем насаме и още ми пърхат пеперуди в корема, не мога да повярвам, че това ми се случва след 7 г. брак
Има и такива дето сме 11 години заедно и още сме така. Не се учудвайте толкова, а се наслаждавайте на "пеперудките".  Heart Eyes
значи не съм само аз луда  Whistling ние сме заедно от 1991 г. и  аз ги имам още пеперудките,малко поизморени и намалели,но се усещат  Crazy Flutter
но мога да кажа,че и ежедневието оказва огромно влияние,мъжо работи 16 часа за да може да живеем що годе нормално,ноо това е много изтощително не само за него,но и за брака ни
надявам се като почна работа и започнат да влизат повечко средства,нещата да си влязат в обичайните релси (само се моля да не стане късно)  Tired

# 618
  • София
Добро утро  Hug
пак ви изпуснах дирите. Нямам настроение за нищо, нервно ми е. Сестра ми тръгва утре за другото полукълбо и не знам дали ще се видим някога  smile3518 Чудя се как да не се разплача поне докато ги изпратим, как да удържа фронта  newsm78 Трябваше да сме много повече време заедно, децата ни да са повече заедно, сега вече няма време.............

Егати сутрешният пост! Да пийнем по кафенце, а?

# 619
Мирче,  Hug

# 620
Мирче,  Hug Hug
Не знам как да те успокоя, въпреки че съм на 2000 км.,
раздялите са ни винаги трудни и с много сълзи. Съчувствам ти, поплачи си....

# 621
  • София
Аримче, защо трябва да сдържаш сълзите? Те са част от раздялата, хубава част. Показват истинските емоции. Много прегръдки и много сълзи са доказателство за истинската любов, която има между вас със сестра ти. Не си мисли, че като се разплачеш ще я натъжиш. Според мен точно тези сълзи ще я топлят в моментите, ,когато й стане мъчно за дома. Ще знае, че и на още някого му е мъчно.  Hug
А в днешно време все по-често си мисля, че няма много голямо значение дали на20,  200, 2000 или 20 000км. сме един от други. Сигурно на 20000км. ще поддържате по-силна връзка, отколкото ако бяхте на 20км една от друга.  Peace

# 622
Миркааааааа Hug Горе главата,предполагам те все някога ще се върнат да ви видят  Hug  bouquet Поплачи си на воля,сълзичките много помагат,когато му е мъчно и тежко на човек!!!

Да не говоря аз за моето съвместно съжителство и пеперудите!!! Ни пеперудите ги има,ни съвместното съжителство!!! Много съм тъжна от този факт,но от година и половина насам не ми върви семейният живот!!! Нито сме имали време,което да прекараме заедно,нито поводи,на които да се насладим.Като си е тук пък децата все го нервират,един сприхав и аз почвам да се дразня!!! Та искрено ви се радвам!!!

# 623
Арим,не се притеснявай миличка,сигурна съм,че живота пак ще Ви събере.Радвай се,че сте живи и здрави,това е най-важното. Hug
Болничките да оздравяват бързо Hug
Ники в събота го карахме на детски център,налудува се на воля,дори не искаше да си ходи.
След това вкъщи се пробвах да му отрежа ноктите и не дава,пищене и чудо.Исках и косата малка да му подстрижа-същата работа.Не дава да го пипнеш.Отделно пак цяла нощ мрънкаше и днес вече сме на лекар.
Вчера баща му е легнал и спи и Ники отива до него и го дърпа и му вика"Тате,тавай-да става Mr. Green.Постоянно нещо си приказва Laughing
За"пеперудките",при нас вече нещата са поолегнали.Обичаме се много и ние приятно заедно.Мъжа ми,може би повече е привързан,ревнува,търси ме постоянно,държи ръката ми непрекъснато Laughing,незнам след години дали ще е така,но за момента и страхотно Heart Eyes

# 624
Добро утро! Hug

На Коси му избиват 3 кътника в момента и е доста кисел! Mr. Green А от тази сутрин и доста хремав, дано да е от зъбите. Crossing Arms

И ние така сме в кюпа на пеперудковците! Simple Smile И при нас са поулегнали нещата, но определено има емоция.

Хайли, никакво обществено мнение не слушай!!! Като се налага се пие АБ, като може без - без.  Peace

Мирка,  Sad Hug Hug Знам за какво говориш, сега ти изглежда много страшно, но съм сигурна че ще се видите един ден! Горе главата! Hug

# 625
  • София
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes
Да си призная и аз бих забегнала в Австралия след сестра ми, но по-дъртичките май не ги искат особено  hahaha Времето ще покаже.

Ева е с Т и сополи, лилавият кътник днес я е напънал да избива. Ама пък е весела и нахилена, няма такава скица  Heart Eyes Снощи и правихме клипчета, беше се разтанцувала на ACDC и KISS. Ще кача във фейса и ще пусна тук линк.

Лурдес, три накуп ли  ooooh! Горкото...

Не ми говорете за пеперуди, че тези дни стрелям на месо  #2gunfire #2gunfire Мога само да завиждам!

# 626
# 627
Ей, много болни този уикенд  ooooh! Бързо възстановяване на всички Hug
И Светлозар е един кисел тези дни - само мрънкане и рев, а така и не мога да разбера какво му има  Confused
Hailie супер, че ще ви се размине намесата с пишлето  Laughing Аз като чуя за подобно нещо на детенце и ми става едно гадно - все едно на мен ще ми го правят  Sick
Арим  Hug Мисли позитивно - човек никога не знае какво му готви живота, та може да се виждате със сестра ти по-често, отколкото сега предполагаш. Пожелавам ти го!
Ех, как се размечтах за някой и друг меден ден  Grinning Ние брак нямаме, ама това не пречи  Laughing

# 628
# 629
Момичета, бяхме с Ева на УНГ, който я прегледа и без да я чуе или да й види ларингсите /пише го и в амбулаторния лист/ й постави диагноза "остър лариготрахеит" , като не й изписа антибиотик, а само Коларгол капки за нос и Зиртек и нищо друго. Според педиатърката, на която впоследствие се обадих, най-добре да започнем антибиотик - Клацид, тъй като ларингитът при деца се оправял само с АБ.

Но знаете ли, аз сега седя и си мисля - тя от една седмица насам не реве, а направо се дере, както съм писала по-горе. Възможно ли е гласът й да е пресипнал от дране, а в същото време да кара и грип, изразен с бистри сополи и влажна кашлица. И на фона на всичко това се поставя диагноза ларингит. Ами аз чета тука, че при ларингита има лаеща кашлица, а на Ева не е лаеща, а си е влажна, с храчки.

Мисля, като се прибере мъжа ми да я заведем в ИСУЛ да я видят, да чуя и трето мнение. Не искам направо да почвам с АБ, който може да се окаже напълно ненужен.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 14:13 от *Noel*

Общи условия

Активация на акаунт