Чакат с трепет пролетта ясленчетата сега :) - 4

• 39 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
При нас засега събират пари само за снимки за 8-ми март, друго не са казвали.

Иначе аз за 1-ви март купувам по 1 голяма мартеница, за украса. Досега в яслата не са отказвали да я вземат, въпреки че казват, че си имат украса.
това е добра идея, благодаря ти Simple Smile
и бързо оздравяване!

# 61
v_spasova, това с голямата мартеница е супер идея,ще купя и аз една такава,за да си украсят   bouquet

Аз да споделя днес какво ми изтърси сестрата  #Cussing out По принцип сега работя на половин ден и имам възможност и го взимам малечко към 16.30-17.00 часа. Сутринта сестрата ми каза: "Ама,ти не можеш ли по-рано да идваш да го взимаш,че е много щур и много тича?"  Shocked питам пак :"ама защо да го взимам по-рано?", "ами освен това бие другите деца като се опитат да му взимат играчките". Е, добре,яе говоря с него,ще му обясня,че не трябва да се бие,че играчките са за всички,ама да го взимам по-рано,защото бил много щур и много тичал... Twisted Evil

# 62
  • ВАРНА
Хелоу  Simple Smile

Да се похваля - след пон и вт мрънкане и почти плач сутрин, днес Ева си грабна един плюшен пингвин и каза "лелите"  Simple Smile Облякох я набързо и я заведох при "лелите" преди да й е секнал ентусиазмът.

Нищо не са ми казали за тържества. За баба Марта и аз мисля да им занеса някоя голяма мартеница. Ще се опитам да им я изфабрикувам аз, че хич не обичам пари за мартеници да давам. Купувам си кълбета и творя.

# 63
  • София
[Сутринта сестрата ми каза: "Ама,ти не можеш ли по-рано да идваш да го взимаш,че е много щур и много тича?"  Shocked
Казваш, че не можеш и това е.
На нас ни намекнаха, след като почна малкият да спи там, че тр. по-рано да го взимаме защото - 'той е много малък да стои толкова до късно' ...
Ако имаме баба в нас, ок, жената отива към 5 да го вземе. Но като я няма, защото тр. да гледа другите болни внучета, аз прибирам децата и съм там към 17.30-17.40.
Ако бяха продължили да мрънкат, мислех да поговоря с тях пак, ако няма резултат - с дир-ката и ако пак няма - едно оплакване до общината.
Не се стигна до там де, поуспокиха се. Пък и повече деца почнаха да ходят и реално моя не е последен, та да трябва мен да чакат.

Купувам си кълбета и творя.
И аз мисля тази година да се пробвам с каката - да видим дали ще успеем да направим нещо. Най-много да реши, че само ще реже конците, но ако ще мирува така за 20-30 мин - става Simple Smile

# 64
  • Шумен
И при нас на ясла ходят повече деца и нито сутрин нито вечер сме последни  Laughing Дори ми се струва че новите попълнения са по-близо до нашия режим - водене след 8 сутрин и взимане след 17 и не виждам вече рано тръгващ си персонал явно влязоха в ритъм  Simple Smile
Снощи и тази сутрин ми направи впечатление че Михаела е в голям стрес. Дано не се разболее точно в този момент. Тя по начало си е плаха и допускам че не и харесва толкова много сред по-нахални дечица, няма поле на изява с такава ситуация и освен да гушка сестра си друго не и остава. Снощи сестра и не можа да се вреди при мама за гушкане, като залепена беше Миша и пусна ли я почва да реве. А всичко започна с едно бутване от страна на Вали, това и трябваше да си покаже настроението малката  Tired С тези дълги прекъсвания всяко ново почване на ясла за тях си е нова адаптация и нови нерви за мама  #Crazy

# 65
  • Кърджали
Да се включа набързо.
Кати е добре. Ходи си редовно на ясла.Сега подготвят тържеството за Баба Марта.Събираха парички за да им поръчат пита и разни сладки. Също така ще имат и куклен театър, та и него събираха парички.

# 66
Здравейте!Отдавна не съм се включвала, но днес се замислих за нещо и реших да си сверя часовника с вас - ще носите ли цветя за 8 - ми март на персонала в яслата?

# 67
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Melani_M, аз лично ще занеса цвета Simple Smile Тези жени са страхотни и с такава любов и внимание гледат малката, а и всички деца там де Simple Smile, че най-малкото мога да ги уважа с цвете ... Само още не съм решила дали да е цвете или нещо в малка саксия  newsm78

# 68
  • Велико Търново
Здравейте!Отдавна не съм се включвала, но днес се замислих за нещо и реших да си сверя часовника с вас - ще носите ли цветя за 8 - ми март на персонала в яслата?

И аз това се замислих тези дни. Като гледам клоня по-скоро ще занеса, все пак са 2 госпожи и 2 лелки, не са кой знае какъв персонал.

# 69
  • Шумен
Не съм се замисляла до сега   newsm78
Редно да почетем лелите в яслата, все пак е празник на жената. Но няма да карам децата да ги поднасят, все пак искам да стигнат до получателите си цели   Laughing

# 70
И аз мисля,че ще е хубаво да ги уважим с  по едно цвете(макар че едната от сестрите е толкова тросната и така съм и набрала, че не знам как ще се изправя пред нея с китка)но все пак тези жени се грижат за децата ни и заслужават един такъв жест.Сега остава да разбера и колко са точно - мисля,че са по една сестра и една леля на смяна, но не съм сигурна  newsm78.

# 71
  • Велико Търново
Melani_M при нас са така, като само понякога има друга госпожа, която замества, но е рядко.

# 72
  • на последния етаж
И аз съм решила да носим цветя на сестрите за 8-ми март.  Grinning

# 73
  • София
Хмм, и аз все исках да уважа сестрите, ма точно началото на март Лора ми се тръшваше болна  Mr. Green
И съответно 8-ми го изкарах последните 2 години в нас с болно дете.
Та сега - ако хлапетата са ок на 7-ми, ще купувам. Иначе - ще пропуснем.
Не върви след 2-3-4 дена да се явим с букета Simple Smile

# 74
  • ВАРНА
Ще занесем цветя на лелите за 8-ми март. Вършат страхотна работа с дребните  Simple Smile Дори и Ева да е болна (което никак, ама никак не искам да е така) , аз ще отида сутринта и ще им занеса цветята.

Аз днес поръчах "на сляпо" някакви магнити със снимка на детето за 8-ми март. Купих си подарък един вид  Simple Smile Утре ще им е особено интересно докато я снимат милата ми Ева  Crazy
Иначе тя е добре, влиза и излиза с усмивка от "при лелите". Чукам на дърво и се моля само да е здрава  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт