Чакат с трепет пролетта ясленчетата сега :) - 4

• 39 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, сладурковци  Hug
a.l.e.n.awelcome Ако искаш ще ви добавя със сладура на 1 стр. ..., но в следващата тема, защото вече не мога да редактирам 1-вия пост Sad
Иначе аз съм доволна от схемата за стимулиране на имунната система, която нашата ЛЛ ни предписа: август, септември и октомври - 10 бр. Бронховаксом и от октомври всяка неделя по 1 Осцилококциум; сега от февруари, март и април - отново включихме Бронховаксома Simple Smile Е, не, че не боледува, но като чета другите мами ... ние минаваме май по-леко  newsm78
desitooHug-ки за двете принцеси!!! Не се притеснявай толкова, случва се да сътворят нещо такова  Joy Парирай опита за скандал с хумор и не им се давай на сестрите Simple Smile
 v_spasova, ... ами от времето е ... и от постоянната смяна на Т при вътре-вън Simple Smile Ще мине и ще сте и повече време без сАполи  Hug
somebody, ха дано всичко да е ОК след дългото отсъствие  Praynig
ivi_81, дано да е нещо инцидентно и кашлицата да ви се размине  Praynig
прасунчо, лелеееееее ... 5 седмици ... и ужасии през това време ... Аз от отит най-много се страхувам  Embarassed Дано всичко вече да е ОК с Евето  Praynig И разбира се, че имаш голям палцестис  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Aлекcандрa, рони, MISHANA13Hug

Ние сме добре Simple Smile Ирина ме кефи много с желанието си да ходи на ясла и с това, че все по-добре говори Simple Smile Много е сладка, когато се опитва да каже нещо, но е запомнила много грешно думата и повтаря и се ядосва, че не я разбирам  hahaha Е, гадая, де, ама много често и не познавам Simple Smile

Лека седмица, дами   bouquet

# 46
  • в 1001-та нощ
ооо, няма проблеми  Blush ще се цопнем в следващата тема отпред  Blush

# 47
Малкото чудо ще пропусне Баба Марта в яслата. Реших и тази седмица да си останем у дома, защото в четвъртък заминаваме на почивка в планината и не ми се иска да я повтори нещо вирусно от любимата ясла. Днес ще отида да ги информирам, че ще отсъстваме по-дълго време, за да не ни таксуват.

desitoo аз съм силен привърженик на органичен витамин C, черния бъз също е много добър вариант, но си спомням че минахте на хомеопатия, така че се посъветвай с хомеопатичката по този въпрос. Предполагам, че ще те насочи най-добре.

# 48
Ние днес все пак отидохме на ясла. Господина от вчера сутринта и един път не се изкашля и ми се видя безмислено днес да ходим на лекар. Още повече че имаше голямо желание да отиде и отхвърли на няколко пъти предложението ми да го взема наобяд - "щял да спи при децата, а не при мама".
За имуностимулантите бях споделила че давах до преди месец-два от октомври насам всеки понеделник по ампула витамин Ц и ампулка осцилококцинум. После спрях витамин Ц-то и днес се оказа че и осцилококцинума е свършил така че май ще прекратя с имуностимулирането. И без друго се каних да го направя през март. Да се надяваме че малкия няма да се разболява без това подсилване  Praynig , че в края на март се връщам вече на работа.

# 49
  • ВАРНА
Здрастииии  Simple Smile

Мерси за стиснатите палци!
Ева беше на ясла  Simple Smile (за тези, които не знаят - по мое желание до навършване на 2 години ще ходи до 12:30). Малко преди да стигнем до яслата започна да плаче, но веднага след като влезе при децата и спря. Като я прибрах лелята ми каза, че всичко е ок - пяла, играла, участвала в заниманията (каквито и да са те  Rolling Eyes). Дано този път походи поне 2 седмици  Praynig След като я взех отидохме до площадката и там поигра с приятелчета, които не беше виждала от почти 2 месеца. Много емоции, много нещо  Crazy Сега уморена и доволна спи Simple Smile

Ние даваме ехинацея или есберитоксН. Яде вече всякакъв вид цитрусови плодове за вит ц. Мисля си в най-скоро време да я запозная с меда.

Мама и тя доволна  bowuu Купи си карта и се върна във фитнес залата, че има още какво да се желае  Simple Smile

Успешна седмица на всички и никакви болести!!!

# 50
  • Шумен
Аз давам витамин С на Михаела сутрин по едно преди хомеопатията на Вали, това измислихме с баща им да няма сърдити иначе ми вгорчават деня. Голям театър творим за тях сутрин (слагам предварително хапче в старото шишенце и така), само за да са доволни  Laughing Ще звънна и на хомеопата да се посъветвам, но ми се искаше да ви чуя мненията. Благодаря ви   bouquet
Ще бъде другата сестра довечера, ще опитам да обърна нещата в шега Simple Smile жената е разбрана, но тази се прави на ударена  Confused В яслата ще им правят профилактични изследвания и днес с това ме зарадваха че утре трябва да нося проби, да видим дали ще ми се получи обаче че едно е да искаш, друго е да получиш  Laughing Ако ли не в четвъртък, но ме предупредиха че и в четвъртък не дадем ли ще си ги платим изследванията (от яслата са безплатни) защото са задължителни.

# 51
Здравейте и от мен  wavey

Аз пък да се оплача, че както бях решила да засила от днес Александра на ясла след почти двумесечно прекъсване (първо поради вирус около седмица, после чакахме съвсем да и се разкарат сополите, което отне около 3-4 седмици, после решихме да бием останалите, дълго отлагани ваксини, а педи иска 10-14 чисти дни) и кво...вчера леко и се зачерви едното око, сутринта пак си беше леко червено и като отидохме при педи за бележка за яслата и изненадаааааа - конюнктивит (от тва, че все си рови по очите с мръсни ръце ooooh! ) И хайде още една седмица застой Tired Аман ooooh! Дано поне другата седмица ме огрее Crossing Arms

Да попитам за тази ехинацея, аз съм взела една опаковка на таблетки от тази - цък, доста е гадна и се чудя като стрия хапчето в какво да го сложа, че да и го пробутам newsm78

# 52
Teddy* съжалявам за малката и че така се е получило с очите и. А колкото до ехинацеята, от опит мога да те посъветвам да вземеш друг продукт като сироп или капки, защото ще го усети както и да го предложиш. Нямат грешка в това отношение. аз сега и клеева не мога да и пробутам.
Продават се разни добри продукти с ехинацея в течна форма и с подобрен вкус.

# 53
  • София
Teddy*, с капки бързичко ще мине конюктивита. Аз правя и промивки с лайка или сребърна вода.
Пробвай с някой сок, но ако Алекс не го иска, не я насилвай и потърси както savi_2210  ти писа някое сиропче. Давала съм сироп с ехинацея - не беше гаден вкуса.

Снощи щерката спретна една сцена с рев - аз обяснявам, че тр. да отидем до аптеката и пътем ще минем през люлката в другата градинка. Не, искам на друга люлка.
Та я прибрах набързо. Има-няма към час откара в рев.
А тя като реве, брат й незнайно защо почва и той да реве   ooooh!
И след като се успокои - все едно нищо не е било, идва да се гуши и да ми бъбри на главата...
Не знам кога ще отмине това тръшкане и това чудо   Tired

А Самчо вчера е бил като река - добре, че имаме баба и го спрях от ясла.

# 54
Момичета,вашите сладурковци ще имат ли тържества по случай Баба Марта или 8ми Март с родители или ще си имат тържество само за децата. В нашата градина ще има нещо,но само за децата-още не съм наясно точно какво ще е: Пише 9.30-10.30 Баба Марта 4 лв.  Laughing

# 55
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Io_io, при нас събираха само по 1 лв. за мартенички Simple Smile Ще имат тържество, но за сега не са казвали, че ще събират пари допълнително!

# 56
  • на последния етаж
Ние тази седмица ходим с рев - скоро не се беше случвало и мислех, че се е адаптирала.  Confused
Дори и след няколкоседмично отсъствие не е плакала така сутрин. Период ли е, какво ли?!
За мартенички пари не са ни събирали.

# 57
  • Шумен
За 8-ми март при нас ще има тържество, вчера дори не ме питаха имам или нямам възможност и каква направо ме юрна сестрата да ми покаже мострите на подаръците за мама за празника (обиколихме групите да ги намерим първо). Едни стойки като незалепени картонени корони и картинки (как го обясних само  Blush ) със снимка на детето 4 лв., снимка със стойка (дори не е рамка) 5 лв. и картичка пак със снимка и някаква украса 5 лв.  #Crazy Единственото изглеждащо на нещо беше картичката и това поръчах и то за двете, сестрата искаше заедно да ги снимат ама я отрязах с думите "Ако искате вие да обяснявате и да определите коя ще даде подаръка аз съм съгласна да е една и да са двете на нея, но сръдни и тръшкания и картичка на части не искам". Нали си знам как за всяко единствено нещо ми правят драми и реват с часове а така ще ми ги дадат горди заедно и ще забравят бързо  bowuu
За баба Марта са украсили вчера коридорите на яслата (в бяло и червено и мартенички), но на таблото няма нищо ново закачено.

# 58
  • Велико Търново
Здравейте,
и при нас събират по 3 лв, но за почерпка на децата. Каква ще е, никой нищо не казва. За 8-ми март, имаше мостри на картички, ще ги снимат и така. Иначе нищо ново при нас.

Поздрави и лек ден!

# 59
  • София
При нас засега събират пари само за снимки за 8-ми март, друго не са казвали.

Иначе аз за 1-ви март купувам по 1 голяма мартеница, за украса. Досега в яслата не са отказвали да я вземат, въпреки че казват, че си имат украса.
И тази година ще направя сега.

Сами е ок с гърло и гърди, не хърка вече така силно. Давам вит.Ц и физ.разтвор с клей за нослето.
Май само със сополите ще се размине този път. Надявам се до края на седмицата вече да е ок и другата седмица да застъпва.
Засега от февруари има само 6 присъствени дни  Tired

Общи условия

Активация на акаунт