BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 156
  • 461
  •   1
Отговори
# 105
На вас работи ли ви по-тромаво?

Не, по-бързо ми работи. И търсачката е по-добра от старата.   Simple Smile

# 106
има ли друго, публикувано след твоето?
От темата, която сляхте с тази, мисля е било последното. Реших да го махна, излишно е тук, където вече казах какво мисля, но не става. Ето за това мнение иде реч, може ли да го изтриете  bouquet?

когато си се опитала да го изтриеш, вече не е било последно, за това не си успяла  Wink

# 107
На вас работи ли ви по-тромаво?

Не, по-бързо ми работи. И търсачката е по-добра от старата.   Simple Smile
Е добре де....аз нямам бутон ТЪРСИ, в смисъл и връзка нямам
реагира само на ЕНТЪР, което е супер тъпо...
или аз недовиждам...
П.П. Сега влязох в темата за компроматите и понеже там има най-много линкове, а се оказа че те вече не са подчертани, та едва се виждат. Пак са в някакво гадно синъо че малко по-тъмно....
и шрифта син и....басси

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 21:40 от Анонимен

# 108
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бубанка, благодаря ти, ще запомня  bouquet

# 109

Може ли да получим отговор на въпроса за Кредор - ще го има ли, няма ли да го има? Доста хора попитаха.

+1

Кредор - ще го има ли, няма ли да го има? - Ili da prodyljavam da pisha na latinica?????????

# 110
Az gore imam lupichka i pishe tursene. Ama ne moga da izbiram samo zaglavia naprimer. Zashtoto ako ima suvpadenie i vadi po mnneiq, to shte sa stotici stranici  Crazy

Ne e po-tromav, ama sravneno s drugite neudobstva - predpochitam da e po-muden i da ne me boli glavata  Laughing

Samo deto mnogo sus zakusnenie prehvurlia sled publikaciq ot purvoto mnenie na poslednoto.

# 111
  • Варна
Най- много ме дразни липсата на разделителни ивици между темите, между мненията не чак толкова. Има, ама са бели и всичко изглежда още по- бозаво. Шрифтът е дребен и цветовете са уморителни. И подчертаването на линковете е добре да се върне или поне цветът им да стане по контрастен.
Изобщо...можехте да си го спестите. Wink

# 112
Мислех, че много ми допада новата визия, но и аз се присъединявам към тези със затормозени очи и заболяла глава. Дано да може да се реши това по някакъв начин! Винаги съм била "ЗА" осъвременяванията, но ако са така замъгляващи погледа, то по-добре да си караме по старому!
Ммм, дааа...Всъщност не ми допада и това, че като публикувам отговор ме връща в началото на страницата, а не на публикуваното от мен!

# 113
  • София

..И ми се виждаше броя на личните съобщения, само като погледна, сега да видя колко са трябва да влизам в тях.

Преди малко получих ново ЛС, появи се горе малка червена табелка, ако няма - значи нямаш нови  Simple Smile
Сега не виждам колко съобщения имам в кутията,здраве да е, но пък виждам колко отговора в теми има, дори и отдавна да съм спряла да ги чета тези теми  smile3511 .За да изчезва цифрата, трябва да отварям всяка тема или да я маркирам като прочетена. И гадното е, че няма начин да не ги виждам,освен непрекъснато да трия темите.  Поне да имаше персонални настройки:1 - да скрия тази дразнеща функция, 2- да скрия двете ленти, които ми стесняват екрана, 3- да сменя цвета, от който ми сълзят очите, по мой вкус(на мен ми харесва зелено, например). А и ми писна да се размотавам с мишката, там където ми бяха новите отговори, профила и съобщенията и да се чудя какво правя там.Наистина имам чувството,че  това е опит за чистка.

# 114
но и аз като останалите не виждам идеята от тези смени  newsm78 Някак неуютно и неудома се чувствам
Най-непонятно ми е преместването на бутони от ляво в дясно. Какво се подобрява?

# 115
  • London, baby
Не, не ми харесва новата визия! Предният път трудно свикнах, сега пак наново - просто не виждам смисъл. Цветовете няма да ги коментирам, по-горе е форумките са писали. Присъединявам се към молбата за връщане на стария облик. От 6 години съм тук и всяка промяна ми идва в повечко.

# 116
  • При хората, които обичам
При предишните промени в дизайна мрънкането беше, че Профил, Съобщения и Изход са твърде близо. Сега са разположени далеч едно от друго, в нарочна лента и пак...

# 117
  • София
Имам чувството, че говорим за различни сайтове. При мен цветовете са си добре. И наистина ми харесват промените.

# 118
  • Русе/София
Явно се цели напускането на голям брой потребители-което само по себе си е нелогично.Хайде хора оправете си гадостите,които сами си сътворихте.Поговорката гласи:"Каквото сам си направиш,друг не може"

# 119
Сега очаквам тези, които издържим синевата, да нововъведем своя принос към цветността на сайта, като всеки тръгне да пише с негов си цвят, та да видите тогаз шарения... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт