BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 135
  • 461
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз докато се ориентирам какво става...,викам си проблема е в моя компютър Simple Smile
Допада ми новата визия, да!И бях изненадана приятно бих казала.Всяко нещо има нужда от освежаване, обновяване.

# 91
Имали начин тази най-горната лента да се скрива също, не ми е удобно да чета темите, като ми е все в периферното зрение? Да не говорим колко дразни тази яркорозова цифричка за непрочетените отговори.

Ооох и аз искам да я скрия, ужасно ме дразни и ми пречи  Cry Аз мислех, че катинарчето нея елиминира  Confused

# 92
Kade izchezna butona za kirilicata???

# 93
  • В Космоса
Чудех се що няма тема, но ето я и нея. Grinning

Честно казано, нито ми харесва повече, нито по-малко. Rolling Eyes

# 94
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дааа, и това огромно бг-мама в лявата част на лентата, сякаш не знам къде се намирам Tired. Сантиметър и половина ми отнема от екрана, а моят не е толкова голям, та това да не ми пречи.

# 95
до сега не бях публикувала отговор първа....
ми.....твърде син ми идва...
в смисъл,като функционалност ми е напълно еднакъв. няма нещо което на пръв поглед да ми изглежда по-ново....
мястото на съобщенията и следените теми е сменено от ляво на дясно, заради което ми е малко криво а и не виждам смисъл от това де...но се свиква.
А по цвят ми прилича на дир.бг
синъо, синъо....
може би си го представях по-весел, по-топъл, по-жизнерадостен.
 Бе може би проблема е в мен, синъото, особено тези му нюанси са много безлични...

# 96
  • London, baby
Не!

# 97
Логото някак си се слива с тъмно синята лента, иначе новия му дизайн ми харесва. При повечето сайтове, които ползвам често, логото повече се набива на очи (обикновено светло лого на тъмен фон), докато при вас е точно обратното. Ако идеята е да е по-незабележимо, получила се е.
Падащите менюта са удобни и ми харесват.
Не знам дали са цветовете или контраста, но нещо наистина дразни очите. Особено след малко повече време четене. И се налага да се взирам, за да намеря линковете. А по принцип нямам проблеми със зрението.

# 98
Аз по принцип много трудно се ориентирам по сайтовете и рядко им ползвам допълнителните функции, с този дизайн обаче от раз се оправих, което е направо невероятно  Simple Smile

Винаги съм се чудила на онова "запис", как после следят темата, е след повече от 7 години, благодарение на новия дизайн, най-сетне разбрах  Mr. Green

Единствено за линковете, наистина, дано има начин да се открояват повече Peace

..И ми се виждаше броя на личните съобщения, само като погледна, сега да видя колко са трябва да влизам в тях.

Преди малко получих ново ЛС, появи се горе малка червена табелка, ако няма - значи нямаш нови  Simple Smile

# 99
Защо вече не мога да трия собственото си мнение? Не е минал периодът за редакция!

# 100
има ли друго, публикувано след твоето?

# 101
  • София
Не ми сработва търсачката Crossing Arms

# 102
Има ли начин тази най-горната лента да се скрива също, не ми е удобно да чета темите, като ми е все в периферното зрение?
Да, дисплея ми стана с размери 35/14 см с тия ленти... Трябва да си махна навигационните ленти на браузъра, за да имам поне малко по-добър от широка лента изглед! ooooh!

# 103
И аз имам проблем с търсачката...
както и това, че като цяло много от нещата не са си по мястото....
а надписа е наистина.....меко казано не на място....логото де
особено цветовата гама...
На вас работи ли ви по-тромаво?

# 104
има ли друго, публикувано след твоето?
От темата, която сляхте с тази, мисля е било последното. Реших да го махна, излишно е тук, където вече казах какво мисля, но не става.

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 21:29 от joy_r

Общи условия

Активация на акаунт