BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 049
  • 461
  •   1
Отговори
# 195
Моля да ме извините, но ми е страшно трудно да свикна с новият фейс. Изобщо не ми харесва, старият беше в пъти по-удобен.

# 196
  • Варна
За да отлича от останалия текст линковете в постовете си, се принудих да ги слягам в друг цвят (по-тъмно синьо) и да ги подчертавам. Къде му е удобството - преди го правех с едно действие, сега са необходими три за същото ooooh!?!

Но пък започнах леко да завиждам на далтонистите.  Rolling Eyes

На тях пък защо им завиждаш - те бъркат зелено и червено, както се вижда във форума друго, освен синьо няма?! newsm78

За космите - и аз снощи се опитах да ги махна... hahaha

# 197
Имаме си кредор, ура, ура, ура  Party

А падащо меню ще си имаме ли пак?  Blush

# 198
Дали мога д апомоля някоя от вас, която я дразнят очите да ми покаже,
какво точно ви дразни ? Един скрийшот ще ми е достатъчен.
Любопитна съм, защото аз не намирам разлика в цвета на шрифта..  Rolling Eyes

# 199
Абе, има, ама трябва 140 пъти да го натисна (толкова страници с нови отговори имам). Crazy

Не се оплаквай, моите са 16 000  hahaha

# 200
Любопитна съм, защото аз не намирам разлика в цвета на шрифта..  Rolling Eyes

Това е черно оцветен шрифт! Погледни твоя!

# 201
Любопитна съм, защото аз не намирам разлика в цвета на шрифта..  Rolling Eyes

Това е черно оцветен шрифт! Погледни твоя!
Предният шрифт не е бил черен, беше си тъмно син какъвто ми е и в момента.

# 202
При предишната платформа можех да си избирам колко време да ме "помни" логната. При сегашната няма такава опция - логната съм точно час. Tired

Извинения на Как' Сийка за синия ми шрифт Mr. Green

# 203
  • Варна
16 000 страници ли, Блонди?! Shocked Сигурно "нови отговори" имаш предвид?! Аз съм със 140 страници при 3000 нови отговора. Peace

Ха, точно го написах за незабележимостта на линковете и даже подготвих пример и те взеха, че го оправиха! Party

А логото защо е различно от тези, за които гласуваха потребителите (не че някое от тях повече ми харесва от досегашното, но все пак са по-добре от безличното лого горе)?
http://www.bg-mamma.com/?action=surveyView&id=6

# 204
Отговора, да  Peace

На мен започна да ми блокира форума. В смисъл замръзва и нищо не е активно. Трябва да го затворя или да се върна със стрелката назад и после напред и се оправя.

Леле, не спряхме да се оплакваме, ужас  Joy

# 205
Вече има Кредор.
Ще се оправи и форматирането на линковете.
Ще се подобри контраста, там, където е намален. Шрифтът е същият и не е променян като вид и размер. Съвсем малка е разликата в цвета. Има 1-2 места (напр. в личните съобщения) където е по-голяма разликата, но ще бъде коригирано.

Отговори от горното меню е еквивалента на Нови отговори на моите публикации. Цифрата показва колко нови непрочетени отговора има.

Следени теми са темите и форумите, за които са включени известия. Цифрата указва броя на новите известия.

Съобщения са личните съобщения - цифрата показва новите лични съобщения.
Променя се СЛЕД прочитането им, т.е. след преминаване на следваща страница, а не при отварянето им.

Продължава се работата в посока отстраняване на дребни проблеми и подобряване на визуализацията.

# 206
  • Варна
Мamma, надухме ли ти главата?!  Mr. Green

Попаднах отново на тази статия за форума и ми стана хубаво и мило:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/2008/05/30 … iata_na_biberona/

# 207
  • София
Мamma, надухме ли ти главата?!  Mr. Green

Попаднах отново на тази статия за форума и ми стана хубаво и мило:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/obshtestvo/2008/05/30 … iata_na_biberona/
Какво пише,че не съм регистрирана.

# 208
  • Варна
Регистрирай се, безплатно е. Peace

Статията се казва "Еманципацията на биберона. Или как онлайн обществото на българските майки получи думата и при гласуването на закони".

Бих я копирала тук, но е доста дълга, а и коментарите под нея са също толкова интересни. Mr. Green

# 209
 Praynig Моля само не връщайте отвратителното подчертаване на темите и никовете  Praynig
И цвета на буквите и лентите си е супер, моля не го променяйте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт