BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 091
  • 461
  •   1
Отговори
# 180
Потвърждавам констатацията на Диването, с Опера съм, както споделих и моят проблем продължава от вчера. Да не би да е от 23-инчовия ми монитор?  newsm78

# 181
Страхотна нова визия Peace Поздравления, освежихте ни Wink
Снощи ми отне точно минутка де се ориентирам Hug
И на мен много ми харесва! Ориентирах се вече и свикнах много бързо.   bouquet

# 182
Дали може да се поправи следният проблем при мен - във всеки друг сайт, включително и в старата версия на бг мама, мога/можех да слизам надолу по страницата само с натискане на стрелката надолу/бутон от клавиатурата/, а не да ползвам мишката. С появата на новата версия на бг мама, трябва задължително да ползвам мишката, като придърпам малко плъзгащата се линия в дясно, за да чета надолу и след ползването на мишката, едва тогава мога да ползвам стрелка "надолу".

Не знам дали е ясно какво искам да кажа, но се надявам този проблем да се изчисти, защото ме затруднява.

# 183
Не знам дали е ясно какво искам да кажа, но се надявам този проблем да се изчисти, защото ме затруднява.

Напиши какъв браузър ползваш. Аз с Хром ползвам както стрелките на клавиатурата, така и Page Up/Page Down. Скролът на мишката също ми работи.

# 184
И аз съм с Хром и нямам проблем с ползването на стрелките. Ако наистина ще се вземат предвид мненията тук и аз бих се присъединила към тези, искащи други цветове, освен син. Дали не може всеки да си настройва сам цветовете?

# 185
С Opera съм аз, работи ми и мишката, и стрелките, и Page Up/ Page down.

# 186
  • София
чета форума най-често от телефона и сега:
1. От тази закотвена лента виждам само най-лявата част - до "За бебето".
2. Не виждам Обновени теми, не знам как да стигна до ЛС-тата си.
З. Не работят бутоните Надолу и Нагоре.
4. Много трудно се различават линковете от болднатото.

Самоцитирам се, за да кажа, че не малко хора си четата от телефоните.
Отделно фонтът на логото ми е толкова в стил диско от 80-те, че чак ми е подтискащо:

# 187
  • Варна
Аз имам всъщност една забележка.
Розовото, което свети при нови отговори, продължава да свети, дори след като съм прочела новите отговори. И така докато не презаредя страницата. Възможно е и нарочно да е направено, но когато имам само един непрочетен отговор, прочета го, розовкото продължава да е там. Когато цъкна пак на Отговори, то там няма нищо. Малко е объркващо и налага презареждане/отваряне на нова страница, за да се махне.

Така е, не се опреснява коректно, което е леко досадно. А това, дето не отива веднага на новото мнение при мен и преди беше така. Може да е от скоростта на връзката, не знам.

# 188
  • Mediterraneo
Точно десет минути ми бяха нужни да прочета новите мнения в темата. Главата ми вече пуши, натоварването на очите ми е неимоверно! Ами мерси много, но не е това начинът да отсявате потребители  Crossing Arms

# 189
Точно десет минути ми бяха нужни да прочета новите мнения в темата. Главата ми вече пуши, натоварването на очите ми е неимоверно!

Peace  Crazy

# 190
  • о`майна лунна нощ е
Копирам и тук мнението си.
Не знам за вас, обаче като му гледам новата визия на форума и все ми тегли ръката към монитора да махна "космите" от екрана, докато пиша отговор в темата и дори просто като влезна в Отговори и излезе списъка с темите  Shocked Какви са тези фонове отстрани - точно като навъртян космалак ми е?!

# 191
Точно десет минути ми бяха нужни да прочета новите мнения в темата. Главата ми вече пуши, натоварването на очите ми е неимоверно!

Peace  Crazy

Ужасно натоварва очите новата визия, а лентата, която ми виси над екрана колкото и да скролвам, ми действа така- bambam Махнете поне нея!

# 192
  • Варна
Копирам и тук мнението си.
Не знам за вас, обаче като му гледам новата визия на форума и все ми тегли ръката към монитора да махна "космите" от екрана, докато пиша отговор в темата и дори просто като влезна в Отговори и излезе списъка с темите  Shocked Какви са тези фонове отстрани - точно като навъртян космалак ми е?!
Хахах, и на мен на същото ми заприличаха и посегнах да ги махна Mr. Green

# 193
мойто падащо меню даде фира, но пък катинарчето се разработи, само дето функцията му е напълно ненужна,

# 194
Така и така тук е мястото за мрънкане, да измрънкам и аз. Мен пък ме натоварват и дразнят цветните, болднатите, италик и прочие префърцунени и пищящи за внимание шрифтове, с които някои от вас обичат да си пудрят мислите. Ама приемам, че проблемът е мой - на вкус и цвет...
Но пък започнах леко да завиждам на далтонистите.  Rolling Eyes

Какви са тези фонове отстрани - точно като навъртян космалак ми е?!

Може от Алтернативния да са направили някоя магия...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт