BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 092
  • 461
  •   1
Отговори
# 165
да.. само да искаш да стигнеш до "отговори" /но защо "отговори"?/ и тя си пада.. пак. А уж си я заключил.

И защо от падащото меню на "Профил" има "Известия", като те си съвпадат със "Следени теми" горе в лентата?

а имаше и Разширено търсене, което си беше много удобно...няма го сега

В Профил има Известия, защото оттам правиш настройките, а Разширено търсене има в падащото меню в Още.

"Известия" съвпадат със "Следени теми" и няма разлика или поне аз не виждам такава.

едно и също са

# 166
Благодаря за всички мнения!
Извинявам се за Кредора. Ще го има, разбира се. Задача №1 е за сутринта.
Има други дребни проблеми, които ще бъдат отстранени възможно най-скоро и на база на които са повечето "нехаресвания" на новата визия.
Като всяка промяна, ясно е, че ще има момент на свикване, но съм/сме убедени, че новата версия е много по-интуитивна и по-лесна за ползване и бързо ще бъдат оценени предимствата и.

Още веднъж, благодаря за мненията, ще бъдат взети предвид.
Приятна вечер и на вас!

# 167
  • Sofia
А защо е нужна тази промяна...едвам свикнах с предишната,сега нова визия... Crossing Arms

# 168
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ama ajde deee,ste otgowori li njakoi na pitaniata
Кредор - ще го има ли, няма ли да го има?

I az s tozi vapros?

na tozi vapros mai nqma nikoi da otgovori

sled tova da ne se oplakvat che pishem na latinica  Crossing Arms

# 169
  • София
Цитат

# 170
Здравейте, новата визия....прекрасна, удобна...аз, съм "ЗА"...адмирации!  bouquet
Но, ужасен, тази вечер....
..разбирам, че има причини...но, доста се изнервихме...влудяващо е, просто.. hahaha
..особено, онези рекламки, дето се зареждат...отдолу, там......чакането е "голямо"!  Thinking
Извинявайте, но искате.....мнения, ето го...моето!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека нощ...
...и попътен вятър на промените! Hug Hug Hug

# 171
Цитат на: Mamma
thumbsup

# 172
Страхотна нова визия Peace Поздравления, освежихте ни Wink
Снощи ми отне точно минутка де се ориентирам Hug

# 173
S dizajna,kak da e ste sviknem,ama tuj logo,kojto go e izmislil e bil lishen ot vsjakakva fantazia Confused
Az reklamite sam gi izku4ula i ne me draznjat!

# 174
  • София
 След първоначалния шок, новата визия много ми харесва  Mr. Green Само, когато цитирам цветът е много дразнещ за очите, според мен  Peace

# 175

И още нещо се сетих - горе, на "Отговори" ми пише "3129" на набиващ се розов фон - честно, изобщо не ме интересуват "новите" отговори в теми, в които никой не е писал от години. Close

има бутон при обновените теми  Wink

а имаше и Разширено търсене, което си беше много удобно...няма го сега

в горния десен ъгъл падащото меню от 'още'
http://www.bg-mamma.com/?action=search;advanced

# 176
  • София
   Може ли ,когато посягам към новите отговори, тъмносинята лента да не ми се показва всеки път, направо Мениер ме хвана, нагоре-надолу, непрекъснато, а уж съм я махнала.Просто да си седи един катинар в десния ъгъл и само когато иска човек, да кликне на този катинар и чак тогава да се показва, според мен, ненужно подскачащата лента.И моля за повече цветове, нека има избор, не само за буквите.Сега ми е много блед и безцветен целия сайт. Confused

Опитах да минавам с курсора през лентичката на плъзгача, и отгоре през адресната лента за, да стигна до отговорите, но щом стигна отговори, падащото меню пак увисва и си стои там, докато не сляза надолу по страницата.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 11:00 от Тайна

# 177
  • в сърцето на един мъж...
   Може ли ,когато посягам към новите отговори, тъмносинята лента да не ми се показва всеки път, направо Мениер ме хвана, нагоре-надолу, непрекъснато, а уж съм я махнала.Просто да си седи един катинар в десния ъгъл и само когато иска човек, да кликне на този катинар и чак тогава да се показва, според мен, ненужно подскачащата лента.И моля за повече цветове, нека има избор, не само за буквите.Сега ми е много блед и безцветен целия сайт. Confused

+1
При мен се получава същото. Както и като постна отговор, остава за известно време на първия отговор на страницата и чак след това се връща на новото мнение. Когато има нови отговори в темите - също не дава веднага новия отговор, а стои в началото на страницата.

# 178
  • Варна

И още нещо се сетих - горе, на "Отговори" ми пише "3129" на набиващ се розов фон - честно, изобщо не ме интересуват "новите" отговори в теми, в които никой не е писал от години. Close

има бутон при обновените теми  Wink

Абе, има, ама трябва 140 пъти да го натисна (толкова страници с нови отговори имам). Crazy Поне се върнах в началото и прочетох малко стари теми и ми стана едно мило...  Party И тук се овълчихме... Tired

# 179
Аз имам всъщност една забележка.
Розовото, което свети при нови отговори, продължава да свети, дори след като съм прочела новите отговори. И така докато не презаредя страницата. Възможно е и нарочно да е направено, но когато имам само един непрочетен отговор, прочета го, розовкото продължава да е там. Когато цъкна пак на Отговори, то там няма нищо. Малко е объркващо и налага презареждане/отваряне на нова страница, за да се махне. Понеже не знам как му е била замислена функционалността, споделям. Ползвам Гугъл Хром.

Общи условия

Активация на акаунт