BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 097
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
  • При хората, които обичам
А аз и него харесвам повече в този му вид Laughing

# 151
  • София
Бижу, нали знаеш, че Продавалникът е продаден отдавна?
Знам, ДеВ. Laughing
Нали и мама-та е продадена!

# 152
Да ви кажа, в началото ми се струваше особено и по-трудно, или може би е потъмнен междувременно шрифта, докато се коментираше. Ето как е било преди това
http://web.archive.org/web/20110707231509/http://www.bg-mamma.com/
разликата е, че сега е малко по-светъл шрифта и не е подчертан.
Колкото до навигацията мисля, че сега е доста по-удобна и компактна, а това че от всякъде в темата без да се налага скрол може да се отиде в навигацията е супер.

# 153
  • София
Да ви кажа, в началото ми се струваше особено и по-трудно, или може би е потъмнен междувременно шрифта, докато се коментираше. Ето как е било преди това  http://web.archive.org/web/20110707231509/http://www.bg-mamma.com/
разликата е, че сега е малко по-светъл шрифта и не е подчертан.
Колкото до навигацията мисля, че сега е доста по-удобна и компактна, а това че от всякъде в темата без да се налага скрол може да се отиде в навигацията е супер.
По-хубавко си е и по-приятно.

# 154
Да допълня, че ми е странен сайта така, но ще свикна. Simple Smile Малкоми е трудно да се ориентирам, но не е лошо като вид.

# 155
Когато се оплакх на мъжа ми, че сайте ми "боде очите" и той каза: "Тъмън ще стоиш по - малко!"  Twisted Evil

# 156

Което ме подсети за тази картинка от нета (казва се Совершенство не требует изменений):

Харесвам я тази картинка и точно за нея се сетих всъщност, пишейки поста си.  Laughing
Харесването и нехаресването на изгледа е въпрос на свикване, не ми е мъчно за бутоните за профила, след няколко дни няма да забелязвам, че са отишли от дясно, но бледите цветове наистина ми затрудняват четенето.  Confused

# 157
  • София
чета форума най-често от телефона и сега:
1. От тази закотвена лента виждам само най-лявата част - до "За бебето".
2. Не виждам Обновени теми, не знам как да стигна до ЛС-тата си.
З. Не работят бутоните Надолу и Нагоре.
4. Много трудно се различават линковете от болднатото.
#Cussing out

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 23:48 от Betta

# 158
  • Варна
Не съм от най-консервативните и по принцип приемам промените с лекота, но тази визия е ужасно дразнеща и стерилна.  Close Има някакво разминаване в размерите на шрифтовете; лентата отгоре се набива прекомерно в очите ми... а логото е... скучно...

И още нещо се сетих - горе, на "Отговори" ми пише "3129" на набиващ се розов фон - честно, изобщо не ме интересуват "новите" отговори в теми, в които никой не е писал от години. Close

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 00:17 от chockolina

# 159
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ama ajde deee,ste otgowori li njakoi na pitaniata
Кредор - ще го има ли, няма ли да го има?

I az s tozi vapros?

# 160
когато ABV пощата направиха нова визия, дадоха възможност - който иска по стария начин да си остане с него, който иска по новия - с новия.

Тук ще има ли такава възможност?

защо тъкмо се свикне с нещо и то бива променяно?

май никой не отговаря в тази тема, а само се пита...

а логото наистина е без грам фантазия.

# 161
Малко като безумната визия на Фейсбук timetable Който имаше глупостта да кликне и да я инсталира се насилва да използва изобщо ФБ, останалите ще бъдат принудени да приемат тази простотия на по-късен етап.

И аз не разбирам защо се променят нон стоп тези мрежи.
Не че миналия дизайн ми хареса , този ме дразми с тази движеща се лента, която ту се прибира, ту се показва и то без никаква връзка с натискането на катинарчето   Grinning

# 162
да.. само да искаш да стигнеш до "отговори" /но защо "отговори"?/ и тя си пада.. пак. А уж си я заключил.

И защо от падащото меню на "Профил" има "Известия", като те си съвпадат със "Следени теми" горе в лентата?

а имаше и Разширено търсене, което си беше много удобно...няма го сега

# 163
  • Варна
И още нещо - с Мозила съм, ако има значение - много бавно ми зарежда, натискам на "нови отговори", отваря се темата, стои поне 30-тина сукенди на най-горния пост на съответната страница и чак след това се мести на новодобавените отговори.

# 164
  • София
да.. само да искаш да стигнеш до "отговори" /но защо "отговори"?/ и тя си пада.. пак. А уж си я заключил.

И защо от падащото меню на "Профил" има "Известия", като те си съвпадат със "Следени теми" горе в лентата?

а имаше и Разширено търсене, което си беше много удобно...няма го сега

В Профил има Известия, защото оттам правиш настройките, а Разширено търсене има в падащото меню в Още.

Общи условия

Активация на акаунт