BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 141
  • 461
  •   1
Отговори
# 120
  • София
При предишните промени в дизайна мрънкането беше, че Профил, Съобщения и Изход са твърде близо. Сега са разположени далеч едно от друго, в нарочна лента и пак...

Но не са там,където бяха от 2004-та година.Навик трудно се изкоренява, мааам като луда с мишката, там където вече го няма това,което търся.

# 121
Някой има ли идея дали мога да си увелича шрифта - не за писане, а целият сайт ми излиза с по-ситен шрифт в сравнение с преди? С мозила съм, ако има значение.
Натисни бутони Ctrl и + едновременно.
Така обаче се губи достъп до профила, който сега е в дясно и изчезва от "видимостта", и със скролиране не се мести, и не може да го намериш.

# 122
При предишните промени в дизайна мрънкането беше, че Профил, Съобщения и Изход са твърде близо. Сега са разположени далеч едно от друго, в нарочна лента и пак...

Сигурно се свиква с едното и затова след това идва малко криво Simple Smile
Аз приветствам промените Simple Smile
Не се оплаквайте фейсбук не ви питат като правят промени Grinning  Mr. Green Laughing харесвате не харесвате свиквате и това е... до следващата промяна...
Дразнят ме цветовете много са ми светли всичко ми се слива  Embarassed не мога да разчитам потребителски имена, теми, заглавия, страници..
Имах проблеми и при публикуване от телефона. Все едно вместо в полето за публикуване на съобщение писах горе в лентата (където са отговорите , съобщенията и др..). Нарочно в предния си пост оставих толкова редове, че да се вместя в полето за писане на съобщение...

# 123
При мен цветовете са почти същите каквито бяха. Харесва ми новата визия - това че се вижда дали има нови отговори без да цъкам специално да проверявам е много удобно.

# 124
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ama ajde deee,ste otgowori li njakoi na pitaniata
Кредор - ще го има ли, няма ли да го има?

# 125
Някой има ли идея дали мога да си увелича шрифта - не за писане, а целият сайт ми излиза с по-ситен шрифт в сравнение с преди? С мозила съм, ако има значение.
Натисни бутони Ctrl и + едновременно.
Така обаче се губи достъпа до профила, който сега е в дясно и изчезва от "видимостта".
Е, ти колко пъти го натисна, та да ти изчезне "профила"!? Аз трябва да го натисна поне 5-6 пъти, за да се случи това? Rolling Eyes

...това че се вижда дали има нови отговори без да цъкам специално да проверявам е много удобно.
Ти преди като не виждаше броя на новите отговори, имаше ли поне един ден във форума, в който нямаше нито един нов отговор в темите, в които си писала, та те радва, че сега виждаш броят им?

# 126
  • При хората, които обичам
А, да за цветовете: кога не е било синьо? Да не би да е имало опция за избор на фон, пък аз да не съм разбрала?

Бижу, розовото не е добър избор, тц Laughing

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много благодаря за линковете, едно затруднение по-малко  bouquet

# 128
Прочетох няколко страници с мрънкане и се отказах да търся дали е зададен въпросът ми.
Какво става като си синхронизирам форума с фейсбук ?
Zaheto?

# 129
Е, ти колко пъти го натисна, та да ти изчезне "профила"!? Аз трябва да го натисна поне 5-6 пъти, за да се случи това? Rolling Eyes
Толкова, че да ми е приятно да чета. Сега се налага да намалявам, за да си виждам всички команди. Всъщност натискам Ctrl и скролирам, докато си наместя оптималния шрифт.

# 130
  • София
Прочетох няколко страници с мрънкане и се отказах да търся дали е зададен въпросът ми.
Какво става като си синхронизирам форума с фейсбук ?
Zaheto?

Пробвай и кажи! Peace

# 131
  • При хората, които обичам
Ще можеш да влизаш с тамошния си профил и да пишеш не като Мишинаторка, а като Ива Иванова Иванова (примерно).

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 22:31 от ДеВ

# 132
Ще можеш да влизаш с тамошния си профил и да пишеш не като Машинаторка, а като Ива Иванова Иванова (примерно).
Мерси, Дев  Hug

# 133
Бижу, розовото не е добър избор, тц Laughing
ppp И синьото в такива количества не е, ама някой иска ли ми мнението!?

# 134
Къде е това синьо, дето толкова ви боде очите?
Аз виждам единствено розовото слово на Бижуто ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт