BG-Mamma с ново лого и дизайн

• 23 034
  • 461
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Аз съм с Хром на работа и съм розАва. Laughing Така ми харесва. Heart Eyes Сега, ако можем да си персонифицираме и малката картинчица горе с аватара си, съвсем хубаво ще стане. Party
Плийз, метни един шот.  Hug

http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Untitled12.jpg
Мерси  Hug
ПП Много хубава прическа  Mr. Green

леле, мен са ме постригали  Joy hahaha

# 346
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_
Момичета, появиха ли ви се сините ленти? С Мозила ли сте?
Да с Мозила съм... и от сутринта няма промяна на лентата Tired Продължавам да скролвам до горе!

По въпроса за профила - моят също стана розов и вече ми излиза името Peace

# 347
  • в 1001-та нощ
розова съм  Embarassed Embarassed Embarassed (и с коса  Embarassed )

# 348
  • При хората, които обичам
Ох, розовко!

# 349
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_
Да с Мозила съм... и от сутринта няма промяна на лентата Tired Продължавам да скролвам до горе!

Не скролвай, натисни бутон "home"  Peace

# 350
То, розовкото хубаво, ама аз си искам лентите..., ако е възможно,  моля....

# 351
  • някъде ... тук ...
аз също съм с Мозила 10.0.2 - и лента си има, и катинарче. с розово име и прическа Simple Smile

# 352
F.a.t.e. ;ДеВ; Бо_

Не скролвай, натисни бутон "home"  Peace
Мерси ... стана номера, само, че се надявам да върнат нещата и да не се налага да правя нищо, а като вчера да си стои синята лентичка постоянно горе  Flutter
ЕлиТ и аз съм съ същата версия, явно отстраняват още проблемите  Flutter
А каква е тази коса  Crazy

# 353
Не скролвай, натисни бутон "home"  Peace
С  "home" и  "end" става, но не е там работата... Друго си е всичко да ти е пред очите през цялото време, не знам, но на мен с лентата ми беше много удобно... Дано да се оправят нещата.

# 354
С  "home" и  "end" става, но не е там работата... Друго си е всичко да ти е пред очите през цялото време, не знам, но на мен с лентата ми беше много удобно... Дано да се оправят нещата.
Ми то угодия няма.
До сега всички не го искаха, сега се пищи да се върне обратно, след като вече го няма.  Tired
Добре, че не съм админ. 

# 355
Ми то угодия няма.
До сега всички не го искаха, сега се пищи да се върне обратно, след като вече го няма.  Tired
Добре, че не съм админ. 

Аааа .. .аз никъде не съм казвала, че не го искам  Mr. Green При мен дразнещото бяха цвета и шрифта, но този проблем вече е отстранен  Peace

# 356
Така е, и аз не искам да съм на тяхно място, но според мен точно това е най-хубавата и съществена промяна, а не човечета, поздрави, розов силует, косми....и др. Не мисля, че много хора са били против .... а пък при тях продължава да си ги има лентите, ирония на съдбата, бих казала

# 357
Вече няма да стои постоянно менюто,така ли? За тъмносиньото съм ОК, но другото с отговорите и т.н. беше много по-удобно. Сега пак ще пада едно скролиране, за да направиш каквото и да е.Sad

# 358
  • София
И аз съм с Firefox 10.0.2 и си искам закотвената лента и катинарчето.  Praynig

# 359
  • в 1001-та нощ
а на мен ми се струва, че максималният брой ЛС в кутията е увеличен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт