Колко бързо минава времето .... Честита ни темичка! 
Започнахме да се понаспиваме с таткото, че отначало беше уДжас.
Пак си има дни, когато е голям рев, но като цяло е по-спокойна. Отначало, когато беше адксия рев, най много помагаше комбинацията залъгалга + сешоар. Това е любимият ми уред вече. 

А нашата лекарка каза, след всяко хранене и оригване, да го държа в по-изправено положение 20-30мин, дали легнал върху мен, дали гушнат, но малко по-изправен от обикновено. Това заради повръщането 

? Днес сутринта пак стисна устенца като се наяде и си заспа в скута ми, но без гърда.
. В чудо се видяхме и двете с майка ми,беше нахранена,преобута,не я болеше корема,тъй като не се свиваше,само пронизителен рев! На края майка ми заключи,че баща и и липсва 
Ма чак пък 5 часа ?
(м/у другото и на предишната му нощна смяна пак беше същото само,че от 23:00 до 01:00ч.)
. Може причината да и бибата, но просто този път не мога да си позволя аз да съм бибата.
.
. Но аз така пък нищо не мога да свърша вкъщи. Сама си я гледам през деня и само притиччвам докато спи на бързи обороти - я да забърша прах, я да стерилизирам, да си взема един душ и то набързо и ако остане време хапвам 2-3 хапки на крак. Понякога и до тоалетната не мога да ида. Има и за простиране, и за гладене. Докато се обърна и дошло време за следващото хранене. Та при вас как е? Оставяте ли ги в леглото?Препоръчани теми