Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 482
  • 798
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Ох.
Compatibility view-то.
Беше кликнато, като го ънкликнах, вече излиза ОК.
Мерси.

# 136
Тоест има ми мненията, обаче не се виждат заглавията на темите, към които са написани. И като кликна на някое мнение, не ме праща в съответната тема.
Да проверите дали е така и при вас?

При мен не е така.

най-горе от двете страни на белите полета има орнаменти. взирайте се внимателно и ще ги откриете  Laughing

# 137
Е щом човек трябва да се взира внимателно, значи въпросните орнаменти просто не му пречат  Peace

# 138
  Ха! първото нещо, което потърсих, след като се логнах беше "Добре дошъл"-а.  Ми няма го, значи не съм добре дошла. Пък нека да е генерирано.
   Не виждам нищо стилно в новото лого. Кофти шрифт, скучен цвят.
   Синята лента отгоре хубаво започва най-вляво, а свършва къде? В нищото. Обаче, нали сме стилни - от едната страна с остри ръбове, от другата - заоблено. Да и се ненагледаш...
Да, никой не ме е поздравявал лично и - да, служебно генерирано беше и леко инфантилно - също, но липсва, определено.
"БГ Мамма" - > мама -> деца -> нещо хубаво, жизнерадостно, пъстро и зареждащо Wink
"Стерилни" отношение наоколо - бол...няма нужда от повече!

# 139
  • град-държава

При мен е по същия начин, вчера си беше ОК...

# 140
  • София
Ето ви ги орнаментите без текст на преден план.
Имат нещо общо с кърменето май. hahaha

# 141
  • Варненска клюкарка
Не ми харесва новата версия! Хич даже. И не разбирам какво му беше на старото положение  newsm78  Сега син екран със сини букви- заболя ме главата от взиране ..... не, не ми харесва  Crossing Arms  Thinking

# 142

най-горе от двете страни на белите полета има орнаменти. взирайте се внимателно и ще ги откриете  Laughing
Ааа,аз веднага си коригирах поста защото най-после ги видях Laughing Наистина не ми пречат,по-скоро ми приличат на новогодишни украси,само дето празниците вече отминаха Grinning Може би се цели по-романтичен и нежен вид на екрана...
Сега пак се загледах пооооо-подробно...Верно че приличат на женски гърди Mr. Green Red ,май позна Laughing

# 143
Бааау , чак сега ги видях космарлаците... Наистина трябва да се взирам , за да ме дразнят чак.

Навигацията е по- добра , на мен ми допада. Наистина го няма "Добре дошла,...", което правеше всеки специален. Но вече като един най- големите форуми , явно модераторите са преценили , че не сме специални. Tired
И да се оплакваме, ще свикнем. Peace Peace

ПП А преди не беше ли пак на син фон тъмно сини букви?

# 144
Да, харесва ми.  Peace Много по-подредено и функционално е. Само синьото ми идва в повече, но ще свикна.

Поправка. След малко висене във форума наистина ме заболяха очите!
Не може ли да се върне поне старият цвят на никовете и заглавията на темите?

# 145
Да се разпиша и аз - не ми харесва.
Много бледо - заболяват ме очите. Моля поне да сложат възможност който иска да си избере старата визия, който иска новата.

# 146
Дали при толкова оплаквания има шанс да се пооправят малко цветовете.

пп: не вярвах, че е възможно, но и мен ме заболяха очите  Tired

# 147
........... Моля поне да сложат възможност който иска да си избере старата визия, който иска новата.

Подкрепям много това мнение! Това синьо просто трепе очите Tired Naughty Stop

# 148
  • Бургас
........... Моля поне да сложат възможност който иска да си избере старата визия, който иска новата.

Подкрепям много това мнение! Това синьо просто трепе очите Tired Naughty Stop

Моля и аз  Praynig
Нека имаме право на избор.
Наистина ме болят очите Mr. Green

# 149
Когато влизам през компютъра не ме дразни, все едно ми е, но често влизам и през телефона и заради тая лента най-отгоре виждам само половината сайт на екранчето си. Не е подвижна и не стига, че ми е малък екрана (е72 нокиа, ся не телефона ми е виновен, щото със старата версия си беше супер), ами сега виждам половината и едва, едва местя с мишката, да не кажа, че на нищо не мога да кликна.
Не може ли всеки да си слага скин на страницата и да избира с какъв цвят да си украси сайта? Ако има зелено, бих избрала зелено, защото най-малко дразни окото... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт