Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 485
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
  • Ямбол
Не ми харесва новата версия.
Бледа е. Цветовете са различни - преди бяха по-наситени.
Лентата отгоре ме дразни.
Обновените теми горе вляво си бях свикнала с тях.
Изскачащите банери ми пречат.
Не харесвам Фейсбук, а визията на форума ми напомня на него.

Въпрос:      Коя версия на форума ви харесва повече?  (Гласуването приключва: Съб., 17 Март 2012, 05:26)
Обновената    - 41 (21%)
Старата    - 130 (66.7%)
Все ми е едно    - 24 (12.3%)
   Изтрий глас
Общ брой гласове: 195

Доста голяма разлика в отговорите.

Аз не съм гласувала в анкетата, но добре, че я копира, че да видя настроенията.
Аз харесвам функционалността, но не ми допада изгледа(интерфейса). Затова го няма моят отговор - харесвам едно, друго не. ако трябва да претегля, ще натежи старата, заради приликата на новата с фейсбук.
Аз нямам изскачащи банери и реклами, явно предишното блокиране си важи и сега.

# 121
  • София
Във функционално отношение новата версия е много по-добра, при предишната разните падащи менюта ми закриваха контролния панел, нямах възможност да виждам потребителските имена, и никакъв достъп до темите, които се опитвах да следя. В това отношение съм много щастлива сега, а с непривичния вид лесно ще свикна, щом се работи лесно с него Simple Smile

# 122
  • София
На мен ми допада. Изглежда по-спретната и навигацията е по-лесна.

# 123
  • Русе/София
не ми харесва

# 124
Харесва ми, да.

# 125
  • Варна
   Ха! първото нещо, което потърсих, след като се логнах беше "Добре дошъл"-а.  Ми няма го, значи не съм добре дошла. Пък нека да е генерирано.
   Не виждам нищо стилно в новото лого. Кофти шрифт, скучен цвят.
   Синята лента отгоре хубаво започва най-вляво, а свършва къде? В нищото. Обаче, нали сме стилни - от едната страна с остри ръбове, от другата - заоблено. Да и се ненагледаш. Падащата синя лента хубаво може да се скрие, но при всяко зареждане на нова страница или при писане на отговор се появява сама. А аз не искам.
   Линковете - изобщо не се различават от останалия текст. Т.е., различават се, но много слабо. Липсата на подчертаване кара буквите да изглеждат малко по-нагоре, отколкото се полага. Цветът е прекалено тъмен.
   Шрифтът, с който са изписани заглавията на темите и никовете също не е най-доброто решение.
   И не на последно място - космарлаците. И аз се мъчих да ги чистя, ама не би. Ще си стоим космати.

# 126
  • София
Не ми харесва.
Това "Здравей, narcis!" страшно много ми липсва.
Изгледа е някак си стерилен, бездушен, скучен и незаинтригуващ, няма какво "да те грабне".
Това е място и за развлечение, не е сайт за научна литература.
Свиквам трудно, голяма част от удоволствието, което изпитвах, до като пиша тук се изпари, надявам се да е само временно.

# 127
А на какъв принцип преди форумът е решавал на кого да казва "Добре дошъл, Х" и "Здравей, Y"  newsm78
Имало е нещо дискриминационно в цялата работа, а аз дори не си спомням дали ми е казвал свойски "Здравей!" или ме е посрещал с "Добре дошъл!" и къде изобщо е бил този поздрав Wink

# 128
  • UK/София

КРЕДОР има ли, аз не виждам?

# 129
  • При хората, които обичам
Бърдс, поздравът беше горе вляво, над Профил и Изход. Но никога не съм го приемала лично, че сега да изпитвам носталгия по него.

# 130
Какви са тия космарлаци  newsm78

# 131
  • София
Обаче има нещо като бъг май. Rolling Eyes
Отварям си значи "последните публикации" и вижте какво излиза:

Тоест има ми мненията, обаче не се виждат заглавията на темите, към които са написани. И като кликна на някое мнение, не ме праща в съответната тема.

Да проверите дали е така и при вас?

# 132
vilico, когато се пише отговор или си разглеждаш отговорите от двете страни на екрана има едни заврънтулки, в горната част...Леко безсмислено, защото почти се сливат с бялото...Ако ще да има украса, поне да беше по-контрастна! Всъщност сега видях, че си ги има постоянно в горната част на екрана.

# 133
При мен не е така, Red.

# 134

Red,на мен си ми излизат темите Peace

Общи условия

Активация на акаунт