Харесва ли ви новата версия на форума?

• 33 086
  • 798
  •   1
Отговори
# 390
И още нещо отвратително - ми то сайта само подскача - цъкна на  нов отговор и подскок подскок  Sick

# 391
темата се чете момичета от който трябва и критиките се взимат под внимание.Виждам вече някои подобрения.
Вече в последните публикации заглавията на темите се четат, очаквам да оправят и йероглифите от падащото меню.Като че ли и шрифта се подобрява newsm78

# 392
Остава да открия, как да махна номера на брой отговори, които така и не следя. Само това ме дразни, но не много и сигурно ще свикна.
Под темите има "маркирай прочетено".

# 393
  • London, baby
Остава да открия, как да махна номера на брой отговори, които така и не следя. Само това ме дразни, но не много и сигурно ще свикна.
Да, с това изтрих и моите теми, но за жалост не мога да избера кои точно да изтрия, а трие всичките на страницата.

# 394
Да, с това изтрих и моите теми, но за жалост не мога да избера кои точно да изтрия, а трие всичките на страницата.

Би трябвало, ако си ги сложила в Следени теми отговорите после пак да ти излизат.

# 395
  • London, baby
Не, не съм ги сложила. Те пак ще излязат, но ме дразни, че не мога избирателно за трия.

# 396
  • Kопенхаген
И още нещо отвратително - ми то сайта само подскача - цъкна на  нов отговор и подскок подскок  Sick
Да де, и аз това имах предвид  Grinning Абе този Експлор, кой ти го смята за браузър?  Laughing

# 397
Не, не съм ги сложила. Те пак ще излязат, но ме дразни, че не мога избирателно за трия.

Да, надявам се обаче да сложат, защото не е удобно така.

# 398

Видях, но аз имах 4000+ и трябваше да трия над 140 стр. една по една.
Добре че видях, че Мамма е писала, че на началната страница, най-отдолу има опция "Маркирай ВСИЧКИ съобщения като прочетени"

# 399
Искам предишната форма за Лични съобщения! Когато изскачаше уведомително прозорче.
Сега половин ден не съм разбрала, че съм получила ЛС. Свети си горе няк`ва единичка в червено, кой да ти я види.... ooooh!
Пък и беше много по-вълнуващо с изскачащото прозорче. Сега какво е - проза! Stop

# 400
Искам предишната форма за Лични съобщения! Когато изскачаше уведомително прозорче.
Сега половин ден не съм разбрала, че съм получила ЛС. Свети си горе няк`ва единичка в червено, кой да ти я види.... ooooh!
Пък и беше много по-вълнуващо с изскачащото прозорче. Сега какво е - проза! Stop

Ей за това най-много се ядосвам  Peace
Няма вече вълнение  Tired
Сега ми е скучно с три съседни червени балончета.Изобщо не ги забелязвам ЛС  ooooh!

# 401

ДА,да,да! и аз това искам,че хич не виждам и не разбирам.А толкова ми харесва самото уведомително прозорче,мноого както си казала по-вълнуващо.

МОЛЯ ,върнете го Praynig Hug

# 402
  • При хората, които обичам
Явно водите оживена комуникация, аз не съм получавала ЛС от месеци и се наложи приятелка да ми прати за проба Laughing

# 403
Да ви имам вълненията, честно.  Simple Smile

# 404
Като за втори ден ...вече й свикнах .Шрифта ми е същия като стария.
Не ме изхвърля, дори не съм се логвала в новата версия, влизам си автоматично.Нямам идея как изглежда "Вход"-а...
Всичко е О.К.
Виждам и доста върнати неща от вчера, за което благодаря!    Grinning

Общи условия

Активация на акаунт