Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 844
  • 798
  •   1
Отговори
# 645
Отразих те, Бърдс, и при мен е така. Предполагам, че още работят и лентата ще се оправи. Сигурна съм, че четат и двете теми и знаят за проблема.

Е, добре е да знам, че не само аз имам този проблем, иначе започвам да си ръчкам настройките, и накрая най-много да стане още по-зле  Laughing

# 646
И при мен се появяват само когато екранът е силно намален - с бели ивици отстрани. Писах и в другата тема, но няма нито отговор, нито резултат. При толкова намален екран, всичко ми е много ситно. Увеличих си шрифта с А+, но се увеличава само този на постингите, всичко останало ми е много малко и ме натоварва. Но, поне има вариант при който лентите ги има - поне при мен се получи. Дано го оправят...

# 647
  • София

Цитат
се заемете с новия дизайн на Туитър и Таймлайн на Фейсбук.

Във Фейсбука има избор на цветове, и за текста и за фона.Само,че  аз  три пъти опитвам и нали не знам английски, не можах да си инсталирам програмата. Embarassed Embarassed EmbarassedНо гледам има доста хора със сменени цветове.

# 648

Във Фейсбука има избор на цветове, и за текста и за фона.
Така ли? Ама от самите настройки или някакво допълнително приложение трябва да имаш? Не съм виждала никой със сменени цветове.

# 649
Допълнителни приложения са. Първото е Facebook Backgroud changer, а другото - Facebook Colour changer. Аз си ги инсталирах от разширенията на Google Chrome.
Затова и бях написала, че щом ФБ може, защо и тук не може всеки да си избира цветовете, ако това е големия проблем...

# 650
  • София

Така ли? Ама от самите настройки или някакво допълнително приложение трябва да имаш? Не съм виждала никой със сменени цветове.
Дъщеря ми си го е направила в маслено зелено, на друга позната е в цикламено розово.Аз пък с палитрата веднъж успях да направя текста си червен, но така и не разбрах как става...Три пъти ми праща някаква програма, но не успвам да я инсталирам. Иначе имаше такава страница в бука, от където се сменяват цветовете, но аз пак ... Embarassed

Ако имам грешки, не ми се смейте, много ми е дребен шрифта на отговор, пиша наизуст, после, като публикувам си проверявам за грешки.

# 651
  • Варна
Предлагам да внимаваме какво си пожелаваме, че може да изпълнят всичките ни желания.  Laughing Имам си розавко, аз доволен!

# 652
  • София
Предлагам да внимаваме какво си пожелаваме, че може да изпълнят всичките ни желания.  Laughing Имам си розавко, аз доволен!
Сега и една палитричка, да си сменяме цветовете...  Praynig  JoyНе смея да искам повече, че много нахална станах! 

# 653

Дъщеря ми си го е направила в маслено зелено, на друга позната е в цикламено розово.Аз пък с палитрата веднъж успях да направя текста си червен, но така и не разбрах как става...Три пъти ми праща някаква програма, но не успвам да я инсталирам. Иначе имаше такава страница в бука, от където се сменяват цветовете, но аз пак ... Embarassed

Ако имам грешки, не ми се смейте, много ми е дребен шрифта на отговор, пиша наизуст, после, като публикувам си проверявам за грешки.
Дамм но   цветовете  ги виждат  само тези който  са  си  исталирарали,  другите   виждат  само  ироглифи  Crossing Arms и  там   не са  го   доизмислили   Laughing

# 654
еее  да бяхте  си оставили  изка4ащото меню  Tired ся  трябва  да  провла4вам до  горе   и т.н.  Tired Tired

# 655
Отразих те, Бърдс, и при мен е така. Предполагам, че още работят и лентата ще се оправи. Сигурна съм, че четат и двете теми и знаят за проблема.

Е, добре е да знам, че не само аз имам този проблем, иначе започвам да си ръчкам настройките, и накрая най-много да стане още по-зле  Laughing

това вече е друго.. общата болка, не е болка  Laughing

# 656
  • София
еее  да бяхте  си оставили  изка4ащото меню  Tired ся  трябва  да  провла4вам до  горе   и т.н.  Tired Tired
    Седи си менюто и подскача ли подскача!Интересно, изчезва при тези,които го искат, а при мен, където не го искам, продължава да си седи.

# 657
По принцип ми е все едно каква е версията- и старата и новата са ок. Нямам нищо против новата, не я ползвам в пълните й възможности. Само не ми допада, че ми "забива" повече от старата Rolling Eyes Но облика й си е добър Peace

# 658
еее  да бяхте  си оставили  изка4ащото меню  Tired ся  трябва  да  провла4вам до  горе   и т.н.  Tired Tired
    Седи си менюто и подскача ли подскача!Интересно, изчезва при тези,които го искат, а при мен, където не го искам, продължава да си седи.

Да, в това е иронията. Зуум-ни си екрана с ctrl+ и ще ти се скрие

# 659
  • Kопенхаген
Ей това за смяна на цветовете на сайта собственоръчно няма да ви огрее  Grinning Мисля си, че повече от това на никой няма да уйдисат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт