Харесва ли ви новата версия на форума?

• 32 992
  • 798
  •   1
Отговори
# 630
Какво му е на розАвкото?

РозАвото е сила. Grinning

# 631
# 632
Незнам за вас,но аз вече си имам изкачащо прозорче за ново ЛС,както беше преди  Party
Сега вече всичко ми е ок  Hug

Моля, опиши вълнението, което преживя, виждайки прозорчето отново.
...

Joy Joy

# 633
# 634
Какво му е на розАвкото?

каквото му бе и на синичкото...същото... Laughing

# 635
Като приключите с форума, се заемете с новия дизайн на Туитър и Таймлайн на Фейсбук. Тъкмо сте набрали скорост, подпукайте ги наред.  Mr. Green
Само дето там няма кой да им угажда на простотиите.    Laughing
Вече влизам в тази тема да си оправя настроението....дори с риск да си изплюя кафето върху клавиатурата....    Joy
Голям купон!
Интересно ми е кога на модераторите ще им писне и ще врътнат катанеца.....    Mr. Green

# 636
На мен пък синьото човече ми беше в пъти по-приятно за окото, отколкото това ярко розово.
Даже към космите бях почнала да се привързвам, сега ми е празно без тях.  Mr. Green

(шегувам се...)

Темата наистина преля отвсякъде. Особено многобройните "Искам да върнете ... " за нещо, което през страница се споменава, че е върнато. Laughing

# 637
  • Kопенхаген

Имаш, където е профилът ти и ника, горе вдясно. Peace
Да, вече си имам всичко  Grinning И розово човече и името ми в розово и нищо не ми се слива  newsm44

# 638
  • Пловдив
Много полезна тема за семейния ми комфорт. Снощи тъкмо щях да обявя за пореден път съпруга ми за пълна консерва, но се сетих за писаниците тук и си затраях. Joy Та благодаря на всички мрънкащи за „старото“    bouquet

# 639
Без космите е в пъти по-стерилно. WhistlingЗабележете-не казвам да ги има или да ги няма и не се влача на колене да се моля за туй и онуй.
Препратка към разработчика и собственика-наистина е прекалено това иди ми дойди ми и кой за каквото ревне да му се слага/маха.Подходете професионално и спрете вече това безумие.Иначе наистина ще ви се наложи да сложите  памперс за лого в най-скоро време. ooooh! Peace

# 640
Злоби, обаче - замисли се като ревнат сто гърла - не е ли добре - малко да се замисли човек защо аджеба  Wink Не виждам лошо в това да се има предвид мнението на аудиторията, напротив дори.

Аз вече свикнал, преди беше някак по-игрив обаче.

# 641
не ми се смейте, но пак ми ги няма лентите като чета по-надолу...

ще съм по-спокойна ако знам, че и при други е така  Laughing

# 642
Вили, когато се прави нещо ново Винаги има едни 100 гърла, на останалите 300 000, които са недоволни.Ако собствениците заради няколко гърла искат да тъпчат на едно място-воала.Техен избор.
Бо_ докато угаждат през час на този и онзи, шансовете сайта да ти се чупи постоянно е голям.Чакай да се наискат и да спрат да искат, за да ти качат нещо стабилно.Това е. Tired

# 643
не ми се смейте, но пак ми ги няма лентите като чета по-надолу...

ще съм по-спокойна ако знам, че и при други е така  Laughing

Аз и снимки постнах даже преди няколко страници, но никой не ме отрази... Няма катинарче, нищо няма, 2 см надолу като скролна, и лентите изчезват...  Sad

# 644
  • При хората, които обичам
Отразих те, Бърдс, и при мен е така. Предполагам, че още работят и лентата ще се оправи. Сигурна съм, че четат и двете теми и знаят за проблема.

Общи условия

Активация на акаунт