Харесва ли ви новата версия на форума?

• 32 994
  • 798
  •   1
Отговори
# 615
378.
Добра скорост.

# 616
Благодаря за направени промени  Hug!

# 617
Имам едно въпросче свързано с форума,затова ще попитам тук.Броя на постовете ми не се променят,стоят си на 2.Аз не че се скъсвам да пиша,ама все пак.Какво трябва да направя?

И по темата -аз не съм капризна,харесва ми и така.Малко се пулих първия ден,ама вече свикнах. Laughing

# 618
Имам едно въпросче свързано с форума,затова ще попитам тук.Броя на постовете ми не се променят,стоят си на 2.Аз не че се скъсвам да пиша,ама все пак.Какво трябва да направя?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

# 619
Прозорците с ЛС на мен са ми важни. Иначе има риск някой да остане без хапче. Simple Smile
Няма да променям глас.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 21:58 от Дренка

# 620
Заради мрънкащите баби взе да не ми харесва вече.Ревнаха за розовко-мацнали ми профила в розово...егати простотиите , утре наакана пелена ще поискат за лого-ще им я сложат.Взехте да се оливате лекинко. Crazy

# 621
Заради мрънкащите баби взе да не ми харесва вече.Ревнаха за розовко-мацнали ми профила в розово...егати простотиите , утре наакана пелена ще поискат за лого-ще им я сложат.Взехте да се оливате лекинко. Crazy

Но да е с уточнен размер, за да не се заблуждавам, че е еднократна пелена за възрастни!

# 622
pasinet благодаря!

# 623
Абе аре бе..ще стана цинична на финала.То бива бива, ма чак па толкова неадаптивност, ревнаха за неща, дето...айде да не казвам думата.Инфантилно поведение, оляха се тотално с исканията си, персонални.И който им ходи по гайдата е луд, ма айде.Много професионално, нЕма що... Crazy Whistling

# 624
Значи сме във фаза недоволство от промените, внесени вследствие недоволството от внесените промени? Или недоволство от недоволните? Thinking

# 625
  • В Космоса
Значи сме във фаза недоволство от промените, внесени вследствие недоволството от внесените промени?  Thinking

Хаха. Май нещо такова се получава. Laughing
Е, при мен е пренебрежимо зародилоте се недоволно проскимтяване, както и при предишната фаза.
Дано спрем с изискванията да не се развие до стадий "нетърпимост". Crazy

# 626
споделям само, споделям, аз съм адаптивна и ми е все тая, но започва да е налудно, една баба искала големи букви, друга искала розЕв цвят, трето, пето, абсолютно инфантилно.Без извинение.И далеч от професионалното пък реагират разработчиците.Така до безкрай ще менкат логА, цветове и ще местят падащото меню а от лЕво а от дЕсно.

# 627
Не беше отправено лично.  Peace

Просто тази тема все повече заприличва на социален експеримент, а розАвкото горе постоянно ме информира за развитието му.  Crazy

# 628
Какво му е на розАвкото?
Гили Грисъм ще е много щастлив Laughing
Неговия цикламен долар, вече няма да е самотен

# 629
  • В Космоса

Разбрах.  Peace Grinning И моя първи ред е предположение не на личностна основа. Но после реших да споделя и индивидуален експириънс.

Общи условия

Активация на акаунт