Харесва ли ви новата версия на форума?

• 31 794
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
Помислих, че съм сбъркала форума. Ще трябва първо да се ориентирам  Grinning
Къде зачезна, бе, жена! Ей, направо потъна! Добре завърнала се!  Hug

Хърмаяниbouquet  bouquet  bouquet

По темата - защо няма брояч за съобщенията ? Thinking

# 676

Има увеличение на броя на съобщенията и вече няма лимит от Потребител нагоре...И затова няма и брояч!

# 677
  • София
Някой може ли да ми каже ,защо на тема за която съм абонирана ми липсва бутона "отговори " и аз не мога да публикувам своето мнение ?

# 678
Някой може ли да ми каже ,защо на тема за която съм абонирана ми липсва бутона "отговори " и аз не мога да публикувам своето мнение ?
В кой подфорум е?

# 679
Предлагам който е доволен от новия вид на форума да си промени гласа в анкетата.
Много ми е интересно какъв ще е резултата. Все пак почти всичко което поискахме беше променено за наше удобство. Stuck Out Tongue

# 680
  • София
В кой подфорум е?
Дом и семейство -Семейни отношения

# 681

Има увеличение на броя на съобщенията и вече няма лимит от Потребител нагоре...И затова няма и брояч!

Много благодаря !  bouquet

# 682
  • Варна
В кой подфорум е?

Да не би да е заключена темата? Тогава липсва бутонът "Отговори".

# 683
В кой подфорум е?

Няма нужните 50 публикации за този форум . Peace

# 684
  • Варна
Да, по-вероятно да е това. Бях забравила за това ограничение.  Peace

# 685
  • София
В кой подфорум е?

Не е заключена ,дори в момента се публикуват нови мнения!

# 686
  • град-държава
Стана ли ясно какво да се направи, за да не ти изкачат нежелани теми в отговори?  Tired

# 687
Джили , за Семейни отношения трябва да имаш 50 публикации , за да имаш право да пишеш . Peace

А ти имаш 2 .

# 688
Не бях влизала известно време във Форума, вчера като надзърнах лекинко се изненадах, нещо ми се видя различно Laughing, ааа то било нов форумски изглед, поразгледах, позяпах и реших, че нямам претенции към новия изглед, оправя се човек, нито е кой знае колко сложно, нито е кой знае каква глобална промяна, по различно е, да, поосвежено, новичко, с една дума свиква се, след време изобщо ще забравим за старата версия и те така... Wink Peace

# 689
  • София
Джили , за Семейни отношения трябва да имаш 50 публикации , за да имаш право да пишеш . Peace

А ти имаш 2 .
Благодаря ви,момичета !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт