Отговори
# 405
  • близо до София
Цвеи, страхотна новина Simple Smile Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност Simple Smile

Момичета, относно съветите за кафе, кола и шоколад, на мен док ми каза да ги избягвам, но не и категорично да ги е забранил. Аз кафе и кола на пия от години, само с шоколада внимавам Simple Smile А иначе за тези 5 опита все съм се пазила и умирала от страх да не объркам нещо, лежах по цял ден и т.н. Сега реших, а и док ми каза, че мога да си ходя на работа. Полежах 2-3 дена и пак в офиса. И естествено точно сега изскочи толкова много работа, каквато не сме имали никога. И сега се чудя дали няма да ми навреди, но Божа работа, решила съм да не се вкарвам във филми с лоши сценарии.
Ох и аз ходя на работа и при мен сега има работач незнам каквото е такова, не го мисли,
Аз за шоколада незнаех и одеве изядох един LZ  и сега си мисля дали затова не ме запробожда насам -натам ,чак пих и но-шпа. Sad

# 406
  • София
Цвеи, страхотна новина Simple Smile Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност Simple Smile

Момичета, относно съветите за кафе, кола и шоколад, на мен док ми каза да ги избягвам, но не и категорично да ги е забранил. Аз кафе и кола на пия от години, само с шоколада внимавам Simple Smile А иначе за тези 5 опита все съм се пазила и умирала от страх да не объркам нещо, лежах по цял ден и т.н. Сега реших, а и док ми каза, че мога да си ходя на работа. Полежах 2-3 дена и пак в офиса. И естествено точно сега изскочи толкова много работа, каквато не сме имали никога. И сега се чудя дали няма да ми навреди, но Божа работа, решила съм да не се вкарвам във филми с лоши сценарии.
Абсолютно правилно максче, лежането може повече да ти навреди, отколкото да помогне....
ама работата като стане много- я отсвирвай.... Hug Hug

# 407
  • София
Момичета, моля ви, не се втелявайте. Разбира се, че от едно кафе или половин шоколад няма нищо да стане. Казва ви го човек, дето е опитал всякакви варианти. И да си стои в къщи до теста, и да ходи на работа, съответно да под силен стрес, и да се занимава с ремонт, майстори, обикаляне по магазини, докато дойде време за теста..... Просто трябва да не се променя начина на живот след трансфера, с изключение на тежки физически натоварвания и разбира се - да не се вдига тежко. Цигарките трябва да се намалят също, слава Богу поне това не ми е проблем. Най-важното според мен е да опитаме да не мислим постоянно за това, да сме максимално спокойни и позитивни. Знам, че не е лесно, но ми се иска да го правя.....

# 408
Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката  и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и  желая успех на всички.

# 409
Браво много се радвам..защо 4ак на 02.04 си напреглед

# 410
Магнитче,точно имах нужда от насърчение и то точно от събрат - дърт комин Hug  Hug Hug
Утре ставам на един месец Mr. Green.......само накрая да не стана от пушач така   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 411
Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката  и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и  желая успех на всички.
Страхотно, честито  Hug стискаме палци до успешен финал!

А какъв е редът в клиниката когато е време за тестове? Даваме кръв и си взимаме резултата от регистратурата, или трябва да чакаме да ни извика някой от докторите?

# 412
Утре ставам на един месец

Поздравления   bouquet справяш се чудесно

Мъка ми е голяма, но ги свалих до 7-8, следващите стъпки са да ги намаля до 3-4 и край Simple Smile а как се надявам изведнъж да ми се сгадят тези пущини

Аз 2 дена лежах и сега мисля малко по леко да го давам, малко разходки, домакинска работа и да се разсейвам Simple Smile ще видим как ще стане без шофиране де ... като споменавате шоколад - ах как обичам Simple Smile но още не ми се е прияждало и съм чиста  Laughing

# 413
Благодаря,Съни!  Hug Аз,като всеки наркоман не мога с малко  Laughing Или съм комин,или ги отказвам от раз....
Аз не мога да съм ти много полезна,защото на мен ми звъннаха за резултата от теста,но това е изключение.Мисля,че няма да ти го дадат от регистратурата,а ще ти кажат да влезеш при някой от лекарите,който да ти съобщи вестта.  Praynig

# 414
Благодаря,Съни!  Hug Аз,като всеки наркоман не мога с малко  Laughing Или съм комин,или ги отказвам от раз....
Аз не мога да съм ти много полезна,защото на мен ми звъннаха за резултата от теста,но това е изключение.Мисля,че няма да ти го дадат от регистратурата,а ще ти кажат да влезеш при някой от лекарите,който да ти съобщи вестта.  Praynig

джиндж, ти кога започваш, какъв е плана?

леле колко време има до теста ...  Rolling Eyes
значи не мога да съм подготвена когато влезна при доктора

Момичета, много положителни тестове ви пожелавам  Praynig

# 415
Ако ти кажа,че може би за първи път в живота си нямам никакъв план.... Rolling Eyes....и нещо като че ли се уморих.... Rolling Eyes а съм само с една нищо и никаква процедура... Rolling Eyes
Можеш да помолиш в лабораторията да ти кажат резултата,ако на рецепцията не искат или най-малкото да си пуснала един от пикливите,за да не си неподготвена.  Hug

# 416
Браво много се радвам..защо 4ак на 02.04 си напреглед

Защото като се обадих на др Шевкетова тя ми каза да си запиша час за след 10 дни

# 417
Утре ставам на един месец

Поздравления   bouquet справяш се чудесно

Мъка ми е голяма, но ги свалих до 7-8, следващите стъпки са да ги намаля до 3-4 и край Simple Smile а как се надявам изведнъж да ми се сгадят тези пущини

Аз 2 дена лежах и сега мисля малко по леко да го давам, малко разходки, домакинска работа и да се разсейвам Simple Smile ще видим как ще стане без шофиране де ... като споменавате шоколад - ах как обичам Simple Smile но още не ми се е прияждало и съм чиста  Laughing

аз съм от Бургас и дадох кръв в наша лаборатория, после се обадих по телефона да съобщя резултата

# 418
  • София
Ако ти кажа,че може би за първи път в живота си нямам никакъв план.... Rolling Eyes....и нещо като че ли се уморих.... Rolling Eyes а съм само с една нищо и никаква процедура... Rolling Eyes
Можеш да помолиш в лабораторията да ти кажат резултата,ако на рецепцията не искат или най-малкото да си пуснала един от пикливите,за да не си неподготвена.  Hug
абе уморила си се ти, ама май от цигарения глад.....никакви такива отказвания.... Hug Hug Hug

# 419
абе уморила си се ти, ама май от цигарения глад.....никакви такива отказвания.... Hug Hug Hug
Е не ми стига,че ми набиваш канчето на лични   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт