My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 713
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
DHL

п.п. Пак оспамихме темата, но за май тойс наистина няма какво да кажа напоследък, нищо не може да ме грабне .

Лошото е, че като нямам номер за проследяване, не мога да си търся пратката при тях. Явно ще трябва да чакам.
А и мисля, че не спамим - щом от немския амазон носят пратка за 7 евро пощенски с куриер до врата, а има същите неща като в Майтойс - хубаво е да напишем тук тази информация, за да имат хората избор. Особено за нещата, които Майтойс не доставя до България.   Peace

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 12:56 от Анонимен

# 526
Преди 4 дни получих кашон от английски амазон по куриер. newsm78
Ние имаме кутия за храна на sigikid, също има подобно отделение за дребни храни.

# 527
Преди 4 дни получих кашон от английски амазон по куриер. newsm78
Ние имаме кутия за храна на sigikid, също има подобно отделение за дребни храни.
права си  Heart Eyes  има различни марки кутии с "подобно отделение за дребни храни" ... но не бях виждала ПлейМо  Laughing  а точно на тази вълна сме в мом и затова ... в кошничката за бърза поръчка  Mr. Green

ПП: Поръчките от амазон ук/де, ако са с трак № се доставят от куриерски фирми на адрес. На Жасмин поръчката от амазон.де ... навярно е изпратена като обикновена пратка, без трак № ... и затова е трябвало да я взема от пощата, въпреки че до 2 кг се носят на адрес (с редовната поща) ... И над 2 кг получавам на адрес, но само благодарение на старанието и добрината на нашите пощальони  bouquet

# 528
  • София
Здравейте някой да има наблюдение за  тези раници за училище http://www.mytoys.de/Herlitz-Schulranzen-Set-Midi-Plus-Biker-Pol … r01.07.13/2409670 .
Дали, ще ги намалят още  newsm78

# 529
Здравейте! Имам код за безплатна доставка до 8.05.
Който го иска, да ми пише.   Simple Smile

П.П. Редактирам се.  Laughing  Laughing така е с мултитаскинг-а!

# 530
# 531
някой може ли да даде отзиви за тези POP PRIXI ,че ми се струват много безмислено скъпи  Shocked а малката като гледа рекламата и ги иска...също така приемам идеи за 1 юни  Hug

# 532
...
А като видях и как се зарадва вчера другото детенце на нашето колело, мисля, че ощастливихме 2 деца с тези Пуки-та.  Heart Eyes
Да, Пукитата са наистина върха. Няма смисъл да описвам качествата и предимствата им, достатъчно е да се види колко са щастливи децата като ги карат. Жасмин, още веднъж благодаря   Hug

# 533
Ох,като ви чета нямам търпение да подаря на 15май Пукито на нашата госпожица и да си пийна валериана преди да го подкара  Mr. Green

# 534
Жасмин, още веднъж благодаря   Hug

Моля!  Hug Пожелавам ви безаварийно каране!  Heart Eyes
Подкарахте ли го вече, или още малко ще изчакате?

Че ние днес с новото преметохме днес половината парк, излезе ми душата от препускане след моя син - то върви 2 пъти по-бързо от старото. Ето го новото ни: http://pistoletcheto.snimka.bg/other/puky-18.675723

# 535
Момичета,
Припомнете ми кои бяха миещите се маркери? На естествена кожа как е държат?  Mr. Green И може предложения да дадете за хубави моливи.

# 536
Да са живи и здрави децата да ги карат! А ние караме внимателно и пазим "следващото" ви колело.  Laughing

Супер!  Laughing

А аз да похваля чаршафите на Rebella, сега ги взех от пощата, страхотни!!!

Не ги намирам в Майтойс, а ги имаше. Аз ги взех за 24 евро от амазон.де.   Peace

# 537
  • Sofia
някой може ли да даде отзиви за тези POP PRIXI ,че ми се струват много безмислено скъпи  Shocked а малката като гледа рекламата и ги иска...също така приемам идеи за 1 юни  Hug

Ако имаш предвид Pop Pixie , дъщеря ми ги има. Не са нищо по - различно от всички подобни куклички, но пък ако ще ти подсигурят някой и друг час спокойствие ...

# 538
да,тях имам предвид  Blush ...за спокойствието едва ли,защото още не играем сами...и въпреки това като ги гледай интернет /бг сайтове/ ми се сториха скъпи....предпочитам да и поръчам някакви подобни "човечета", които бихте ми препоръчали.....

# 539
Момичета, малко извън темата отново, но си спомням, че много се поръчваха в темата обувките автомобилчета на Рикоста. Снощи съвсем случайно ги мернах в ибей на доста добрата цена от 15 паунда за номер 27  и веднага споделям линковете цък и цък. Може пък някой да се възползва.

Общи условия

Активация на акаунт